mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

1

HelluHellu! Sa jo i går at jeg skulle legge ut julegave ønskene mine, so here they come;

Haha, kunne vel sotte det opp litt finere, men samma shiten! Først og fremst ønsker jeg meg penger eller gavekort. Kanskje litt kjedelig, men da kan jeg heller kjøpe meg noe jeg finner og ønsker meg senere. Også som dere kanskje vet, så er jeg en super duper fan av OTH, og må jo da selvfølgelig ha dem to siste sesongene på DVD også! Også ønsker jeg meg faktisk bøker av Jo Nesbø. Kanskje ikke alle som visste at jeg liker å lese? Men klarer faktisk ikke sove uten å ha lest litt først, haha! Så har jeg to speilrefleks-kameraer, men ingen veske å legge dem i, kunne kanskje vært lurt å ha! Samme med selvutløser-kontroll, så det blir litt bedre med bilder på den bloggen her!  Ellers ønsker jeg meg klær osv, blir vel somregel fornøyd med det meste! 

Hva ønsker du deg til jul?
//sandra ♥ 

 • 3

  Nå har jeg jo fått litt ?kjeft? for at jeg har blogga så lite, så får vel skjerpe meg!
  Tror jeg fått en smule vinterdepresjon, haha..  Konstant sliten, depressiv og tenker alt for mye på alt og ingenting. Er vel grunn kanskje det som gjør meg depressiv. Hva er det egentlig med jenter å overtenke alt? Kanskje ikke alle, men tror nok ikke jeg er den eneste?

  Jaja, uansett så håper jeg humøret går litt oppover snart! Er jo snart jul, det bør vel hjelpe litt! Være med familie, spise god mat og få gaver. Kjenner jeg gleder meg i grunn! Har vært vanskelig å finne ønsker denne jula, føler liksom at jeg har alt jeg trenger. Føler rett og slett at eldre man blir, jo mindre trenger man. Kan jo kanskje legge ut en ønskeliste i morgen eller noe! Gleder meg faktisk til julekalenderen i år, The julekalender!! Beste julekalenderen som er, husker jeg ble livredd hver gang jeg så det når jeg var lita, haha!   Gleder dere dere til jul?
  // sandra ♥ 

 • 3

  Heihei!

  Idag skal jeg tilbringe dagen min under denne dyna, og se Mamma mia igjen. Blir tredje dagen på rad jeg ser den, men den er så koselig, så jeg blir aldri lei av den. Etter filmen skal jeg sove. Er så utrolig trøtt av denne mørketiden. Se derja, fikk dere planene mine og greier. Men jo, jeg har vell egentlig ikke så veldig mye å blogge om idag, annet enn at skolen har vært digg og at dagen har vært digg! Har planer om å pine dere litt etterpå, siden vi skal spise fruktsalat. Det må selvfølgelig dokumenteres, siden det så sjeldent skjer at jeg spiser frukt fremfor annet usunn dritt. Men ja, nå skal jeg vell egentlig bare hoppe i den deilige senga mi å se litt god gammaldags film! Ha en fin tirsdags-ettermiddag da dere! :-)


  Hva skal du gjøre idag? // Lise Marie

 • 7

  Heihei!

  Idag var jeg, Maiken, Heidi og Christian i krika igjen og spilte inn musikkvideo til sangen vår. Tror dette blir kjempebra, og gleder meg kjempemasse til vi begynner å redigere den, å får se resultatet, noe som vi er fast bestemt på at skal bli superduperawsome! Jeg virkelig elsker å tilbringe skoledagene mine med disse herlige menneskene ♥ Beste gruppaaa!


  tihi!! //Lise Marie

 • 7

  Heihei!

  Igår var jeg på bowling med jentene. Det var skikkelig koselig, og jeg kjente at jeg trengte en tur ut sammen med dem, begynner og bli en stund siden sist sånn egentlig. Spilte et par runder bowling, kosa oss med slush, noen kjørte gocart, spiste, snakka og lo. Fikk også en hyggelig bursdagsgave fra Sandra, men jeg trenger vell egentlig ikke gå så mye nærmere inn på hva det var for noe.


  Har du gjort noe spennende i helga? // Lise Marie

 • 14

  Heihei!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra lydprøve, så nå er det bare og vente til i morgen. Begynner faktisk og glede meg nå, siden jeg merket hvor bra det gikk på lydprøven. Ingenting er bedre enn det, så skal vell gå bra i morgen også tenker jeg! Skal også ha fremføring og generalprøve med koret, så det blir en veldig stress dag, men når helga er over, er alt stresset ferdig, og jeg kan slappe mer av enn det jeg gjør nå.


