mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

2

Hola! 
Da er vi ferdig ordnet og sminket til russekickoff på Samfunnet. All russen i Trondheim er invitert, så det her tror vi kommer til å bli en helt syk kveld! I tillegg skal CLMD spille, noe vi gleder oss masse til! Om ikke så lenge skal vi til Astrid å vorse før det blir byen next. Vi satser på en fantatisk kveld, med fantastiske folk, og musikk, der her blir bra! Kameraet blir med på vorset, så får se om det blir noen brukbare bilder å legge ut imorgen! Dere får alle ha en kjempe fin Lørdag! 
Hva skal du i kveld?
//Mediapusan ♥ 

 • 5

  Heia! Da har jeg akkurat vært å trent med Julie. Godt å få det unnagjort. Nå skal jeg rydde litt på rommet, ta meg en dusj osv, før jeg drar på Tiller å henter Lise. Lise skal ligge over siden vi skal på russekickoff med CLMD i morra, Gleder oss kjempe masse!! Blir å lade opp med en rolig og koselig kveld i dag, med nachos og film. Bra start på helgen! Selv om det har vært dårlig med blogging i det siste, blir fortsatt instagram og facebook oppdatert. Tenkte derfor jeg kunne vise mine siste instabilder. Følg meg på sandraa4!
       Overraskelses middag for Lise på TGI Fridays / Tantebarnet mitt Edvin / Selfie / Lise og meg på photoshoot for nytt design


       Lise har tatt en hel haug med slike bilder på telefonene min.. / Marte, Andrea og meg / Bianca og meg i Spania i sommer / Selfie

       Logoen til jentegjengen i russetida @whipit2014 på insta / Jannicke og meg / Lysshow på Calvin Harris / Selfie
       

  Hva skal du i helgen? 
  //Sandra ♥ 

 • 7

  Heihei!
  Da var endelig fordypningsemne levert, og livet kan starte! haha, neida. Men at det endelig er levert, er utrolig godt! Ellers denne uken har vi hatt to framføringer, og de neste ukene blir også travle med prøver og innleveringer. Livet med påbygg er ikke bare bare.. Vi skal nå prøve å få blogget litt igjen framover, har vært godt med en pause, men we're back! 

  Den siste tiden, og fram til 15 Desember, har Nelly.com en konkuranse hvor du kan vinne en hel ønskeliste over klær, sko og diverse annet. Jeg har valgt ut noe av det jeg har veldig lyst, både kjoler, sko, diverse tilbehør osv. Sjangsen for at jeg vinner er vel minimal, men skader vel ikke å prøve! Jeg har forresten fått kjolene jeg bestilte for en stund siden, så det vil snart komme et innlegg hvor jeg viser hvertfall julekjolen min, ikke helt fornøyd med den andre, så får se om jeg likevel beholder den eller sender den tilbake.. Har fri i morgen, så nå ska jeg nyte helgen! Ha en fin dag ♥    Kari Traa Ullbukse HER // Kari Traa Ullgenser HER // Hvit paljettBH HER // Svart paljettkjole HER // Røde Converse HER // Smykke HER // Svart kjole med diamanter HER // Svart paljett- og stoff kjole HER // Svart blondebody HER // Svarte Converse HER // Svart paljettBH HER //Michael Kors klokke HER // Svarte høyhelte HER

  Noe dere likte?
  //Sandra ♥ 

 • 7

  Heihei!
  Tenkte jeg først kunne ta en liten oppdatering om de siste dagene. De siste dagene har gått fort unna, og vi har hatt mye å gjøre! På mandagen var Lise og jeg på Tiller til klokken 5. Der spiste vi blant annet en bedre middag på Asia House, og tok sol. Kjempekoselig å gjøre noe sånt sammen av og til! Etter et kjempe godt måltid, dro vi hjem til meg og så rett på trening. Kan godt si at rompe, lår og legger ble godt slitt ut på mandagen, for en økt! Desverre gikk dagen i ett, og det ble veldig lite tid til blogging..  
  I går var vi i byen for å ta noen bilder til skoleoppgaven igjen, men pga. masse snø, ble det tatt lite med gode bilder. Nå virker det også som om snøen kanskje har kommet for å bli.. Jeg som ønsket meg sommer og sol, haha! Så sprek som jeg har blitt (hahahaha), så skal jeg på trening i dag også, håper jeg klarer å holde det oppe framover! Ikke så alt for lenge til jeg skal på sesjon del 2 i forsvaret heller!!

