mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

5

Heia! Da har jeg akkurat vært å trent med Julie. Godt å få det unnagjort. Nå skal jeg rydde litt på rommet, ta meg en dusj osv, før jeg drar på Tiller å henter Lise. Lise skal ligge over siden vi skal på russekickoff med CLMD i morra, Gleder oss kjempe masse!! Blir å lade opp med en rolig og koselig kveld i dag, med nachos og film. Bra start på helgen! Selv om det har vært dårlig med blogging i det siste, blir fortsatt instagram og facebook oppdatert. Tenkte derfor jeg kunne vise mine siste instabilder. Følg meg på sandraa4!
     Overraskelses middag for Lise på TGI Fridays / Tantebarnet mitt Edvin / Selfie / Lise og meg på photoshoot for nytt design


     Lise har tatt en hel haug med slike bilder på telefonene min.. / Marte, Andrea og meg / Bianca og meg i Spania i sommer / Selfie

     Logoen til jentegjengen i russetida @whipit2014 på insta / Jannicke og meg / Lysshow på Calvin Harris / Selfie
     

Hva skal du i helgen? 
//Sandra ♥ 

 • 7

  Heihei!
  Da var endelig fordypningsemne levert, og livet kan starte! haha, neida. Men at det endelig er levert, er utrolig godt! Ellers denne uken har vi hatt to framføringer, og de neste ukene blir også travle med prøver og innleveringer. Livet med påbygg er ikke bare bare.. Vi skal nå prøve å få blogget litt igjen framover, har vært godt med en pause, men we're back! 

  Den siste tiden, og fram til 15 Desember, har Nelly.com en konkuranse hvor du kan vinne en hel ønskeliste over klær, sko og diverse annet. Jeg har valgt ut noe av det jeg har veldig lyst, både kjoler, sko, diverse tilbehør osv. Sjangsen for at jeg vinner er vel minimal, men skader vel ikke å prøve! Jeg har forresten fått kjolene jeg bestilte for en stund siden, så det vil snart komme et innlegg hvor jeg viser hvertfall julekjolen min, ikke helt fornøyd med den andre, så får se om jeg likevel beholder den eller sender den tilbake.. Har fri i morgen, så nå ska jeg nyte helgen! Ha en fin dag ♥  



  Kari Traa Ullbukse HER // Kari Traa Ullgenser HER // Hvit paljettBH HER // Svart paljettkjole HER // Røde Converse HER // Smykke HER // Svart kjole med diamanter HER // Svart paljett- og stoff kjole HER // Svart blondebody HER // Svarte Converse HER // Svart paljettBH HER //Michael Kors klokke HER // Svarte høyhelte HER

  Noe dere likte?
  //Sandra ♥ 

 • 20

  Hei igjen!
  Sammen med alle pakkene og annet julestyr er det jo viktig med en fin kjole, og det kan være lurt å finne i god tid! Jeg har en del kjoler fra før, men ingen jeg føler kan brukes i familieselskap, i såfall er jeg veldig lei av dem. Når jeg tenker på julekjolen vil jeg ha noe som ikke er for dristig, men også fin! Det skal også være en kjole jeg kan bruke andre ganger, så det må ikke lyse "jul" av den, haha!

  I sommer lånte jeg en beige og svart kjole av Bianca, da vi var i Spana. Denne kjolen elsket jeg, og ville veldig gjerne ha en selv. Så heldig som jeg er, fant jeg en nesten prikk lik på Nelly.com som jeg synes passer veldig fint til blant annet julaften og andre julemiddager. I tillegg kostet den bare 399,- som passet meg perfekt, i og med at jeg ikke vil ha noe dyre kjoler! 


  Kjolen finner du HER!

  I tillegg måtte jeg ha ny kjole til nyttårsaften. I år tror jeg det blir så jentegjengen skal være sammen, og da kan det være artig og pynte seg litt ekstra. Denne gangen ville jeg også kjøpe meg en kjole jeg kan bruke flere ganger, men gjør meg ikke noe om den kanskje er litt mer dristig enn julekjolen. Men istede for eventuelt utrigning eller bar rygg valgte jeg "cut-out" på sidene. Siden jeg har tatovering på ribbeina, synes jeg slike kjoler kan være ganske tøffe! Hadde en kjole med slik "cut-out" før, men den har blitt alt for stor til meg, så den ga jeg bort til ei vennine. I tillegg til at denne kjolen er kjempe fin, koster den bare 199,-!! Jo billigere, jo bedre! 


  Kjolen finner du HER!

  Hva synes du om kjolene?
  //Sandra ♥ 

 • 6

  Hello!
  Vært dårlig med blogging fra min side i helga fordi jeg ikke har hatt noe spesielt å blogge om, men har også vært litt godt å ikke tenke så mye på det! Dette har vært den slappeste helga mi på lenge, men det har også vært utrolig godt! Har tilbrakt mye tid med familie, som jeg ikke gjør så mye av ellers, så det har vært veldig koselig. Min yngste storebror Frank har vært på besøk siden Torsdag, så vi har koset oss med film og godis. I går var vi hos min eldste bror Dennis, og hans familie, å spiste middag og spillte kort, også kjempe artig og koselig! Ellers har jeg pakket inn litt julegaver, greit å ta litt etter litt, så det ikke blir så stress like før jul. I dag burde jeg rydde rommet mitt, så får se om jeg kommer meg i gang med det, ser ikke ut der inne... Ellers skal jeg bare slappe av og lade opp til en ny uke på skolen. Nok å gjøre der også fortiden..




