mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

11

Heia!
Da har vi endelig fått lasta opp spørsmålsrunden. Ble noe feil med eksporteringa, men får bare være! Nå skal vi hoppe til køys, god natt! 

Instagram:  Sandraa4 og Lisemariee , Lik facebook siden vår her! 

 • 8

  Okei, så imens jeg holdt med med null og ingenting, kom jeg over en gammel sangvideo som jeg la ut ifjor. Tenkte jeg kunne dele den med dere igjen. Helt sykt å tenke på at dette er så og si akkurat et år siden, og at stemmen min har utviklet seg kjempemasse siden videoen her ble tatt. Morsomt med slike videoer og se hvor mye man utvikler seg gjennom årene.  Tenkte jeg skulle spille inn en ny sangvideo, har dere noen forslag til hvilken sang? 


  Hva syns du? xoxo 

 • 4

  Hei! Idag skal jeg på bursdagsfest til Sandra, noe jeg gleder meg kjempemasse til! Akkurat nå sitter jge å farger håret, håper på et bra resultat. Skal bli godt å se at etterveksten er borte. Forresten, jg lovet dere å poste den nye sangen vår på bloggen, så her er den! Håper virkelig dere liker den. Vi skal lage enda en om ikke så veldig lenge, så stay tuned! 


  Hva syns du om sangen? // Lise Marie

 • 20

  Heihei! Da har jeg mekket en videoblogg for dere, med innkjøpene fra Canada. Denne gangen ble det produktene jeg kjøpte, mens neste del blir av klærne jeg kjøpte meg. Håper dere liker videoen, og beklager for at det tok så lang tid, youtube tar særiøst en evighet!


  Utrolig heldig med stillbildet, som alltid.. Hva syns dere om videoen? // Lise Marie

 • 16

  heihei!

  igår var jeg som sagt på fjøsfestivalen på melhus for å synge en sang. det gikk jo egentlig helt greit selv om jeg også denne gangen glemte en linje og diverse. men jaja, sangvideoen er hvertfall lagt ut på youtube, og her på bloggen nå, så dere får se :-) 

  La meg få høre hva du syns! :-)

 • 12

  long time no see. her kommer en liten sangvideo der jeg også spiller gitar. grunnen til sangen kan jeg takke en av mine nærmeste venner for, Ingunn Alseth, som inspirerte meg til og lære meg den. 

   

  den ser sikkert litt vridd ut, men samma det!
  Hva syns du?  

 • 10

  I går sang jeg på en konsert på ungdomstorget! det var veldig spennende, men jeg klarte og gjennomføre det. glemte selvfølgelig en linje på sangen, men tok meg fort inn igjen. etter konserten dro jeg og mommo på mama rosa og spiste pizza. deilig! 
  har ikke blogget på ei stund, og kommer vell ikke til og blogge fremover heller, siden jeg skal til syden snart! gleder meg som en gris. med mindre jeg kommer opp i muntlig da, da må jeg være hjemme imens de andre drar.. den blir kjip, men satser på at jeg ikke kommer opp!

  hva syns du om videoen? 

 • 7

  heihei! 

  her kommer bloggens første sangvideo. videoen er fra UKM, derfor høres jeg jævlig nervøs ut. hva syns du?