  Når det kommer til bloggen er Lise og jeg nå litt fattige på hva vi kan bloggen om, så vi lurte på om dere har noen tips eller ønsker? Vi har fortiden mye å gjøre på skolen, blant annet særemne som skal levers på søndagen, så mye av vår tid blir brukt til dette, og det vil kanskje ikke bli like mye blogging denne uka, som det ellers har vært i det siste! Men vi lover å komme sterkt tilbake neste uke!


  Bilder jeg har tatt i forbinnelse med skoleoppgaven!

  Tips eller ønsker til hva vi kan blogge om framover?
  //Sandra ♥ 

 • 20

  Hei igjen!
  Sammen med alle pakkene og annet julestyr er det jo viktig med en fin kjole, og det kan være lurt å finne i god tid! Jeg har en del kjoler fra før, men ingen jeg føler kan brukes i familieselskap, i såfall er jeg veldig lei av dem. Når jeg tenker på julekjolen vil jeg ha noe som ikke er for dristig, men også fin! Det skal også være en kjole jeg kan bruke andre ganger, så det må ikke lyse "jul" av den, haha!

  I sommer lånte jeg en beige og svart kjole av Bianca, da vi var i Spana. Denne kjolen elsket jeg, og ville veldig gjerne ha en selv. Så heldig som jeg er, fant jeg en nesten prikk lik på Nelly.com som jeg synes passer veldig fint til blant annet julaften og andre julemiddager. I tillegg kostet den bare 399,- som passet meg perfekt, i og med at jeg ikke vil ha noe dyre kjoler! 


  Kjolen finner du HER!

  I tillegg måtte jeg ha ny kjole til nyttårsaften. I år tror jeg det blir så jentegjengen skal være sammen, og da kan det være artig og pynte seg litt ekstra. Denne gangen ville jeg også kjøpe meg en kjole jeg kan bruke flere ganger, men gjør meg ikke noe om den kanskje er litt mer dristig enn julekjolen. Men istede for eventuelt utrigning eller bar rygg valgte jeg "cut-out" på sidene. Siden jeg har tatovering på ribbeina, synes jeg slike kjoler kan være ganske tøffe! Hadde en kjole med slik "cut-out" før, men den har blitt alt for stor til meg, så den ga jeg bort til ei vennine. I tillegg til at denne kjolen er kjempe fin, koster den bare 199,-!! Jo billigere, jo bedre! 


  Kjolen finner du HER!

  Hva synes du om kjolene?
  //Sandra ♥ 

 • 6

  Hello!
  Vært dårlig med blogging fra min side i helga fordi jeg ikke har hatt noe spesielt å blogge om, men har også vært litt godt å ikke tenke så mye på det! Dette har vært den slappeste helga mi på lenge, men det har også vært utrolig godt! Har tilbrakt mye tid med familie, som jeg ikke gjør så mye av ellers, så det har vært veldig koselig. Min yngste storebror Frank har vært på besøk siden Torsdag, så vi har koset oss med film og godis. I går var vi hos min eldste bror Dennis, og hans familie, å spiste middag og spillte kort, også kjempe artig og koselig! Ellers har jeg pakket inn litt julegaver, greit å ta litt etter litt, så det ikke blir så stress like før jul. I dag burde jeg rydde rommet mitt, så får se om jeg kommer meg i gang med det, ser ikke ut der inne... Ellers skal jeg bare slappe av og lade opp til en ny uke på skolen. Nok å gjøre der også fortiden..
  Hva har du gjort i helga?
  //Sandra ♥

 • 10

  Heihei! 

