mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

27

Heihei.
Idag har jeg vært å jobbet på jobben til mamma, i anledning OD-dagen. Ellers har jeg vært barnevakt for tantebarnet mitt og bare slappet av. Tenkte jeg kunne slenge inn dagens antrekk! Elsker foresten tøfflene jeg har på meg, verdens mykeste!
Ha en fin kveld videre alle sammen!
Genser - Only / Bukse - BikBok / Vest - H&M / Smykke - H&M / Tøffler - Julegave

Hva synes dere om antrekket?
//Sandra ♥

 • 12

  Heihei!

  Må bare takke alle som leser bloggen vår og legger igjen kommentarer, dette setter vi veldig stor pris på! 
  Ligger som et slakt på sofaen etter å ha deltatt på både OD-dagen og vært på jobb rett etter det. Jeg og Julie dro til sjetnemarka for å rake løv hos ei eldre dame. Vi jobbet ganske effektivt så vi ble ferdige på et par timer. Var ganske slitsomt, men med tanke på at dette gikk til noe viktig var veldig motiverende. 


  Har du jobbet på ODdagen idag? // Lise Marie

 • 31

  Heihei!
  Våknet akkurat, ikke helt den supre formen idag.. Får bildene til det nye designet senere i kveld, så da blir det endelig litt forandringer!

  Nå er det faktisk ikke mange måneder igjen i år 2013! Som jeg har skrevet tidligere, har dette vært et av mine beste og mest innholdsrike år, som jeg kan huske. Jeg har gjort så utrolig mye morsomt med venner, vært på ferier og på konserter!

  Feiret 18-års dagen med de fineste jentene


  Vært på kostymefester  Hytteturer
  Vært på forskjellige jentekvelder og fester med venner


  Vært på ferie til Dublin, Spania og Svergie
   
  Har dere gjort noe minneverdig i år? 
  //Sandra ♥

 • 11

  Heia!
  Da har vi endelig fått lasta opp spørsmålsrunden. Ble noe feil med eksporteringa, men får bare være! Nå skal vi hoppe til køys, god natt! 

  Instagram:  Sandraa4 og Lisemariee , Lik facebook siden vår her! 

 • 24

  Heihei! 
  På fredagen skal vi på halloweenparty til Synne. Da skal vi alle sammen ta med hver vår rett som er halloweeninspirert. I den anledning tenke vi at vi kunne dele vår inspirasjon med dere. Utrolig morsomt å dra temafester helt ut, slik vi før også har gjort. 

  Senere i dag skal vi gjøre ferdig siste del av kosymene våre, samt gjøre lekser og øve til prøve. Det kommer også snart en videoblogg der vi svarer på spørsmålsrunden vi hadde i forrige uke. I morgen kommer det også endelig nytt design. Gleder oss veldig til det! Ha en fin kveld! 

  Har du noen tips til hva vi kan lage? // Mediapusan

 • 7

  Heihei!
  Nå har jeg og mamma akkurat laget nugattifylte kanelmuffins. De var kjempe gode og det lukter super godt i hele leiligheten! Anbefaler alle å lage disse muffinsene en dag de får tid.  


  OPPSKRIFT

  14 stk.
  75 g. margarin, mykt
  1 stort egg
  1 ts vaniljesukker
  1 1/4 dl melk
  3 3/4 hvetemel
  1 1/2 ts bakepulver
  1/2 ts kanel
  Nugatti

  Varm ovnen på 225 grader og sett fram muffinsformer. (Jeg fikk tilsammen 28 muffins når jeg doblet oppskriften). Visp smør og sukker hvitt og porøst med en håndmikser eller i foodprocessor. Ha i egg, vailjesukker og melk, å rør sammen. Deretter heller du i mel, kanel og bakepulver. Miks til alt er blandet, men ikke for mye. Ha 1 toppet ss med røre i formen, så 1 ts med Nugatti, deretter 1 topper ss røre igjen. Pass på at de ikke renner over. Strø deretter sukker og kanel over, og sett i ovnen.