  Hva har du gjort i helga?
  //Sandra ♥

 • 15

  Heia!
  Den siste tiden har vi fått utrolig mange flere lesere enn vi har hatt før, dette setter vi selvfølgelig utrolig stor pris på! I og med alle disse nye leserne, tenkte jeg det kunne vært artig å fortelle noen fun facts om meg selv, som kanskje ikke mange av dere vet. Dette var lettere sagt enn gjort, men har omsider kommet opp med 10 ting dere kanskje ikke visste:

  • Gått på svømming, kickboksing, fotball, dans og i speideren, men ingenting de siste 4 årene. 
  • Gått ned fra 41 i skostørelse til 38-39, takk og lov!
  • Har nå vært singel i 6-7 mnd, og så lenge har jeg ikke vært singel siden 8 klasse.
  • Går så og si aldri med mer enn t-skjorte og shorts når jeg er hjemme, hater å gå i bukser.
  • Deler bursdag med den ene storebroren min, han er 11 år eldre enn meg.
  • Fikk min første 2'er dette skoleåret, faktisk fått flere enn en også...
  • Gråter som en liten unge av så og si alt trist som skjer i filmer og TV-serier.
  • Har ordentlig tåforbi, hater virkelig tær!
  • Har slått ut begge fortennene mine. Gikk uten den ene fortanna i mange år.
  • Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre neste år; ta opp fag på VGs, dra i forsvaret, flytte til Danmark og studere design, gå en grafisk skole et annet sted i norge eller bare jobbe?
    



  Har du en ting om deg, som kanskje ikke mange vet?
  //Sandra ♥ 

 • 7

  Heihei!
  Da har jeg akkurat kommet hjem fra en real shoppingrunde med Lise, Helge, Heidi og Gry. Vi har faktisk tilbrakt nesten 6 timer i byen, noe som er mye for oss som så og si aldri er der. I tillegg til å shoppe dro vi på Egon å spiste lunch, veldig koselig. Jeg hadde et mål om å kjøpe meg blant annet en bukse og en strikkagenser før jeg dro hjem i dag, og det klarte jeg fint. Ble svidd av noen kroner, men veldig fornøyd med alt jeg kjøpte! I kveld skal jeg være sammen med Andrea og Marte og bare slappe av. Skal spise en god middag og bare kose oss. Tror det kan bli veldig godt etter en så lang bytur. Ha en fin helg videre!


  Rød genser - Monki 300,- / Bukse - Carlings 399,- / Grå genser - Vero Moda 100,- / Smykke, armbånd, øredobber - Gina tricot 44,-

  Hva skal du i kveld?

 • 5
  Hello!
  Da ble det endelig helg, og disse dagene skal kun brukes til å slappe helt av med godt selskap. Har brukt litt tid på å tenke på hva jeg ønsker meg i julegave i det siste. Er jo faktisk ikke sånn kjempe lenge igjen til jul, tiden går så fort. Jeg er selv ferdig med nesten alle julegavene i år, mangler bare til et par venniner og mamma. Når det kommer til gaver jeg selv vil ha blir det bare vanskligere og vanskligere for jo eldre jeg blir. Når jeg var lita kunne jeg jo ønske meg dukker, leker osv, men det er vel ikke det helt store nå. Klær vil jeg også helst kjøpe meg selv, så jeg er sikker på at jeg liker det, og det ikke bare blir liggende innerst i skapet og aldri bli brukt. Men jeg har kommet opp med et par ting jeg har lyst på:
   
  • Gavekort på tatovering, altså på studioer som Onkel Henrys eller Purple Pain
  • Sølv klokke
  • Fifty Shades of Grey undertøy / annet undertøy
  • Penger og andre gavekort
  • Pyntegjenstander, eks. lysestaker, sølvfigurer osv.
  • Sengegavl

   

  Trist å si det, men jula blir for meg bare mer og mer oppskrytt. Det er selvfølgelig koselig med alle selskapene og stundene med familien, men for meg føler jeg også at det er mye venting. Man venter på maten, man venter på å få åpne gaver, det å handle julegaver er også stress. Jeg er heller ikke særlig glad i verken snø, gløgg eller ribbe, så disse typiske juletingen betyr ikke stort for meg. Jeg må innrømme at det å sitte å se på julefilmer, blant annet Grinchen, under et godt pledd og kakao er koselig! Er faktisk ikke jul i mine øyne før jeg har fått sett Grinchen, haha! Så jeg må vel si at jeg gleder meg litt til julen uansett!

  Hva ønsker du deg i julegave, og hva synes du om julen?
  //Sandra ♥ 

 • 31

  Heihei!
  Våknet akkurat, ikke helt den supre formen idag.. Får bildene til det nye designet senere i kveld, så da blir det endelig litt forandringer!

  Nå er det faktisk ikke mange måneder igjen i år 2013! Som jeg har skrevet tidligere, har dette vært et av mine beste og mest innholdsrike år, som jeg kan huske. Jeg har gjort så utrolig mye morsomt med venner, vært på ferier og på konserter!

  Feiret 18-års dagen med de fineste jentene






  Vært på kostymefester



  Hytteturer








  Vært på forskjellige jentekvelder og fester med venner


  Vært på ferie til Dublin, Spania og Svergie




   
  Har dere gjort noe minneverdig i år? 
  //Sandra ♥

 • 5

  Heihei!
  2013 har for meg vært et utrolig bra år! Vet ikke om det er det at jeg har blitt 18, eller noe annet, men livet har iallefall blitt mye bedre. Jeg har opplevd mye, og har med meg så utrolig mange minner fra dette året! Ikke bare har jeg blitt 18. Jeg har vært russ, fått billappen, vært på ferier, 2 konserter, og vært på flere hytteturer og jentekvelder med jentegjengen! Vil faktisk takke jentegjengen, hver og en, for at dere gjør hverdagen enklere, og så mye bedre! i love you♥ Året er forsatt ikke ferdig, og jeg har fortsatt masse å se fram til! Kan trygt si at livet smiler!

  Hvordan har dere det fortiden?
  //Sandra ♥ 

 • 7

  Heia!
  I går var det tid for Macklemore og Ryan Lewis - konsert med jentegjengen i Dødens Dal! Vi var først hos meg å vorset før vi tok bussen ned til byen. Var utrolig mye folk på konserten, så var vanskelig å holde sammen hele tiden. Jeg endte opp helt oppe ved scenen(!!) så hadde utrolig bra utsikt! Macklemore var faktisk overraskende bra live! Konserten var etter all forventning, og jeg hadde det hvertfall veldig artig!