  Idag har jeg vært på melhustorget og sunget. Håper det gikk bra, og følte vell at det gjorde det også, men man vet jo aldri. Jeg sang to sanger, Wrecking ball - Miley Cyrus og Clarity - Zedd. Ble kjørt hjem av Anne som øvelseskjørte (som forresten var kjempeflink) haha! Resten av denne lørdagen skal jeg tilbringe hjemme med særemnet mitt da det er meldt en kraftig storm og flom. Er ikke så gira på å dra ut da. Så dere får ha en fin lørdag videre alle kjære blogglesere! ♥


  Genser// Weekday  Skjørt//Cubus  Smykke//Ur & penn  Klokke//Ur & Penn  Ring//Spania


  Hva skal du gjøre i kveld? // Lise Marie

 • 22

  HeisannHeisann!
  Kanskje noen av dere som har merket at vi har endret litt på designet i det siste. Skulle egentlig vært ferdig for et par uker siden, men nå er det iallefall ferdig! Vi var ganske lei av sort-hvit bildene vi hadde fra før. Dessuten begynte bildene å bli litt gamle. Motivasjonen til å blogge blir også mye større når man har et design man liker, og er fornøyd med. Det kan vi trygt si vi er nå! Helt enkelt, men forsatt veldig fint, mener da vi! Dere kan foresten like facebooksiden vår HER.  Hva synes du om det nye designet?
  // Mediapusan ♥ 

 • 18

  Heihei! 

  På skolen idag hadde jeg og Sandra en liten photshoot i medietimene. Den ble ganske impulsiv, siden vi ikke hadde avtalt dette på forhånd. Ble tatt ganske mange bilder, og det ble jo en del å plukke ut også, så nå blir det mest sannsynelig et nytt design på bloggen. Ellers i dag skal jeg lese på særemnet mitt og øve til jeg skal synge på konsert på lørdagen. Wish me luck!   Hva syns du om bildene? // Lise Marie 

 • 8

  Heii.
  Nå har vi startet opp med bildeperiode på skolen, eller jeg har i allefall valgt foto. Jeg har planer om å ta street-bilder, altså av mennekser osv. på gata. Lise, Ola og jeg var i byen i nesten hele dag og tok bilder. Ble ikke så veldig mange brukbare bilder til oppgaven, men tok også noen andre for morroskyld, under her. Når man skal ta bilde av ukjente mennesker må man helst gå bort å spørre vedkommende om man kan ta bilde av dem, og dette turte da altså ikke jeg. Litt rart siden jeg kan gjerne drite meg ut forran mennesker, uten at jeg skal bry meg, men dette klarte jeg da altså ikke.. Var noen uteliggere som jeg fikk ta bilde av da, så og si de eneste bildene som ble brukbare. Blir en tur til i morra, så får vi se om det blir litt bedre da!  
  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra ♥ 

 • 15

  Heia!
  Den siste tiden har vi fått utrolig mange flere lesere enn vi har hatt før, dette setter vi selvfølgelig utrolig stor pris på! I og med alle disse nye leserne, tenkte jeg det kunne vært artig å fortelle noen fun facts om meg selv, som kanskje ikke mange av dere vet. Dette var lettere sagt enn gjort, men har omsider kommet opp med 10 ting dere kanskje ikke visste:

  • Gått på svømming, kickboksing, fotball, dans og i speideren, men ingenting de siste 4 årene. 
  • Gått ned fra 41 i skostørelse til 38-39, takk og lov!
  • Har nå vært singel i 6-7 mnd, og så lenge har jeg ikke vært singel siden 8 klasse.
  • Går så og si aldri med mer enn t-skjorte og shorts når jeg er hjemme, hater å gå i bukser.
  • Deler bursdag med den ene storebroren min, han er 11 år eldre enn meg.
  • Fikk min første 2'er dette skoleåret, faktisk fått flere enn en også...
  • Gråter som en liten unge av så og si alt trist som skjer i filmer og TV-serier.
  • Har ordentlig tåforbi, hater virkelig tær!
  • Har slått ut begge fortennene mine. Gikk uten den ene fortanna i mange år.
  • Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre neste år; ta opp fag på VGs, dra i forsvaret, flytte til Danmark og studere design, gå en grafisk skole et annet sted i norge eller bare jobbe?
      Har du en ting om deg, som kanskje ikke mange vet?
  //Sandra ♥ 

 • 7

  Heihei!
  Da har jeg akkurat kommet hjem fra en real shoppingrunde med Lise, Helge, Heidi og Gry. Vi har faktisk tilbrakt nesten 6 timer i byen, noe som er mye for oss som så og si aldri er der. I tillegg til å shoppe dro vi på Egon å spiste lunch, veldig koselig. Jeg hadde et mål om å kjøpe meg blant annet en bukse og en strikkagenser før jeg dro hjem i dag, og det klarte jeg fint. Ble svidd av noen kroner, men veldig fornøyd med alt jeg kjøpte! I kveld skal jeg være sammen med Andrea og Marte og bare slappe av. Skal spise en god middag og bare kose oss. Tror det kan bli veldig godt etter en så lang bytur. Ha en fin helg videre!


  Rød genser - Monki 300,- / Bukse - Carlings 399,- / Grå genser - Vero Moda 100,- / Smykke, armbånd, øredobber - Gina tricot 44,-

  Hva skal du i kveld?

 • 5
  Hello!
  Da ble det endelig helg, og disse dagene skal kun brukes til å slappe helt av med godt selskap. Har brukt litt tid på å tenke på hva jeg ønsker meg i julegave i det siste. Er jo faktisk ikke sånn kjempe lenge igjen til jul, tiden går så fort. Jeg er selv ferdig med nesten alle julegavene i år, mangler bare til et par venniner og mamma. Når det kommer til gaver jeg selv vil ha blir det bare vanskligere og vanskligere for jo eldre jeg blir. Når jeg var lita kunne jeg jo ønske meg dukker, leker osv, men det er vel ikke det helt store nå. Klær vil jeg også helst kjøpe meg selv, så jeg er sikker på at jeg liker det, og det ikke bare blir liggende innerst i skapet og aldri bli brukt. Men jeg har kommet opp med et par ting jeg har lyst på:
   
  • Gavekort på tatovering, altså på studioer som Onkel Henrys eller Purple Pain
  • Sølv klokke
  • Fifty Shades of Grey undertøy / annet undertøy
  • Penger og andre gavekort
  • Pyntegjenstander, eks. lysestaker, sølvfigurer osv.
  • Sengegavl

   

  Trist å si det, men jula blir for meg bare mer og mer oppskrytt. Det er selvfølgelig koselig med alle selskapene og stundene med familien, men for meg føler jeg også at det er mye venting. Man venter på maten, man venter på å få åpne gaver, det å handle julegaver er også stress. Jeg er heller ikke særlig glad i verken snø, gløgg eller ribbe, så disse typiske juletingen betyr ikke stort for meg. Jeg må innrømme at det å sitte å se på julefilmer, blant annet Grinchen, under et godt pledd og kakao er koselig! Er faktisk ikke jul i mine øyne før jeg har fått sett Grinchen, haha! Så jeg må vel si at jeg gleder meg litt til julen uansett!