  Stek i 5 min, senk varmen til 175 grader og stek videre i ca 13 min. Prøv med en kaknål, den skal komme tørr ut. (Ikke stikk i midten der det er Nugatti). Avkjøles i 5 min, så er det bare å hive innpå.   Noen av dere som har baket slike før? Har dere noen oppskrifter å dele?
  //Sandra ♥ 

 • 20

  Heihei! Den siste tiden har jeg jo deltatt på flere konkurranser for moro skyld. Har jo selvfølgelig alltid hatt et lite håp om at jeg en gang kunne få vinne en, og det gjorde jeg jaggu meg også her forleden. Det jeg vant var en BB-Cream fra Vichy! Jeg ble så glad at jeg hoppet i taket, jeg hadde endelig vunnet min første konkurranse. Kanskje ikke de største greiene, men jeg vant hvertfall noe.Jeg var veldig kjapp til å prøve den på, og jeg må si nå ette rå ha brukt den i en lengre periode at jeg er veldig fornøyd med produktet. Har prøvd tidligere BB kremer, men har ikke likt de noe spessielt. Men denne imponerte hvertfall meg! 

  Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar til jobb og skole i morgen. Har vært utrolig slapp og døsig i hele dag, så blir godt å komme meg ut av huset i morgen. Ha en fin søndagskveld videre og lykke til med ny uke på skole/jobb/hjemme eller hva det enn er dere lesere bedriver dagen deres med!

  Har du vunnet en konkurranse før? // Lise Marie

 • 10

  Heia!
  Som Lise skrev i går, skulle vi på en liten fest hos Heidi. Jeg var edru og ble derfor ikke så veldig lenge, men koselig var det. Tilbrakte resten av kvelden med Andrea, som sjåfør. Kom ikke hjem før 3, så kan si jeg var trøtt da storebror bestemte seg for å vekke meg klokken 10 i dag! Nå skal jeg straks til bestemor for å spise saltkjøtt og kålrabistapp, Nam! Dere får ha en fin dag videre!

  Hva har dere gjort i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 33

  Heihei! Nå holder jeg på å ordne meg klar til fest. Satser på at det blir en super kveld med gode venner. Kommer også til å ta masse bilder, så forhåpentligvis er det noen som er ordentlige nok til å legge ut på bloggen. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye idag. Bare sløvet og tatt livet med ro.


  Skjørt//bikbok  topp//only  Armbånd//ur&penn  Øredobber//??


  Hva skal du gjøre ikveld? // Lise Marie

 • 13

  Heia!
  I dag har vært en travel, men koselig dag. Var først på skolen, så dro jeg faktisk å trente(!!) med Karoline. Lenge siden jeg har trent nå, så tror jeg kan få problemer med stive legger og lår i morgen for å si det sånn! Var uansett godt å komme igang med treningen igjen, så får prøve å holde det gående framover. Tok deretter helg med god samvittighet. Nå kom jeg akkurat hjem fra Gry, hvor vi spiste nachos og så på film! Alltid like koselig å ha slike jentekvelder, hvor man egentlig ikke gjør noe spesielt, bare slapper av og har det koselig. 

  Vil forresten anbefale filmen vi så, " The perks og feing a wallflower". Hadde hørt at det var en veldig spesiel film, og ikke en særlig bra en, så forventningene var ikke store. Ble derfor svært overrasket når filmen var ferdig og tårene trillet. Filmen var utrolig bra. Spesiel, men bra! Hvis man har lyst til å se en film med en god blanding av kjærlighet, latter, tårer og ungdomsproblemer, er dette en film å se! 

   Noen som har sett filmen før? Hva synes dere?
  //Sandra ♥ 

 • 25

  Heihei! Idag er det endelig helg, og den skal nytes for å si det slik. På skolen idag hadde vi media og Norsk, som egentlig gikk ganske fort. Veldig godt at fredagene går såppas fort som de gjør. Tenkte jeg kunne legge ut bilder fra rommet mitt som jeg nettopp har pusset opp. Har mala alle veggene selv, og må innrømme det at malere ikke har en enkel jobb. Ble utrolig sliten, men sto på og fikk det gjort alt på en og en halv dag. 


  Hva syns du? Har du noen gang malet rommet ditt? // Lise Marie

 • 5

  Heihei!
  2013 har for meg vært et utrolig bra år! Vet ikke om det er det at jeg har blitt 18, eller noe annet, men livet har iallefall blitt mye bedre. Jeg har opplevd mye, og har med meg så utrolig mange minner fra dette året! Ikke bare har jeg blitt 18. Jeg har vært russ, fått billappen, vært på ferier, 2 konserter, og vært på flere hytteturer og jentekvelder med jentegjengen! Vil faktisk takke jentegjengen, hver og en, for at dere gjør hverdagen enklere, og så mye bedre! i love you♥ Året er forsatt ikke ferdig, og jeg har fortsatt masse å se fram til! Kan trygt si at livet smiler!

