mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

4

Heihei! Begynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, men har hatt mye annet å ta meg til de siste ukene. Ser Lise har vært flink å startet opp med noen innlegg igjen, så nå er det vel min tur! 

Da har det blitt starten på ett nytt år, og alle snakker om disse berømte nyttårsforsettene. Jeg har aldri vært noe stor fan av disse, fordi jeg selv vet at man ikke endrer seg og "blir en ny person" bare fordi vi gikk fra 2013 til 2014. Selfølgelig, greit å ha en dato å forholde seg til om man f.eks skal slutte å røyke eller noe, men dette kunne man gjort når som helst på året, hvorfor vente til nyttårsaften? All respekt til alle som setter seg nyttårsforsetter og klarer å gjennomføre dem altså, men jeg var om jeg hadde satt meg mål om å bli flinkere til å blogge, trene mer, spise sunnere osv. i 2014 enn i 2013, hadde jeg nok bare løyet til meg selv. Lise Marie har satt sitt mål om å leve livet på den beste måten, og ha det så bra som mulig fra dette året, og sikkert resten av livet for den del - jeg kunne ikke vært mer enig. Etter å ha lest mange andres nyttårsforsetter har jeg tenkt på ting jeg ikke bare vil oppleve og gjør i år, men hva jeg vil oppleve og gjøre i livet!For ca. et halvt år siden gikk jeg inn for akkurat det Lise har satt seg som mål nå - ha det så bra som mulig! Jeg har takket ja ting til jeg har hatt muligheten til å bli med på, vært med mennesker jeg har det bra sammen med, og prøvd å sette pris på de vennene og familien jeg har! Jeg for eksempel aldri vært på en konsert i hele mitt liv, før nå i høst, da dro jeg på både Macklemore & Ryan Lewis og Calvin Harris konsert i løpet av 2 uker. Mellom disse to konsertene rakk jeg også en weekendtur til Dublin! Det er sånn jeg har lyst å leve livet mitt. Oppleve konserter, reise, dra på hytteturer med venner og lage minner! Hva skal man vel leve av hvis man ikke har gode minner å se tilbake på? Jeg har alt planlagt mye bare det første halvåret i 2014, men jeg håper og vet at jeg kommer til å gjøre så mye mer enn det som blir planlagt god til i forveien. Spontanitet, jeg elsker det, og jeg vet at bladt annet spontanitet er det som vil gjøre live mitt minnerikt!

Jeg tenker i allefall at jeg vil ta livet akkurat som det faller seg, og gjøre det som gjør meg lykkelig. Jeg føler at dette er bedre enn å "presse" seg selv til å gjøre noe, bare fordi du har lyst til å bli et "bedre menneske" i det nye året som kommer. Jeg vil gjøre akkurat det jeg har lyst til og leve livet, det er det som gjør meg lykkelig og det jeg føler er viktig!

//Sandra ♥

  • 5

    Jeg personelig syns at blogg er blitt til noe utrolig overfladisk. Man får feile inntrykk av folk fordi man bare viser den overfladiske siden av seg selv, ikke den man egentlig er. Jeg savner den tiden jeg kunne skrive om det jeg følte og syntes. Det var da blogging var gøy. Nå er det bare en ting jeg gjør fordi det er blitt til en vane å poste dagens antrekk og andre ting som har med klær, festing og sminke å gjøre. Jeg spør meg selv hvor det ble av den Lise som blogget om noe som faktisk ga mening, og ikke den Lise som blogger om hvilke klær hun har på seg. Jeg finner ingen svar. Er det fordi jeg ikke har lyst? Fordi jeg ikke får det til? Fordi jeg ikke tør? Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg ikke lengre kan beskrive det jeg føler. Jeg får ikke skrevet det ned, og derfor skyver jeg det bare unna. Heretter skal jeg prøve. Prøve å skrive noe som gir mening, prøve å ikke skrive overfladisk. 


    Bilde tatt av meg!
    Hva syns du om at blogg er blitt så overfladisk? // Lise Marie