  Formen i dag var kanskje ikke den beste, haha. Hadde heldigvis 4 rolige timer før vi hadde halvdag i nynorsk. Akkurat nå kjennes det ut som om jeg har fått juling i mange timer, kroppen er helt ødelagt etter all dansinga og hoppinga, men gleder meg uansett til neste gang! Nå skal jeg pakke før det blir hyttetur med jentegjengen resten av helga, blir nok koselig det også. Må si livet er bra for tiden!






  //Sandra ♥

 • 3

  Hello!
  Som jeg nevnte i forrige innlegget var det utrolig mye street art i Dublin. Jeg ble utrolig fasinert av all denne kunsten, og så det ble en del bilder!  









  //Sandra ♥

 • 1

  HeiHei!
  Siden Fredagen har jeg vært på reisefot og har derfor ikke fått blogget. Jeg har nemmelig vært på en weekendtur til Dublin! Hadde aldri vært i Dublin eller en lignende by før, så det var veldig spennende å være der. En helt unik by spørr dere meg. Hvor enn man gikk var det "street art", underholdning, og ikke minst noen utrolig fine bygninger! Noe av det mest spesielle med byen var vel faktisk den store forskjellen på de gamle og nye bygningene, som lå tett i tett på hverandre! Det var en veldig stor by og mye å se, så en tur med de berømte dobbeltdekkerne måtte til. Ellers var det litt shopping, og mye bar-til- bar på Temple Street! Aldri sett så mye barer og utesteder noen gang, ufattelig god steming! 
  Har også vært en dag i Fredrikstad å hilst på noen av vennene mine der, som jeg ikke har sett på lenge! Var utrolig godt å se så mange av dem igjen! Nå skal jeg hoppe til sengs før det blir ukens første skoledag for min del, og deretter vors og Macklemore-konsert med jentene! God natt

  Har tatt en masse bilder, så tenker å dele de opp i to innlegg!




  Noen som har vært i Dublin før, eller kunne tenke seg å dra dit?
  //Sandra ♥



 • 2

  Music moves people. It connects people in ways that no other medium can. It pulls heart strings. It acts as medicine. "  - Macklemore

  Heia!
  I mitt liv har jeg aldri vært på en konsert - med mindre VG-lista telles, haha! Skulle engang på Tokio Hotel konsert i min fine emotid, men den ble jo avlyst. Jeg ble knust fordi jeg ikke fikk sett min daværende drømmeman, Tom Kaulitz live. Jeg er hvertfall nå super stoka fordi jeg ikke bare skal på en konsert i September, men to! Både Macklemore og Calvin Harris inntar Dødens dal i Trondheim, og jeg har kapret meg billetter til begge. Helt klart noe opplysende i denne ellers så triste måneden! Begge konsertene skal tilbringes med gode venner, så det her kan ikke bli noe annet enn bra! 





  Har du noen gang vært på konsert, isåfall hvilken?
  //Sandra ♥ 

 • 1

  Heihei!
  Lenge siden jeg har kjøpt meg noe på Nelly nå, og lenger blir det nok, haha! Pengene strekker nok ikke til akkurat nå, men er vel fortsatt lov til å drømme litt. Har funnet ut at jeg har mangel på topper jeg kan bruke på fest osv den siste tiden, så de to toppene nedenfor falt godt i smak! Like spesielt den nederste! Ellers ser den store genseren utrolig god ut nå som høsten nærmer seg. ♥



  Genser her / Topp her



  Topp her / Kjole her

  Noe som falt i smak?
  //Sandra ♥ 

 • 7





  Alle bildene tatt av meg, Synes?
  //Sandra ♥ 

 • 3

  Heihei!
  Forrige helg var jo jentegjengen, med fler, på hytta til Heidi. Hadde det utrolig artig med den gjengen der, så blir vel å gjennta om ikke så lenge! Været og stemingen var bare super, så mesteparten av tiden ble tilbrakt ute. Vi spillte kubb, solte oss, grillet og spilte litt alias! Tenkte egentlig bare jeg skulle legge ut litt bilder, men har desverre bare bilder fra Lørdagen, og ikke resten av helgen..











  Synes om bildene?
  // Sandra ♥

 • 3

  Hello! 

  Som Lise har informert om i et tidligere innlegg, så har jeg ikke plass på Mac'n min til å laste inn bilder. Har masse bilder og innlegg jeg gjerne skulle postet! Derfor må jeg ordne meg en harddisk å legge inn gammle skoleting på, så jeg blir kvitt litt på Mac'n. Fikk heldigvis lastet inn noen få bilder til dette innlegget, etter litt sletting av mye drit!

  I går kveld hadde jeg vors med jentene før turen gikk videre på byen! Ikke alle av jentene i gjengen er 18 enda, så ikke alle fikk være med.. Vi hadde det uansett veldig koselig på vorset! Bussturen ned til byen var noe av det mest underholdende på lenge! Vi var ca 20 jenter på en buss, godt i formen alle sammen, så det ble mye synging og skravling kan man si. Byen er jo, etter min mening, veldig oppskrytt, men det var en fin kveld uansett! Møtte en del venniner jeg ikke har sett på en stund, så det var koselig. Ellers i helga har jeg bare koset meg med søskenbarnet mitt Andrea og Marte, både på Fredagen og idag. Må si jeg elsker helger hvor all tid blir tilbrakt med gode venner og godt humør! Nå skal jeg lese ferdig historieleksa, før jeg hopper til sengs. God natt!




  Hva har du gjort i helga?
  //Sandra ♥

 • 4

  Heia!
  I dag var alle tre trinnene på media på tur. Veldig fint der vi var, så var egentlig noen koselige timer. Vi mediefolket er ikke akkurat kjente for å være spreke, så var heldigvis ikke lange tiden å gå, haha! I løpet av dagen hadde vi noen leker, spillte vollyball og grillet litt. Nå skal jeg pakke før jentegjengen med noen kompiser drar på hyttetur resten av helga. Håper på en kjempe koselig tur!  







  Hva skal du i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 4

  Hola!

