mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

14

åh herlige lørdag! Dagen startet med et aldri så lite seriemaraton, før jeg måtte begynne å ordne klart til kino med lillesøster. Vi skulle se Tingeling, noe som faktisk var en veldig bra film. Da vi kom hjem fikk jeg Benedikte til å ta antrekksbilder til bloggen, og hun stilte gledelig opp. Det hadde begynt å bli ganske mørkt da vi kom hjem, og kvaliteten på bildene er deretter også.. Men bedre enn ingenting sant?


Cardigan//HM  Bukse//dr.denim  Veske//HM  Sko//Falkanger  Skjerf//Forever21  Klokke//Juvelen


Hva syns du om antrekket?
//Lise Marie 

 • 11

  Heihei! Endelig helg, den har jeg ventet lenge på! En tung uke med flere prøver, så føler jeg at jeg fortjener en aldri så liten helg nå. I morgen skal jeg ta med lillesøster på kino for å se tingeling. Koselig å gjøre slike ting for småsøsknene sine en gang i blandt også. Resten av helgen går med på å øve til prøve, så det blir godt å komme seg litt ut i morgen. Ellers idag har jeg bare vært på skolen. Marthe bestemte seg for å ta noen bilder av meg, så jeg bestemte like så greit at jeg kunne legge ut dagens antrekk. Som dere da skjønner er det Marthe som har tatt bildene! 


  Bukse//Dr.denim  Topp//Only  Armbånd og klokke// Ur&Penn

  Hva syns du om antrekket?
  //Lise Marie • 8

  Hello!
  Idag hadde vi matteprøve på skolen, ikke helt sikker på hvordan det gikk, men satser på bra! Slutta kvart over ett på skolen i dag, så godt å komme hjemme tidlig. Sola har skint her i dag, selvom det har vært litt kaldt ute. Jeg overlever så lenge snøen holder seg langt unna!! Har foresten kjøpt meg ny vinterjakke fra Cubus til kulda. Liker fargen veldig godt! Litt uvant for meg som alltid kjøper meg svarte slike vinterjakker, men fint med litt variasjon. Neste blir vel å kjøpe seg vintersko, noe jeg ikke har eid på to år, heh.. Lever i mine kjære converse, men kan bli litt kalt til tider.  Genser - H&M / Jakke - Cubus / Sko - Converse

  Hva synes dere om jakka?

 • 8

  Heihei! Gårsdagen var en veldig koselig kveld sammen med jentegjengen. Vi hadde nemlig et halloweenparty hjemme hos Synne. Vi hadde også kåringer, noe som var veldig gøy, da jeg stakk av med to priser for beste hår og beste sminke og Sandra stakk av med beste Attitude og beste kostyme. Vi hadde jo planlagt dette i over en måned, så var veldig glad for at det lønte seg! 
  Hva syns dere om halloweenkostymene våre? // Lise Marie

 • 27

  Heihei.
  Idag har jeg vært å jobbet på jobben til mamma, i anledning OD-dagen. Ellers har jeg vært barnevakt for tantebarnet mitt og bare slappet av. Tenkte jeg kunne slenge inn dagens antrekk! Elsker foresten tøfflene jeg har på meg, verdens mykeste!
  Ha en fin kveld videre alle sammen!
  Genser - Only / Bukse - BikBok / Vest - H&M / Smykke - H&M / Tøffler - Julegave

  Hva synes dere om antrekket?
  //Sandra ♥

 • 33

  Heihei! Nå holder jeg på å ordne meg klar til fest. Satser på at det blir en super kveld med gode venner. Kommer også til å ta masse bilder, så forhåpentligvis er det noen som er ordentlige nok til å legge ut på bloggen. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye idag. Bare sløvet og tatt livet med ro.


  Skjørt//bikbok  topp//only  Armbånd//ur&penn  Øredobber//??


  Hva skal du gjøre ikveld? // Lise Marie

 • 3

  Hei og hå! Idag har det vært enda en dag med skole og jobb. Kjenner det skal bli godt med helg. Idag er planen egentlig bare å gjøre igjen noen lekser, slik at jeg slipper å tenke på dem, samt se noen episoder med Castle. Men må heller gjøre det etter leksene som en slags "belønning" for strevet. Haha, noe må jeg gjøre for å klare å holde motivasjonen oppe. Har tatt bilder av dagens outfit, så håper dere blir fornøyde! Begynner selv å bli rimelig lei av bakgrunnen til bildene mine, så må spørre Benedikte om hun gidder å ta bilder av meg en dag.


  Bukse - hm  genser - zara  smykke - ur&penn
  Hva har du gjort idag? // Lise Marie 

 • 2

  Heisann!
  I går kveld tok vi turen ned til Albir og spiste en god middag. Hvem kunne tro at stekt ris med kylling kunne smake himmelskt? Deretter dro vi bort på ut er finfint utested, og tok oss en mindre himmelsk Pina colada. Super fornøyde når vi så hvor store drinkene var, mindre fornøyde når vi fant ut at vi skulle ha i oss alt også. Smake virkelig ikke godt! Men likevel et stort pluss til disse homsene som jobbet der, som drop opp stemingen, haha! På turen hjemmover møtte vi på litt av hvert. Alt i fra knall kåte, gamle spanjoler, til to artige og sjarmerende engelskmenn! Ble utrolig overrasket over at han ene faktisk snakket veldig godt norsk! Alt i alt var det en utrolig koselig kveld med mye latter og mye sladder!