  Hvordan har dere det fortiden?
  //Sandra ♥ 

 • 5

  Hei! 

  Idag har vært en veldig lang dag med både skrivedag i Norsk, matte og deretter jobb. Kom hjem veldig sent, og nå er det vell på tide å gjøre historielekse. Får så mye mer lyst til å gjøre lekser nå som jeg har pusset opp på rommet! Rart med det! Påbygging er hardt, men jeg prøver veldig for å holde motivasjonen oppe, dette er tross alt mtt siste år på skolen, Men jeg har vell ikke noe annet valg enn å sette i gang med leksene. Dere får ha en fortreffelelig mandag videre.
  // Lise Marie

 • 7

  Heia!
  I går var det tid for Macklemore og Ryan Lewis - konsert med jentegjengen i Dødens Dal! Vi var først hos meg å vorset før vi tok bussen ned til byen. Var utrolig mye folk på konserten, så var vanskelig å holde sammen hele tiden. Jeg endte opp helt oppe ved scenen(!!) så hadde utrolig bra utsikt! Macklemore var faktisk overraskende bra live! Konserten var etter all forventning, og jeg hadde det hvertfall veldig artig!

  Formen i dag var kanskje ikke den beste, haha. Hadde heldigvis 4 rolige timer før vi hadde halvdag i nynorsk. Akkurat nå kjennes det ut som om jeg har fått juling i mange timer, kroppen er helt ødelagt etter all dansinga og hoppinga, men gleder meg uansett til neste gang! Nå skal jeg pakke før det blir hyttetur med jentegjengen resten av helga, blir nok koselig det også. Må si livet er bra for tiden!


  //Sandra ♥

 • 3

  Hello!
  Som jeg nevnte i forrige innlegget var det utrolig mye street art i Dublin. Jeg ble utrolig fasinert av all denne kunsten, og så det ble en del bilder!  

  //Sandra ♥

 • 1

  HeiHei!
  Siden Fredagen har jeg vært på reisefot og har derfor ikke fått blogget. Jeg har nemmelig vært på en weekendtur til Dublin! Hadde aldri vært i Dublin eller en lignende by før, så det var veldig spennende å være der. En helt unik by spørr dere meg. Hvor enn man gikk var det "street art", underholdning, og ikke minst noen utrolig fine bygninger! Noe av det mest spesielle med byen var vel faktisk den store forskjellen på de gamle og nye bygningene, som lå tett i tett på hverandre! Det var en veldig stor by og mye å se, så en tur med de berømte dobbeltdekkerne måtte til. Ellers var det litt shopping, og mye bar-til- bar på Temple Street! Aldri sett så mye barer og utesteder noen gang, ufattelig god steming! 
  Har også vært en dag i Fredrikstad å hilst på noen av vennene mine der, som jeg ikke har sett på lenge! Var utrolig godt å se så mange av dem igjen! Nå skal jeg hoppe til sengs før det blir ukens første skoledag for min del, og deretter vors og Macklemore-konsert med jentene! God natt

  Har tatt en masse bilder, så tenker å dele de opp i to innlegg!
  Noen som har vært i Dublin før, eller kunne tenke seg å dra dit?
  //Sandra ♥ • 5

  Har fått ordentig dilla på nelly den siste tiden. Har på en måte aldri sett noe spessielt på siden, men nå etter jeg bestilte meg den kjolen har jeg fått nellyfeber. Så da sitter jeg da, dag inn og dag ut og titter på klær. Hvor sært det enn høres ut. Har plukket ut noen favoritter, som jeg har veldig lyst på, som jeg tenkte jeg kunne vise dere! 


  Bukse nr1// HER Bukse nr2// HER Shorts// HER


  Nr.1// HER  Nr.2// HER  Nr.3// HER  Nr.4// HER


  Nr.1// HER  Nr.2// HER  Nr.3// HER


  Jakke nr.1// HER  Jakke nr.2// HER
  Noe som falt i smak? // Lise Marie