  Dag nr. 2 i Spania startet med en tur på stranda. Kjennes på kroppen at jeg har fått litt sol! Ikke bare har jeg fått farge, men jeg sliter også med å sove fordi jeg er så fordømt solbrent på øvre del av ryggen og på brystet. Som en liten pause fra strandlivet fant vi ut at vi kunne gå oss en tur til nabo byen å se litt. Det var en veldig fin (og varm) tur, som endte på en forlatt hotelresturant hvor serivtøren både var servitør, bartender og resepsjonist, mulitasker til hundre! På kvelden tok vi det bare helt rolig på en pizzaresturnat hvor ene servitøren viste seg å være halvt norsk, halvt svensk men snakket flytende spansk! Ble også mye latter denne kvelden, med mye interne vitser!

  Tidligere i dag var vi på marked, utrolig mye fine smykker osv, med mange fine farger! Jeg endte opp med kun et armbånd, angrer nå på at jeg ikke kjøpe meg fler, men får vel flere sjanser! Nå er det ikke lenge til vi skal begynne å fikse oss litt før det blir partykveld i Benidorm! Håper dere alle koser dere siste helgen i ferien♥











  Hva skal dere i helga?
  //Sandra ♥

 • 2

  Helluu!
  I dag har vi tilbrakt meste av dagen på stranda! Det er 36 grader i skyggen og nok med sol. Kan trygt si jeg ikke savner været og temperaturen hjemme! Etter 4 timer på stranda har jeg prestert å få verdens styggeste bikiniskille, Bianca holdt på å le seg ihjel når ho så det, ikke fun, haha! Heldigvis får jeg hvertfall litt farge! Nå skal vi dusje og slappe av litt, før det blir pynting og en liten drink senere i kveld. Må si jeg koser meg masse! 









  Hvordan har været vært hos dere i dag?
  //Sandra ♥

 • 2

  Hellooo!

  Nå har jeg endelig annkommet Spania og jeg er godt planta i senga til Bianca! Turen gikk overraskende fint, litt kjedelig, men ellers greit. Bretta meg som en stranda hval på mine tre ledige seter, med tre kaklende spanjoler bak meg. Nå er det ikke lenge siden jeg og Bianca kom tilbake fra en koselig resturant i Alfaz Del Pi, hvor jeg faktisk, helt tilfeldig, møtte en nærmeste naboer, verden er liten! Veldig koselig selskap, men pizzaen min smakte forferdelig i motsetning til Bianca's deilige cæsar-salat. Var utrolig godt å se henne igjen, og gleder meg til å se hva resten av uken har å by på!




  Må forresten bare påpeke hvor utrolig mange koselige gater det er her!

  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra ♥ 

   

 • 6

  Heia!
  Nå holder jeg på å pakke, for i morgen reiser jeg til Spania, til min kjære Bianca! Har enda en del jeg skal pakke ned, pluss jeg skal rydde og vaske rommet mitt før jeg legger meg, nok å gjøre i dag med andre ord! Gleder meg i allefall kjempe masse til å komme meg nedover. I og med at Bianca allerede er i Spania, må jeg reise nedover alene, håper det kommer til å gå greit. Reist mye alene før, men blir noe annet når man skal til et annet land. Kommer til å ta en masse bilder, men er ikke sikker på om jeg får blogget der nede, isåfall blir det en del blogging når jeg kommer hjem igjen! Kan virkelig ikke vente til jeg kommer til varmere strøk, kunne sole meg, kose meg noen drinker og bare leve livet, men ei av mine beste venner!

  Har dere vært i syden i år?
  //Sandra 

   

 • 0

  Hei!
  Ikke alltid like mye å ta seg til i ferien, derfor har jeg started på en scrapbook hvor jeg setter inn bilder fra forskjellige stunder med jentegjengen! Har laget flere slike før, og er utrolig koselig å se tilbake på. Har ikke kommet særlig langt, i og med at jeg akkurat har startet, men jeg håper den blir bra til slutt. Kanskje jeg skal legge ut bilder av det ferdige resultatet, når det blir?

  Om ikke så lenge skal jeg til Andrea på en liten jentekveld, med ho og Marte. Har det utrolig gøyalt med disse to jentene, ingen som er helt riktig i hodet for å si det sånn! Også har vi utrolig lik humor. Satser hvertfall på en utrolig koselig kveld!  Også håper jeg alle dere ute også koser dere masse ♥

  Har du gjort noe lignende før? 
  // Sandra ♥

 • 1

  Heia!

  Den siste tiden har det vært utrolig varmt her i Trondheim. I dag ligger det faktisk på 30 grader i skyggen! Så i dag har jeg vært ute å sola meg litt, helt til det brått ble helt overskyet.. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til Spania om en uke. Dit skal jeg med en av mine bestevenniner, Bianca, som jeg faktisk ikke har sett på 1 år! Kommer til å bli så koselig å være med henne en hel uke, og kun kose oss, og gjør hva vi vil! Fram til da håper jeg været holder seg fint, så sommerfølelsen holdes lenger, ingenting er jo bedre enn sommer og sol!

  Hvordan er været hos dere?
  // Sandra ♥

   

 • 1

  Heihei!
  En stund siden jeg har blogget nå, men det er fordi jeg er på ferie med min far og resten av familien! Dette er første stedet vi er med wifi, så har derfor ikke fått blogget noe tidligere. Akkurat nå så er jeg i Byske i Svergie, men har tidligere vært på besøk hos bestemor i Jektvika og bodd på hytta til min tante ikke så langt i fra Skellefteå. Har vært helt nydelig vær meste av tiden, og jeg har koset meg masse! Var veldig koselig å møte familie jeg ikke har sett på 2 år igjen. Mye av tiden har gått til kjøring, bading, soling, shopping osv, herlig spørr du meg! Nå skal vi snart i bryllup til min ene tante og onkel, og i morgen setter vi snuten hjem igjen!
