  Kjole - Nelly / Sko - Bianco / Belte - H&M / Øredobber - Gave fra Lise Marie


   

  Kjole - Nelly / Sko - Nelly

  Hva synes du om antrekkene?
  //Sandra ♥ 

 • 10

  Hei og god dag alle kjære lesere. Idag voknet jeg tidlig for å dra til melhus en liten snartur for å handle noen småtterier, før vi tok turen hjem igjen. Fikk Benedikte til å ta bilder idag også! søte lille tuppa mi! Det er også meldt torden og lyn idag.. Jeg som hadde håpet på at godværet skulle holde seg litt som det har gjort. Lei av drittvær, jeg vil ha sommer lengre enn to dager. 


  Skjørt - HM  Genser/topp - weekday  Klokke - vintage  Smykke - Sverige
  Hva syns du om dagens antrekk? // Lise Marie

 • 17

  Helloo! De siste dagene har for det meste gått ut på å være sosial, feste og ha det veldig morsomt! Har vært en super russetid sålangt, ingenting å klage på. Sola har også begynt å titte fram, så får satse på at resten av dagene blir like bra ! Har vært litt over alt siden 1. Mai, som på tivoli og kostymebursdag, veldig kos. Nå tenkte jeg bare å legge ut noen bilder jeg har tatt i det siste, så det hvertfall blir en liten oppdatering!   Er du russ i år?
  //Sandra ♥ 

 • 8

  Heihei! Dagen min har gått til å øve til konsertene vi skal ha denne uka. Så har tilbringt hele søndagen på rådhuset. Var egentlig deilig å komme seg ut av huset på en søndag. Søndager er uansett så kjedelige, og man ender altid opp forran pcskjermen eller tven uansett. Så idag har jeg fått sunget litt istedet. Bildene her skulle egentlig postes før jeg dro idag, men siden jeg er liitt treg, så rakk jeg det ikke, så da får dere bare få dem nå! Fant forresten ut at bildene er litt uskarpe, men det får duge!


  strømpebukse // hm, shorts // bikbok, topp // weekday, skjerf // forever21
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! I går var vi jo på bursdagsparty til vår kjære venn Maiken. Hadde en helt fantastisk kveld med mange fine jenter, og stemninga var på topp til langt ut på natt! Virker som om alle koset seg veldig, og det virket som om Maiken var rimelig fornøyd med gaver osv. Gleder meg alt mye til neste bursdagsparty med disse jentene! Formen i dag var faktisk helt på topp også, ikke værst! Kommer vel noen bilder fra bursdagen senere.


  Kjolene jeg og Lise hadde på oss i går! Lise har kjøpt sin i Canada og min er fra Nelly.com

  Hva synes dere om kjolene?
  //Sandra ♥ 

 • 9

  Heihei! Kom hjem fra skolen tidligere enn forventet idag, siden vi fikk gå tidligere enn vi egentlig skulle fra skolen. Planene for idag er å gjøre lekser og gjøre litt husarbeid, som jeg allerede har kommet igang med. Skulle vell egentlig bare dele dagens antrekk med dere. 


  jakke - bikbok   topp - vero moda   lue - cubus   treningstights - hm
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie 

 • 11

  Heihei! Idag har jeg vært på kino sammen med klassen og 1.året og så hobbiten. Ble positivt overrasket, siden jeg egentlig ikke er så veldig glad i slike filmer. Hadde skikkelig dårlige forventninger, så den oversteg hvertfall det. Koselig var det også, godt å komme seg ut litt, istede for å bare sitte foran skolebenken hele tiden. Håper virkelig vi kan gjør slike ting oftere. 

  Nå skal jeg bare rydde rommet, som jeg egentlig har utsatt veldig lenge nå, så nå må jeg nesten sette igang. Skjemmes av at jeg faktisk bor i dette rotet, haha! Tenkte bare jeg skulle legge ut dagens outfit for dere. 
   


  Tights - Gina Tricot   Genser - bikbok   Jakke - bikbok   Smykke - Cubus   Øredobber - bikbok
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie 

 • 13

  Hei alle søte! Da sitter jeg egentlig bare her å hører på musikk før jeg skal sette i gang å se litt serier. Elsker å se serier og ventetiden i romjula er jo perfekt til å sette seg ned å litt forskjellige. Kan virkelig ikke vente til jula braker løs med litt forskjellige fester. Her er hvertfall dagens antrekk; 


  genser - hm   skjørt - hm    øredobber - vero moda    Hva syns du om antrekket? // Lise Marie

 • 3

  Heihei! Tenkte jeg skulle legge ut outfit i går, men ble litt sent, så da tar jeg det heller i dag. Bedre sent en aldri, eller hva? 


  skjorte//gina tricot  topp/cubus  bukse//bikbok  armebånd//gina tricot & gave  ring//glitter  sko// converse

 • 5

  Helluen. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, etter og ha ligget over til Sandra fra igår. Vi hadde fri idag, så vi utnyttet dagen til å sove lenge. Tror vi trengte det, for tror ikke jeg har sovet så lenge på ei god stund, med tanke på at vi la oss ganske tidlig. Mens jeg var der fant vi ut at vi skulle bytte design, så vi dro ut for og ta nye headerbilder. Godt med en oppfriskning, hvertfall med nye bilder. Blir gansk kjedelig om vi skal bruke de samme om og om igjen, så det var egentlig ganske forfriskende. Vi tok også outfit-bilder i samme slengen, så here you go; 


  skjorte//bikbok  topp/bikbok  bukse//bikbok  smykke//hm  øredobber//bikbok  ringer//syden
  Hva syns du om antrekket?

 • 32

  Idag har jeg faktisk tatt meg tid til og legge ut outfitbilder. Hva skjer liksom? Men jo, nå skal jeg ut sammen med Mads, så får vi se hvor mange vi ender opp med å bli etterhvert. I det siste har jeg nemlig vært ute hver dag, og blitt rusa på livet. haha neida, men jo, livet er herlig! 


  bukse//bikbok armbånd//syden topp//hm

  Hva syns du om antrekket?