  ♥♥ // Lise Marie 

 • 6

  Tenkte jeg kunne legge ut de fleste av innkjøpene mine mens jeg var i Fr.stad. Kjøpte alt når jeg var i Sverige, så alt ble i grunn mye billigere enn orginalprisene, Jippi! Elsker virkelig skoene, lurer bare på når jeg skal få brukt dem.. Kjøpte også noen småting som undertøy osv, men finner det ikke akkurat nåå, sikkert i vaskemarskina :)


  Rød T-shorte 179,- // Grå topp 99,- // Blå topp 99,-  alt fra New Yorker.


  Sko 599,- // Skjørt 99,- H&M // Lue 59,- Gina Tricot // Øredobber 79,- Glitter

  // Sandra ♥

 • 2

  Swedish House Mafia - Don't You Worry Child feat. John Martin

  Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back

  Rihannah - Diamonds

  Shinedown - The crow and the butterfly

  Vinni - Stjernestøv

   

  Hva er din favoritt sang fortiden?
  //Sandra ♥

 • 10

  Skjer ikke så veldig mye spennende i mitt liv fortiden, så derfor har det ikke blitt stort med blogging. Men i helgen skal jeg en tur til Fredrikstad, så da blir det nok tatt en del bilder, som jeg poster når jeg kommer hjem :) 

  //sandra ♥

 • 17

  Savn er den værste følelsen man kan ha. Når man savner noe så føles det ut som det er noe som mangler, noe som skulle ha vært der, men som ikke er der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg savner mange forskjellige ting. Mennesker, minner, tider og stunder. Ting jeg vil ha tilbake, ting jeg vil endre på fordi det føles så unødvendig nå, men som føltes så rett akkurat der og da. Det er vondt og savne, det er det. Men av og til er det kanskje sunt også. Av og til skulle jeg ønske at alle sammen bodde rundt meg, slik at jeg kunne møte alle de viktige personene i livet mitt hver dag, men jeg vet jo at det ikke går an.

  Slengte sammen noen bilder i sta av personer og tider jeg savner. Det er selvfølgelig flere jeg savner, men siden jeg nettopp har oppdatert macen min, har jeg ikke særlig mange bilder innpå her. Selv om det er veldig mange på dette bildet jeg savner veldig masse, er selvfølgelig savnet størst hos en annen person jeg savner aller mest. Selv om det snart har gått to hele år, kan jeg ikke si annet enn at det ikke går en dag uten at jeg tenker på deg, bestefar! Hver gang folk nevner sin bestefar, tenker jeg hvor urettferdig det er at jeg ikke har en. Husker du alltid satt i stolen din når jeg kom på besøk og smilte bredt og ventet på at jeg skulle gi deg en klem. Husker fortsatt smilet ditt, latteren din. Du var så fantastisk på så mange måter, og jeg kan ikke beskrive hvor stort savnet er. Jeg begynner først nå og forstå at du ikke kommer tilbake, at du er borte for godt. Men jeg vil ikke innse det, jeg vil ikke det. 


  Elsker dere alle ♥

 • 7

  Har i de siste dagene sett på litt ulike quotes og funnet noen favoritter. Har funnet ut at det finnes temmelige smarte folk som setter ord på ganske mye jeg ikke kan sette ord på. Slike ord er så inspirerende å høre, og jeg får lyst til og gjøre alt så mye bedre. Jeg kan sitte i timesvis og bare lese quotes og tenke, le, gråte og fundere. Noen er akkurat som en favorittsang, det ligger en historie bak dem, og man kan føle det, av og til kan man også kjenne seg veldig godt igjen, og det er det jeg liker så godt med dem. Så her er noen av mine favoritter;

  ♥ Who am I without you such as birds without wings alive but suffering.
  ♥ Be the change that you wish to see in the world.
  ♥ You only live once, but if you do it right, once is enough.
  ♥ Life is what happens to you while you're busy making other plans.
  ♥ If you judge people, you have no time to love them.
  ♥ You don't have a soul. You are a soul. You have a body.
  ♥ For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.

  ♥ We accept the love we think we deserve.
  ♥ Love is like the wind, you can't see it but you can feel it.
  ♥ It takes courage to grow up and become who you really are.
  ♥ A person's a person, no matter how small.
  ♥ Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.
  ♥ Never tell the truth to people who are not worthy of it.
  ♥ Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
  ♥ Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.
  ♥ Those who don't believe in magic will never find it.
  ♥ Where there is love there is life.

  Lise Marie

 • 4
  Fotograf: Sandra Abelsen
  Modell: Andrea Kyllo 

  Hvilket bilde liker du best?