mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

8

Heihei! Idag har vært en veldig lang dag med skole, jobb og lekser. Har matteprøve i morgen, så da må jeg sette av litt tid til å øve til den også, derfor ble det veldig sen blogging på meg idag. 

Idag tenkte jeg at jeg kunne gi dere et lite skjønnhetstips. Man får jo ofte høre at smilet er jentas beste accessories, og jeg må si meg enig i at smilet er veldig viktig hos en person. Ikke bare hos jenter, men også hos gutter. Nå som det nærmer seg vinter, er det veldig lett for leppene å sprekke og bli tørre. Dette vil vi ikke ha noe av, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen enkle steg for å lage en hjemmelaget leppeskrubb, som funker råbra! 

Det du trenger er: 
- Olivenolje
- Sukker
- Lypsyl


Bland sammen disse to ingrediensene til det blir en passe tykk masse. Skal være veldig lite olivenolje, slik at man unngår at det blir en rennende masse. Man trenger heller ikke så store mengder i og med at dette bare skal brukes på leppene. 


Når du føler at du har gnidd det godt inn i leppene, så kan man enten skylle det av, ellers så smaker det jo ikke værre enn at man kan spise opp skrubben. Deretter påfører du en god lypsyl, og voilá, leppene dine er så god som nye.

Enkelt, billig og det funker! 
Har du prøvd slik skrubb før? // Lise Marie