mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

14

Heihei!
Mitt navn er da Sandra. Jeg er født 19 Mai 1995, altså 18 år. Er oppvokst i Fredrikstad, men nå bor jeg i Klæbu like utrenfor Trondheim, med min mor. Akkurat nå går jeg Påbygg med Medier og kommunikasjon på Tiller VGs. Valgte denne linjen fordi jeg har stor interesse for foto og grafiskdesign. Hva jeg skal utdanne meg har jeg ingen anelse om enda, men først og fremst har jeg lyst til å oppleve verden! Har også planer om å muligens dra i forsvaret om et års tid. 

På fritiden gjør jeg ikke noe spesielt, er mest med venner og lever livet. Har veldig mange gode venner, men ingen kjæreste, så går mye tid til jentekvelder osv. Ellers er jeg glad i å se på serier, bla. Home and away, Dexter og mange andre serier innemellom. En gang i ny og ne har jeg meg også på trening, men burde vært der oftere.

Som person er jeg en blid og glad jente. Jeg elsker å prate og ha det artig. Er en festglad person, men er også veldig glad i kosekvelder med film og godterier med gode venner. Jeg er en veldig livsglad jente som gjerne kan tulle litt rundt, og trenger ikke alltid være seriøs. Man må kunne sleppe seg litt løs av og til, og ikke ta alt seriøst, om du spørr meg!


Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre :-)

 • 15

  Ja, jeg heter da Lise Marie. Jeg er 17 år og går medier og kommunikasjon på Tiller Vgs sammen med Sandra og mange andre herlige personer. 
Grunnen til at jeg valgte media når jeg skulle velge linje er at jeg ville bli fotograf. Nå har jeg endret mening og vil heller jobbe som fiskeoppdretter eller bli artist. 

  Fritiden min bruker jeg på å synge i kulturskolen, trene, være med vennene mine, feste, se på serier og være med kjæresten min. Ellers har jeg egentlig ingenting fornuftig å ta meg til.

  Det at jeg blogger er at jeg er veldig glad i å skrive og dele mine meninger. Jeg har veldig mange meninger som jeg liker å lufte til andre mennesker. Jeg syns også at det å skrive om følelsene mine og mine erfaringer er en slags healing. Samtidig syns det er så kjedelig når folk aldri blogger, at jeg like så godt kan gjøre det selv. 

  Jeg må vell kanskje si litt om hvordan jeg er som person? Det er vell kanskje det som er viktig å få med om dere skal få et lite innblikk i hvordan jeg er.. 
Vell, jeg får høre at jeg er en veldig blid jente, som også forsåvidt stemmer ganske bra. Jeg er kanskje ikke den som sitter og klager på alt, og blir sur for ingen sak. 
Jeg har jobbet kjempehardt med meg selv, og har i dag klart og fått et veldig bra selvbilde, og har ingen problemer med å gjøre flaue ting. På grunn av den selvfølelsen jeg har så har jeg blitt en veldig livsglad og eventyrlysten jente. Ellers kan jeg beskrive meg selv som en omsorgsfull, glad, lat, sta, hyggelig person.


  Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre :-)

 • 3

  Heihei! 

  Vi er to jenter fra Medier og Kommunikasjon, og sammen skal vi mekke tidenes kuleste blogg. Har nettopp svettet hjernen av oss med å lage design på bloggen, noe som enda ikke er helt ferdig! Men det blir vell etterhvert det også! 

  På denne bloggen kan du lese om alt fra hverdagen vår, outfit, videoblogger, inspo og andre viktige tema og emner vi tar opp. Og vi kommer også til å selvfølgelig skrive litt om media osv. 
  Vi skal også prøve så hardt vi kan for å legge ut fine bilder, istede for photobooth-bilder, samt oppdatere daglig og skrive gode og innholdsrike innlegg. 


  Sandra og Lise Marie ♥

  Vi håper du liker bloggen, og at du vil fortsette å følge oss!