  Hva ønsker du deg i julegave, og hva synes du om julen?
  //Sandra ♥ 

 • 8

  Hello!
  Idag hadde vi matteprøve på skolen, ikke helt sikker på hvordan det gikk, men satser på bra! Slutta kvart over ett på skolen i dag, så godt å komme hjemme tidlig. Sola har skint her i dag, selvom det har vært litt kaldt ute. Jeg overlever så lenge snøen holder seg langt unna!! Har foresten kjøpt meg ny vinterjakke fra Cubus til kulda. Liker fargen veldig godt! Litt uvant for meg som alltid kjøper meg svarte slike vinterjakker, men fint med litt variasjon. Neste blir vel å kjøpe seg vintersko, noe jeg ikke har eid på to år, heh.. Lever i mine kjære converse, men kan bli litt kalt til tider.  Genser - H&M / Jakke - Cubus / Sko - Converse

  Hva synes dere om jakka?

 • 8

  Heihei! Idag har vært en veldig lang dag med skole, jobb og lekser. Har matteprøve i morgen, så da må jeg sette av litt tid til å øve til den også, derfor ble det veldig sen blogging på meg idag. 

  Idag tenkte jeg at jeg kunne gi dere et lite skjønnhetstips. Man får jo ofte høre at smilet er jentas beste accessories, og jeg må si meg enig i at smilet er veldig viktig hos en person. Ikke bare hos jenter, men også hos gutter. Nå som det nærmer seg vinter, er det veldig lett for leppene å sprekke og bli tørre. Dette vil vi ikke ha noe av, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen enkle steg for å lage en hjemmelaget leppeskrubb, som funker råbra! 

  Det du trenger er: 
  - Olivenolje
  - Sukker
  - Lypsyl


  Bland sammen disse to ingrediensene til det blir en passe tykk masse. Skal være veldig lite olivenolje, slik at man unngår at det blir en rennende masse. Man trenger heller ikke så store mengder i og med at dette bare skal brukes på leppene. 


  Når du føler at du har gnidd det godt inn i leppene, så kan man enten skylle det av, ellers så smaker det jo ikke værre enn at man kan spise opp skrubben. Deretter påfører du en god lypsyl, og voilá, leppene dine er så god som nye.

  Enkelt, billig og det funker! 
  Har du prøvd slik skrubb før? // Lise Marie 

 • 4

  Heihei!
  Nå har jeg sett litt på forskjellige klær på Nelly.com. Selv trenger jeg ny kjole til julaften og muligens nyttårsaften. Jeg har ikke planer om å betale all verden for en kjole for å si det sånn, og det regner jeg med at det er mange av dere som ikke vil heller. Rart hvor like, ikke bare kjoler, men også andre klær kan være, også har de så forskjellige priser! Ofte trenger ikke det dyreste være det fineste engang. Under her har jeg hentet noen ting fra Nelly hvor jeg synes de billigste tingene, faktisk er finest!


  Svarte maxikjoler - Dyr her VS Billig her


  Paljettkjole - Dyr her VS Billig her


  Lyserosa søt kjole - Dyr her VS Billig her


  Blå parkas - Dyr her VS Billig her


  Rutete skjorte - Dyr her VS Billig her

  Hva synes dere var finset, de billige eller de dyre tingene?
  //Sandra ♥ 

 • 10

  Hello!
  I kveld skal jeg på bursdag til Jannicke, men først skal jeg spise taco med familien. Som Lise skrev i forrige innlegg vant vi hele 4 av 5 permier i går. Må si jeg er glad jeg er kvinne, var ikke akkurat fin som mann, haha! Var en utrolig koselig kveld, men siden jeg var i dårlig form dro jeg hjem tidelig. Nå er formen heldigvis litt bedre, så håper denne kvelden blir bra! Ha en fin Lørdag!

  Hva skal dere i dag?
  //Sandra ♥ 

   

 • 8

  Heihei! Gårsdagen var en veldig koselig kveld sammen med jentegjengen. Vi hadde nemlig et halloweenparty hjemme hos Synne. Vi hadde også kåringer, noe som var veldig gøy, da jeg stakk av med to priser for beste hår og beste sminke og Sandra stakk av med beste Attitude og beste kostyme. Vi hadde jo planlagt dette i over en måned, så var veldig glad for at det lønte seg! 
  Hva syns dere om halloweenkostymene våre? // Lise Marie