mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

7

Heihei!
Nå har jeg og mamma akkurat laget nugattifylte kanelmuffins. De var kjempe gode og det lukter super godt i hele leiligheten! Anbefaler alle å lage disse muffinsene en dag de får tid.  


OPPSKRIFT

14 stk.
75 g. margarin, mykt
1 stort egg
1 ts vaniljesukker
1 1/4 dl melk
3 3/4 hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts kanel
Nugatti

Varm ovnen på 225 grader og sett fram muffinsformer. (Jeg fikk tilsammen 28 muffins når jeg doblet oppskriften). Visp smør og sukker hvitt og porøst med en håndmikser eller i foodprocessor. Ha i egg, vailjesukker og melk, å rør sammen. Deretter heller du i mel, kanel og bakepulver. Miks til alt er blandet, men ikke for mye. Ha 1 toppet ss med røre i formen, så 1 ts med Nugatti, deretter 1 topper ss røre igjen. Pass på at de ikke renner over. Strø deretter sukker og kanel over, og sett i ovnen.

Stek i 5 min, senk varmen til 175 grader og stek videre i ca 13 min. Prøv med en kaknål, den skal komme tørr ut. (Ikke stikk i midten der det er Nugatti). Avkjøles i 5 min, så er det bare å hive innpå. Noen av dere som har baket slike før? Har dere noen oppskrifter å dele?
//Sandra ♥ 

 • 4

  Heihei!
  Nå har vi akkurat laget oss blåmær smoothie. Den er veldig enkel å lage, men faktisk veldig god! Så vi tenkte vi kunne vise dere hvor lett.
  Det eneste du trenger er frosne blåbær, skogsbær joghurt og sukker. Ta hele boksen med joghurt og kvarte posen av blåbær å kjør det sammen i en blender. Deretter tilsetter dere sukker til hvor søt dere vill at smoothien skal være. 


  Hvis dere vil at den skal se litt søtere ut, kan dere bruke noen bær eller vannmelon, som vi har gjort til pynt. Nytes best med sugerør!

  XOXO, disse søte pikene;