  Synes om bildene?
   //Sandra 

 • 2

  Heihei! Har ikke vært så flink til å blogge i det siste, så jeg tenkte jeg kunne ta ett lengere innlegg i dag! Har ikke gjort så mye spennende den siste tiden, men noe er vel verd å nevne:

  Tatt min andre tatovering, utrolig fornøyd med den! Først var jeg litt redd for at den var for stor, men nå elsker jeg den!





  Jeg har også vært på hyttetur med mine brødre og noen av deres venner. Var en greit artig tur, med mye godt å drikke, poker, sene kvelder og kubb! Kubb laged av ved-kubber faktisk, ikke noe galt med kreativiteten i allefall!







  Og mest av alt har jeg vært med venner! Det best jeg vet, spesielt med jentegjengen, har det alltid så koselig. Vi har både feiret at ingen kom opp til eksamen, og bare koset oss for hyggen sin skyld! iloveu




  Har dere gjort noe spennende den siste tiden? 
  // Sandra ♥


   

 • 6













  Lenge siden vi har blogget nå, så da tenkte jeg bare å slenge inn noen bilder fra da jeg feiret bursdagen min forrige helg! Hadde det veldig koselig med fine venner! Får se om det ikke blir bedre på blogginga framover, nå som vi er ferdig med det meste av eksamener osv!

  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra 

 • 5

  Heia! I går var jeg i bursdag til Synne. Kjempe koselig kveld var det, med god mat og drikke. Glemte selvfølgelig å ta med meg kamera, men ble tatt en del bilder med Iphonen som jeg tenkte jeg kunne legge ut. Ellers i dag har jeg kun slappet av og skrevet litt på en samfunnsfagsframføring vi har imorgen. Blir vell å fortsette på den og se litt Rosenborg-kamp resten av kvelden!

  Hva har dere gjort i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 6

  Heia, Som lise har nevnt i ett tidligere innlegg var klassen å tok bilder i byen i går. Tenkte jeg også kunne legge ut noen av arkitektur bildene jeg tok! Blitt lite blogging fra mis side i det siste, men får satse på at det blir bedre etterhvert !

  Hva synes dere? 
  // Sandra Abelsen ♥

 • 0

  Heia! Skjer fortsatt ikke så mye spennende her i heimen, bortsett fra å bake boller, haha, så jeg tenkte å legge ut mine siste Instagram-bilder! Dere kan følge meg på Sandraa4 ♥


  Tyholttårnet fra klassen var på NRK / Påtegna tatovering jeg ønsker meg / Min tatovering / Lise og meg på tur hjem i snøen♥


  Glad og blid i Vassfjellet med klassen / Lise og meg på bursdagen til Maiken / Egobilde før bursdagen / Russebuksa endelig kommet! ♥


  Egobilde / ♥  Eric Saade live ♥ / Jannicke tar sin første tatovering / Quote fra We♥it ♥


  Lise og med etter photoshoot / Nyklipt og sminkefri / Godfrokosten på Søndagen med Andrea / Søteste tantebarnet, Edwin ♥

  Noen bilder du likte?
  // Sandra ♥ 

 • 1

  Heiaa. En liten uke siden jeg har blogga nå, ikke gjort så mye spennende uansett, haha. Hadde fri på Fredagen som dere kanskje vet, så har hatt en ekstra lang helg, godt! Lå hos Frode fra Torsdag til Lørdag. Kosa oss med filmer osv, måtte hjem en tur på Fredag for å rydde og vaske rommet.. Ble fint å rent til Andrea kom på lørdagen da. Slappa egentlig bare av vi også, snakke litt shit osv. Lagde oss en utrolig god frokost med egg og bacon på Søndagen da! Fikk også besøk av tanteungene mine igår. Ellers har det vært en veeldig slapp med koselig helg. Veldig interessant innlegg igrunn.. not! Haha, nå skal jeg bare slappe av og se litt Vampire Diaries ♥


  Hva har dere gjort i helga?
  // Sandra ♥ 

 • 5

  Heihei! I dag har alle MK klassene på skolen vært på "skidag" i Vassfjellet. Jeg har verken snowboard eller slalomski så jeg endte opp på rattkjelke, haha. Var jo ganske artig det også men. Vi hadde også en lek om å komme fortest ned barnebakken med presenning. Tapte hardt mot 1 og 3 klassen ja.. Men synes det var en veldig koselig dag, og at dagen egenltig gikk veldig fort! Godt å gjøre noe annet med klassen enn å bare sitte i et klasserom å ha timer. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og lade opp til en real bursdagsfest i morgen!




  Noen bilder som ble tatt i dag!

  Hva har du gjort i dag? 
  // Sandra

 • 3


  De to eneste bildene jeg egentlig ble fornøyd med etter fotoshooten i går! Lyset på resten av bildene ble ikke særlig bra, så ender vel opp med å ta nye på Mandagen eller noe!


  Hva synes dere om disse bildene?
  // Sandra   

 • 4

  HeiHei! Skoledagen i dag har egentlig vært veldig slapp for min deg, også Lise sin tror jeg. Vi er midt i en PTF-periode, som betyr at vi kan gjøre hva vi vil. Jeg har valgt foto som vanlig! Blir bare et lite-lite prosjekt denne gangen, i og med at vi skal ha filmfestival om noen uker, og må bruke mye tid på det. Blir nok gøøy! Jeg tok noen bilder av Lise i studio i dag, til prosjektet mitt. Ble helt greit fornøyd med bildene, får se hvordan dem blir når jeg får redigert dem. Nå skal jeg feire litt mer bursdag med familien min, siden mamma har bursdag! ♥


  "Backstage" bilde fra shooten. Fine jenta!

  //Sandra 

 • 13

  Heia. Her om dagen la jeg ut et bilde jeg hadde tatt til et skoleprosjekt. Tenkte jeg kunne legge ut et til! Hva synes dere om bildet?

  //Sandra♥

 • 9

  Her har dere en sneak peek på en fotoshoot som jeg tok i dag. Legger ut flere bilder senere!


  Model: Andrea Kyllo
  Fotograf: Sandra Abelsen / meg

  Hva synes dere om bildet?

