mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

5

Hello! I dag har vi hatt familieselskap her hjemme. Var veldig koselig å endelig ha med brødrene på middag også, siden dem ikke har vært med på noen andre midager i julen. Hadde hvertfall en koselig kveld med god mat og mye morro. Ene broren min hadde mye lure triks på lager, blandt annet å stappe et sugerør inn i nesa(?!). Han har også lært bort noen party-triks, som kanskje jeg får bruk for imorgen! Da skal jeg ut å feste litt med nære venner. Gleder meg spesilt til å være med Maiken igjen, veldig lenge siden vi har funnet på noe! Satser på at det blir en fin slutt på dette året!


Tok en del bilder, men ikke sikker på om det er alle i familien som har lyst til å bli lagt ut på bloggen. Derfor legger jeg bare ut et bilde av tantungen min, Edvin, som jeg tok istad. Nydelig ja!

Hva skal dere på nyttårsaften?  ♥

//Sandra

 • 10

  Heihei! Idag har jeg passet på lillesøstra mi, noe som var veldig koselig. Lagde oss kakao og toast før vi satte i gang med å spille monopol. hehe! Ble jo også selvfølgelig tatt noen bilder, som jeg kan vise dere her på bloggen. Jeg og Benedikte holdt på å le oss ihjel av bildene som ble tatt fordi hun på en eller annen måte bestandig får skikkelig kineserøyne på bilder, hun klarer rett og slett ikke å ha de fullt åpne.. 
  Blir ikke bilder av dagens outfit idag, siden jeg bare har slappet av å sitter her i en stor tskjorte. Resten av dagen går vell bort på å se gossip girl, mens resten av vennene mine fester og hygger seg. Jaja, ha en super kveld alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld? //Lise Marie

 • 13

  Hei alle søte! Da sitter jeg egentlig bare her å hører på musikk før jeg skal sette i gang å se litt serier. Elsker å se serier og ventetiden i romjula er jo perfekt til å sette seg ned å litt forskjellige. Kan virkelig ikke vente til jula braker løs med litt forskjellige fester. Her er hvertfall dagens antrekk; 


  genser - hm   skjørt - hm    øredobber - vero moda    Hva syns du om antrekket? // Lise Marie

 • 8

  Heia! Håper alle har hatt en fin jul så langt, og at dere fikk mye fint i går! Det gjorde hvertfall jeg, til at jeg ikke har hatt spesielt mange ønsker i år. Tenke jeg kunne legge ut noen av julegavene mine senere. Glemte helt å ta bilder i går, så blir nok ikke noen å legge ut.. 

  I dag har jeg vært hos tante og onkel for å spise middag. Spiste fisk, noe jeg ikke er særlig fan av, haha! Men det var en koselig kveld uansett. Jeg og søskenbarnet mitt Andrea har fått helt hekta på Fifty Shades bøkene, så vi satt mye å snakka om den første boka. Mamma fikk den i julegave igår, men ble visst jeg som får lest den først, jippi! Nå skal jeg begynne å lese litt igjen, så får dere ha en fin kveld videre. 
  Fikk endelig den BH'n jeg har ønsket meg lenge, i julegave av mamma!! Rå tøff!

  ♥//Sandra

 • 13

  Heihei!

  Her er musikkvideoen vår som vi brukte så lang tid på. Vi er veldig fornøyde med resultatet og håper at dere liker den. Vi vil takke for alle positive tilbakemeldinger, det er så koselig å få høre slike ting når vi har jobbet så hardt med den. Så tusen takk alle sammen!


  Hva syns du om musikkvideoen? // Lise Marie

 • 13  Modell; http://maikenstromgren.blogg.no/ ♥

  Hva synes du om bildene? 
  //Sandra ♥ 

 • 1

  Heihei!

  Idag er det endelig helg! Har ventet så sinnsykt lenge på det, har vært en utrolig lang og slitsom uke. Idag har jeg bare tenkt å slappe av, og egentlig bare ha litt tid for meg selv. Tenkte å lakke neglene, lese litt, redigere header til Pernille og se serier på macen. Digg! 


  Hva skal du gjøre i helga? // Lise Marie

 • 4

  Prøvd å blogge flere ganger i dag, men har ikke fått til å laste opp noe bilder før nå!


   

  Har ikke så mye å blogge om fortiden, så derfor tenke jeg å kanskje skrive ett innlegg til min beste jente!
  Lise du Lise, hva skulle jeg gjort uten deg? Er så utrolig glad for at jeg var så heldig å kom i samme klasse som deg. Også at vi fikk så god kontakt som vi fikk, gikk jo egentlig ganske fort. Du har etter det, vært en av mine nærmeste venner, og nå, en av mine beste! Vi har opplevd mye sammen, og har vel egentlig aldri hatt en stor krangel. Har det alltid like koselig med deg, uansett om vi gjør noe spesielt eller ikke! Har så utrolig mange gode minner med deg, og fler skal det bli! Jeg vet jeg kan snakke med deg om alt, og at du kommer til meg om det er noe. Du er rett og slett ett menneske som kan lyse opp dagen min kun ved å smile til meg, eller gi meg en klem! Du er ett utrolig herlig vesen, som jeg er utfattlig glad for å ha i livet mitt! Selv om vi går i samme klasse og ser deg så og si hver dag, savner jeg deg! Det er så lenge siden vi har funnet på noe, bare oss to, og det savner jeg! Håper vi tar oss tid til hverandre snart, og kan finne på noe koselig sammen ♥ 

  Min beste venn, jeg er så ufattelig glad i deg, håper du vet det! ♥

  //sandra ♥

 • 6

  Heloo! Ble visst ikke noe blogging fra meg i går. Var i byen fra 2 til 11 i går kveld, så fikk desverre ikke tid til å blogge.. Var i byen med ei vennine, Jannicke, hadde det drit morsomt! Brukte masse penger, kanskje litt for mye, hehe. Shoppa, spiste og senere dro vi på kino å så Twilight. Elska filmen! Var liksom en ordentlig slutt-slutt, også var jo Jacob like handsome som alltid, haha! lnnkjøpene mine var i grunn bare julegaver og undertøy, så er ikke så mye å legge ut bilde av. En annen ting er at pappa ringte meg tidligere i dag, DET FINNES IKKE SELVUTLØSER TIL KAMERAET MITT! Hva i alle dager skal jeg finne på da..? 

  Har du sett den siste Twilight filmen? Hva synes du isåfall? 
  //sandra ♥