mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

2

Hola! 
Da er vi ferdig ordnet og sminket til russekickoff på Samfunnet. All russen i Trondheim er invitert, så det her tror vi kommer til å bli en helt syk kveld! I tillegg skal CLMD spille, noe vi gleder oss masse til! Om ikke så lenge skal vi til Astrid å vorse før det blir byen next. Vi satser på en fantatisk kveld, med fantastiske folk, og musikk, der her blir bra! Kameraet blir med på vorset, så får se om det blir noen brukbare bilder å legge ut imorgen! Dere får alle ha en kjempe fin Lørdag! 
Hva skal du i kveld?
//Mediapusan ♥ 

 • 10

  Hello!
  I kveld skal jeg på bursdag til Jannicke, men først skal jeg spise taco med familien. Som Lise skrev i forrige innlegg vant vi hele 4 av 5 permier i går. Må si jeg er glad jeg er kvinne, var ikke akkurat fin som mann, haha! Var en utrolig koselig kveld, men siden jeg var i dårlig form dro jeg hjem tidelig. Nå er formen heldigvis litt bedre, så håper denne kvelden blir bra! Ha en fin Lørdag!

  Hva skal dere i dag?
  //Sandra ♥ 

   

 • 24

  Heihei! 
  På fredagen skal vi på halloweenparty til Synne. Da skal vi alle sammen ta med hver vår rett som er halloweeninspirert. I den anledning tenke vi at vi kunne dele vår inspirasjon med dere. Utrolig morsomt å dra temafester helt ut, slik vi før også har gjort. 

  Senere i dag skal vi gjøre ferdig siste del av kosymene våre, samt gjøre lekser og øve til prøve. Det kommer også snart en videoblogg der vi svarer på spørsmålsrunden vi hadde i forrige uke. I morgen kommer det også endelig nytt design. Gleder oss veldig til det! Ha en fin kveld! 

  Har du noen tips til hva vi kan lage? // Mediapusan

 • 10

  Heia!
  Som Lise skrev i går, skulle vi på en liten fest hos Heidi. Jeg var edru og ble derfor ikke så veldig lenge, men koselig var det. Tilbrakte resten av kvelden med Andrea, som sjåfør. Kom ikke hjem før 3, så kan si jeg var trøtt da storebror bestemte seg for å vekke meg klokken 10 i dag! Nå skal jeg straks til bestemor for å spise saltkjøtt og kålrabistapp, Nam! Dere får ha en fin dag videre!

  Hva har dere gjort i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 3

  Heisann!
  Igår var de fleste av jentene i klassen på hawaiiparty. Var utrolig artig med et litt annerledes tema enn normalt, så var absolutt noen stilige antrekk ute og gikk! Vi ble servert fruktpunch og fruktspyd som gjorde hele tema enda mer gjennomtenkt. Det var veldig koselig, men festen tok brått stopp. Hamburger frista, så Maiken, Lise og jeg stakk på Esso for og kjøpe oss en. Videre dro vi på nach hvor vi koset oss i jacuzzi, men noen kompiser. Overalt så var dette en av de bedre kveldene på lenge! Nå skal Lise og jeg leve "dagen der på" - dagen helt ut, med film og junk. Ha en fortsatt god helg! ♥

   
  Denne sangen gikk forresten på repeat hele kvelden. For en genial verson, kan jo ikke noe annet enn å digge den!

  Har du vært på hawaiiparty før?
  // Sandra

 • 1

  Heia!
  I går var vi hos Astrid med noen av jentene i gjengen. Der spiste vi taco, så på filmen Ted og koset oss med godis. Det var faktisk så koselig at jeg og Lise Marie kke kom oss hjem før halv 4 i natt! Praten gikk i ett sett og det merkes at jentene savnes når man ikke ses hver dag. Morsomt at man kan sitte i så mange timer med gode venner og bare snakke! Skjønner ikke hvor alle temaene osv kommer ifra, men vi fikk oss hvertfall noen gode lattere! Nå skal Lise Marie dra hjemover, og jeg må ha meg på jobb! Ha en fin Søndag videre.

  Hva har dere gjort i helgen?
  // Sandra ♥

 • 4
  Fotograf: Sandra Abelsen
  Modell: Andrea Kyllo 

  Hvilket bilde liker du best? 

 • 3

  Heiyoo, i helga vi på hytte tur med 9 andre koselige mennekser. Så tenkte jeg bare kunne legge ut noen bilder. Uheldighvis gikk kameraet mitt tom før strøm på kvelden, så fikk ikke tatt noen bilder av den utrolige fine naturen og utsikta på veg hjem igjen..   //sandra

 • 30

 • 3

  Hellooo, nå drar vi snart begge to på hyttetur med noen kompiser! Blir nok en veldig artig helg, satser på det hvertfall. Vi vet ikke om det er noe nett på hytta, så blir nok ikke noe blogging før om søndagen. Kamera er hvertfall med. 


  Nu Kjôr me!

  Ha en riktig god helg alle sammen! 

 • 23

  Heiaa!

  Igår var vi på bowling sammen med Christian, siden vi hadde sånn biletter fra kinoen. Men når vi kom dit hadde de fått et nytt opplegg slik at man kunne betale 159kr for å gjøre det man ville en hel dag. Siden vi hadde 2 biletter trengte vi bare og betale den ene. Så vi utnyttet sjansen med 3 runder bowling og 1 runde gocart. Det var kjempekoselig! Lise vant en runde på bowlingen, Christian to, mens Sandra grusa resten i gocart. Etter bowlingen fant vi ut at vi skulle gå oss en til tiller, så vi gikk i over en time før vi tilslutt satte oss ned på mcdonalds og spiste et godt måltid.  Det var enda en koselig dag!

  Nå skal vi straks på city syd, så vi bloggeees! 
  ♥Mediapusan 

 • 25

  Hellooo! ♥
  I går var det VG-lista i Trondheim, og det måtte jo selvfølgelig vi få med oss. Selvom Eric Saade ikke var der (?!?!?!), hva er det for noe liksom? Heldigvis var det noen andre gode artister der som redda dagen! Vi stod ganske lagt unna scenen, så fikk ikke sett så mye, men fikk jo med oss det viktigste, som var musikk. Det var også suuuper varmt, så fikk ordentlig sommerfeeling, herlig! Vi møtte Lasse og Christian der, som vi skulle på kino med senere på kvelden. Så Safe, veldig guttefilm, men var egentlig bra. Liker du action anbefaler vi denne filmen! Etter å ha stått i 3-4 timer, var det greit godt å sette seg ned med en god film og godis. Var en utrolig koselig og fin dag hvertfall!  Når vi kom inn i kinosalen satt det ingen andre der, så var nesten så vi trodde vi ble alene. Så sånn ut helt til filmen nesten startet, da kom det noen få folk til. Men koste oss på øverste rad vi!   ♥Var dere på vg-lista?