 • 13

  Hello! Surra litt rundt på nettet å sett på klær. Kjøpte meg en rød bukse på Bikbok i går, men ellers er det en god stund siden jeg kjøpte meg noe, så får se om det blir å klikke noe av dette hjem! 


  Kjole 1 her / Kjole 2 her - Begge fra Nelly


  Topp her / Kjole 3 her - Begge fra Nelly


  Shorts her / Genser her - Begge fra GinaTricot

  Hva synes dere om klærne? 
  //Sandra ♥

 • 1

  Helloo people!
  Vært dårlig med blogging i helga, men har heller ikke skjedd så mye spennende å blogge om. Har for det meste vært med venner og koset meg. Akkurat nå ligger jeg å slapper av og gjør meg klar til ny uke, etter å ha vært på kino. Så Jack Reacher med Jannicke, Frode og Fredrik - koselig, koselig! Filmen var kanskje ikke veldig "meg" film, mer for gutter tror jeg, haha! Har sett både bedre og værre thrillere, Men er du glad i thrillere, funker den sikkert! Nå skal jeg bare slappe av å se litt serier før jeg tar kvelden!
  Håper alle har hatt en fin helg, det har jeg! ♥
   

  Noen som har sett filmen før?
  //Sandra ♥ 

 • 3

  Heihei!
  I dag fikk jeg en pakke i posten som mamma hadde bestilt til meg på blivakker.no. Fikk nemlig gavekort av tante til jul, på denne nettsiden. Fant ikke så veldig mye spennende før jeg kom over tannblekinga "Smilelab". Synes selv jeg har sinnsykt  gule tenner, kommer nok av at jeg har hatt regulering i 3-4... Men iallfall så tenkte jeg å prøve disse noen ganger, før jeg lager et innlegg om hvordan jeg synes det virker, med før og etter bilder osv. Har hørt og lest mye bra om dem, så håper på at jeg blir fornøyd! 



  Har du prøvd Smilelab før?
  //Sandra ♥ 

   

 • 4

  Helloo. Formen har vært veldig opp og ned i det siste... Var hjemme fra skolen flere dager forrige uke, bra i helgen og på'n igjen nå! Så utrolig lei av å ha vondt i kropp, hals og rennende nese. Men satser på at jeg snart blir bra!

  Er jo ikke så mye å gjøre når man er syk, så jeg sitter for det meste å ser på serier, nå er det Dexter for tur. Hadde sett helt opp til sesong 4 fra før, og nå skal jeg starte på 7, haha sier litt om hva jeg har gjort den siste uken! Anbefaler iallefall denne serien til alle som liker krim osv, utrolig spennende! Trist at når jeg har sett ferdig sesong 7, så er det ikke mer å se.. Tips gjerne om du har en serie jeg kan se!

  Her har dere traileren til sesong 7! 

  Har du sett Dexter før?
  //Sandra ♥

 • 5




  Bilder fra bursdagen i går! Ble ikke tatt så mange, så ble ikke så mange å legge ut heller. Men det var en koselig kveld med fine jenter! 

  //Sandra ♥



 • 2

  Heihei, Nå må jeg straks løpe ut døra! Skal på bursdag til Julie, så tenkte jeg bare kunne gi dere kveldens outfit, haha. Har vært litt dårlig blogging fra min side i det siste, men blir nok litt bedre blogging fra meg forrover også. Heldigvis har Lise vært veldig flink i det siste! Men nå må jeg dra, ha en fin kveld! Bloggeees ♠

  Hva synes du om antrekket?
  //Sandra ♥

 • 5

  Hello! I dag har vi hatt familieselskap her hjemme. Var veldig koselig å endelig ha med brødrene på middag også, siden dem ikke har vært med på noen andre midager i julen. Hadde hvertfall en koselig kveld med god mat og mye morro. Ene broren min hadde mye lure triks på lager, blandt annet å stappe et sugerør inn i nesa(?!). Han har også lært bort noen party-triks, som kanskje jeg får bruk for imorgen! Da skal jeg ut å feste litt med nære venner. Gleder meg spesilt til å være med Maiken igjen, veldig lenge siden vi har funnet på noe! Satser på at det blir en fin slutt på dette året!


  Tok en del bilder, men ikke sikker på om det er alle i familien som har lyst til å bli lagt ut på bloggen. Derfor legger jeg bare ut et bilde av tantungen min, Edvin, som jeg tok istad. Nydelig ja!

  Hva skal dere på nyttårsaften?  ♥

  //Sandra

 • 8

  Heia! Håper alle har hatt en fin jul så langt, og at dere fikk mye fint i går! Det gjorde hvertfall jeg, til at jeg ikke har hatt spesielt mange ønsker i år. Tenke jeg kunne legge ut noen av julegavene mine senere. Glemte helt å ta bilder i går, så blir nok ikke noen å legge ut.. 

  I dag har jeg vært hos tante og onkel for å spise middag. Spiste fisk, noe jeg ikke er særlig fan av, haha! Men det var en koselig kveld uansett. Jeg og søskenbarnet mitt Andrea har fått helt hekta på Fifty Shades bøkene, så vi satt mye å snakka om den første boka. Mamma fikk den i julegave igår, men ble visst jeg som får lest den først, jippi! Nå skal jeg begynne å lese litt igjen, så får dere ha en fin kveld videre. 




  Fikk endelig den BH'n jeg har ønsket meg lenge, i julegave av mamma!! Rå tøff!

  ♥//Sandra

 • 13



  Modell; http://maikenstromgren.blogg.no/ ♥

  Hva synes du om bildene? 
  //Sandra ♥ 

 • 4

  Prøvd å blogge flere ganger i dag, men har ikke fått til å laste opp noe bilder før nå!


   

  Har ikke så mye å blogge om fortiden, så derfor tenke jeg å kanskje skrive ett innlegg til min beste jente!
  Lise du Lise, hva skulle jeg gjort uten deg? Er så utrolig glad for at jeg var så heldig å kom i samme klasse som deg. Også at vi fikk så god kontakt som vi fikk, gikk jo egentlig ganske fort. Du har etter det, vært en av mine nærmeste venner, og nå, en av mine beste! Vi har opplevd mye sammen, og har vel egentlig aldri hatt en stor krangel. Har det alltid like koselig med deg, uansett om vi gjør noe spesielt eller ikke! Har så utrolig mange gode minner med deg, og fler skal det bli! Jeg vet jeg kan snakke med deg om alt, og at du kommer til meg om det er noe. Du er rett og slett ett menneske som kan lyse opp dagen min kun ved å smile til meg, eller gi meg en klem! Du er ett utrolig herlig vesen, som jeg er utfattlig glad for å ha i livet mitt! Selv om vi går i samme klasse og ser deg så og si hver dag, savner jeg deg! Det er så lenge siden vi har funnet på noe, bare oss to, og det savner jeg! Håper vi tar oss tid til hverandre snart, og kan finne på noe koselig sammen ♥ 

  Min beste venn, jeg er så ufattelig glad i deg, håper du vet det! ♥

  //sandra ♥

 • 6

  Heloo! Ble visst ikke noe blogging fra meg i går. Var i byen fra 2 til 11 i går kveld, så fikk desverre ikke tid til å blogge.. Var i byen med ei vennine, Jannicke, hadde det drit morsomt! Brukte masse penger, kanskje litt for mye, hehe. Shoppa, spiste og senere dro vi på kino å så Twilight. Elska filmen! Var liksom en ordentlig slutt-slutt, også var jo Jacob like handsome som alltid, haha! lnnkjøpene mine var i grunn bare julegaver og undertøy, så er ikke så mye å legge ut bilde av. En annen ting er at pappa ringte meg tidligere i dag, DET FINNES IKKE SELVUTLØSER TIL KAMERAET MITT! Hva i alle dager skal jeg finne på da..? 

  Har du sett den siste Twilight filmen? Hva synes du isåfall? 
  //sandra ♥ 

 • 3

  Nå har jeg jo fått litt ?kjeft? for at jeg har blogga så lite, så får vel skjerpe meg!
  Tror jeg fått en smule vinterdepresjon, haha..  Konstant sliten, depressiv og tenker alt for mye på alt og ingenting. Er vel grunn kanskje det som gjør meg depressiv. Hva er det egentlig med jenter å overtenke alt? Kanskje ikke alle, men tror nok ikke jeg er den eneste?

  Jaja, uansett så håper jeg humøret går litt oppover snart! Er jo snart jul, det bør vel hjelpe litt! Være med familie, spise god mat og få gaver. Kjenner jeg gleder meg i grunn! Har vært vanskelig å finne ønsker denne jula, føler liksom at jeg har alt jeg trenger. Føler rett og slett at eldre man blir, jo mindre trenger man. Kan jo kanskje legge ut en ønskeliste i morgen eller noe! Gleder meg faktisk til julekalenderen i år, The julekalender!! Beste julekalenderen som er, husker jeg ble livredd hver gang jeg så det når jeg var lita, haha! 



  Gleder dere dere til jul?
  // sandra ♥ 

 • 6

  Tenkte jeg kunne legge ut de fleste av innkjøpene mine mens jeg var i Fr.stad. Kjøpte alt når jeg var i Sverige, så alt ble i grunn mye billigere enn orginalprisene, Jippi! Elsker virkelig skoene, lurer bare på når jeg skal få brukt dem.. Kjøpte også noen småting som undertøy osv, men finner det ikke akkurat nåå, sikkert i vaskemarskina :)


  Rød T-shorte 179,- // Grå topp 99,- // Blå topp 99,-  alt fra New Yorker.


  Sko 599,- // Skjørt 99,- H&M // Lue 59,- Gina Tricot // Øredobber 79,- Glitter

  // Sandra ♥

 • 2

  Swedish House Mafia - Don't You Worry Child feat. John Martin

  Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back

  Rihannah - Diamonds

  Shinedown - The crow and the butterfly

  Vinni - Stjernestøv

   

  Hva er din favoritt sang fortiden?
  //Sandra ♥

 • 5

  Jentekveld hos Synne ♥

  Jentekveld hos Heidi ♥

  Min og Maiken sin bursdag ♥

  Bursdagen til Astrid ♥

  Jentekveld hos Julie ♥

  Klassefest ♥

 • 7

  Heihei. Var en lang dag på skolen idag, hadde  veldig mye teori, igjen.. drit lei egentlig. Men vi starta også på noe litt morsomt, nemmelig "tv-sendinger". Det kan bli veldig spennende å holde på med dette, og gleder meg veldig til å se hvordan resultatet blir. Heldigvis har vi ikke live-sending den gangen her, siden det er første gangen vi lager det. 

  Når jeg kom hjem fra skolen idag, fant jeg ut at jeg skulle rense ansiktet litt. Lenge siden jeg har gjort det nå, og kvisene har bare ploppet ut i det siste... hater det! Så derfor har jeg både renset huden og hatt på meg ansiktsmaske i dag. Mørk sjokolade, skal tydeligvis være bra for ungdommelig hud, men ikke vet jeg. Håper no huden blir litt bedre etterhvert!



  Hahah, å når jeg kom hjem fra skolen i dag lå disse to sauene utenfor døra mi. Kommet seg ut av jærde. Merkes at jeg bor på landet, Haha, men dem var ganske søte da. 


  Hvordan har din dag vært? ♥
  // sandra 

 • 2

  Helloo! Idag måtte jeg dra hjem fra skolen, fordi formen ikke er helt bra. Har vært uggen i flere dager egentlig, kanskje det ikke var så lurt på nattbade i helga. Satser hvertfall på å bli bedre snart. Lei av å ha vondt i hodet, og i resten av kroppen egentlig.. Nå ligger jeg på sofaen å ser på Audrina, bare slapper av. Blir vell litt soving etterhver!  

  Alltid like godt med joggebukse når formen er ræva!

   // sandra



 • 3

















  // Sandra

 • 6

  Heia! Mens jeg var i Tyrkia tok jeg min første tatovering ♥♥♥ Hva synes dere?


  " Don't let yesterday take up too much of today"

  Akkurat nå er jeg hos pappa i Stavanger, imorgen går turen videre til Kristiansand så Danmark. Hadde egentlig planer om å legge ut bildedryss fra da jeg var i Tyrkia, men får se om jeg får tid eller ikke. 

  // Sandra

 • 6

  HeiHei! Fredagen for to uker siden feiret jeg og Maiken bursdagen vår. Vi valgte Bimbo/Barbie som tema, noe som ga oss rosa og korte kjoler, haha. Hadde en utrolig fin kveld med masse fine mennekser! Kan si det sånn at kvelden ble vellykket, hvertfall i mine øyne. Humøret og stemningen var på topp, ingen ting som er bedre enn det! Siden jeg endelig har kjøpt meg nytt kamera nå, ble det tatt greit mange bilder denne kvelden, så tenkte jeg kunne legge ut noen! ♥ 


  Synne og Lise fikser neglene til party!



  Maiken og kjæresten ♥

  // Sandra ♥



 • 2

  // Sandra ♥

 • 3

  Heihei! Er akkurat ferdig med å rydde på rommet. Sitter å venter på at Maiken skal komme over for en jentekveld, også hører jeg på musikk. Helt hekta på spessielt en av coverlåtene til Sam Tsui, If i die young. Kan sitte å høre på den i evigheter. Han har utrolig mange bra coverlåter, så tenkte jeg kunne legge ut noen av dem jeg liker best!

   Hva synes dere? Fine ikke sant?     // Sandra♥

   

 • 2


  Hekta på pixlr.com! Her kan man redigere masse bilder. Har redigert og tatt alle bildene selv ♥ // sandra

 • 3

  Heii, Sandra her! I dag jeg vært på skolen, holder på med å lage reportasje om pollenalergi av alle ting. Haha, men det går faktisk veldig bra! I kveld kommer Maiken en tur for vår study-date ♥ Vi skal skrive ferdige engelsk foredragene våre om Australia til i morra, snakk om og starte i siste liten..

  I det siste har jeg blitt hekta på Instagram! Utrolig glad for at det ikke bare er på Iphone lenger. Eneste minuset er at jeg definitivt ikke har et bra kamera på mobilen min, men artig likevell.

  Følg meg på Instagram, sandraa4 ♥





 • 6


  // sandra ♥

 • 3

  Daaa prøver man igjen! Skulle egneltig blitt publisert for to dager siden!!,
  men siden jeg ikke fikk til å legge inn bilder, var det liten vits !


  Heiio :) Jeg er jo like dårlig til å oppdatere som alltid! Fått tilbake kameraet mitt nå, men har funnet ut at
  jeg snart må invistere i ett nytt et! Kanskje ikke så rart at det nesten ikke vil ta bilder lenger etter 5 år.. 

  Men til overskrifta! Om fredagen bestilte jeg meg en kjole på nelly. Selvom jeg har skapet fullt av kjoler fra før,
  måtte jeg bestille meg enda en. Har gledet meg veldig til å få den, Å endelig var den heeer!
  Satt utrolig fint på, gjorde den også. Veldig fornøyd!

  Hva synes du? 
   

   

   

 • 5

  Heioo, i dag har jeg og Lise vært i byen for å ta bilder til PTF prosjektet våres. Nøkkelordet var byggninger. Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene som jeg tok. Håper dere liker dem, selvom jeg ikke vet om jeg skal bruke disse enda.

      

  Hva synes dere?

 • 9

  Heia, Sandra her! Ser Lise Marie har vær en smuuule flinkere enn meg til å blogge i det siste, men det skal det bli slutt på! Grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig enda, er pga. mangel på kamera.. Men også min feil, har rett og slett vært for lat til å gå 300 meter opp i gata og hente det hos en kompis. Skal se om jeg får løfta på rompa å gjøre det imorra! eller hva?

  Isteden for å blogge, så har jeg da sittet slukt foran pckjermen å sett på 90210, totally addicted! Sannheten er at jeg er en super stor serieslave. Ser på alt som er av serier nesten! Så tenkte jeg kunne legge ut min topp 3 liste på tv-serier atm, siden jeg ikke har noe kamera ;)

  1. One three hill! Alltid vært #1 her i gården. Kan sitte å se på det i timeshvis! Har alle sesongene, bortsett fra 8 på DVD, men tro meg - den står snart i hylla den også! Gleder meg forresten som en liten unge til Lucas kommer tilbake i sesong 9, bare 4 dager igjen!


  2. 90210! som sagt, heeelt hekta! 



  3. Var litt vanskelig å velge, men tror nok det blir Pretty Little Liars. Får aldri nok av ordentlig jenteserier, med masse drama og love!



  Hva er din favorittserie?
   :)

 • 14

  Heihei!
  Mitt navn er da Sandra. Jeg er født 19 Mai 1995, altså 18 år. Er oppvokst i Fredrikstad, men nå bor jeg i Klæbu like utrenfor Trondheim, med min mor. Akkurat nå går jeg Påbygg med Medier og kommunikasjon på Tiller VGs. Valgte denne linjen fordi jeg har stor interesse for foto og grafiskdesign. Hva jeg skal utdanne meg har jeg ingen anelse om enda, men først og fremst har jeg lyst til å oppleve verden! Har også planer om å muligens dra i forsvaret om et års tid. 

  På fritiden gjør jeg ikke noe spesielt, er mest med venner og lever livet. Har veldig mange gode venner, men ingen kjæreste, så går mye tid til jentekvelder osv. Ellers er jeg glad i å se på serier, bla. Home and away, Dexter og mange andre serier innemellom. En gang i ny og ne har jeg meg også på trening, men burde vært der oftere.

  Som person er jeg en blid og glad jente. Jeg elsker å prate og ha det artig. Er en festglad person, men er også veldig glad i kosekvelder med film og godterier med gode venner. Jeg er en veldig livsglad jente som gjerne kan tulle litt rundt, og trenger ikke alltid være seriøs. Man må kunne sleppe seg litt løs av og til, og ikke ta alt seriøst, om du spørr meg!


  Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre :-)