mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

2

Music moves people. It connects people in ways that no other medium can. It pulls heart strings. It acts as medicine. "  - Macklemore

Heia!
I mitt liv har jeg aldri vært på en konsert - med mindre VG-lista telles, haha! Skulle engang på Tokio Hotel konsert i min fine emotid, men den ble jo avlyst. Jeg ble knust fordi jeg ikke fikk sett min daværende drømmeman, Tom Kaulitz live. Jeg er hvertfall nå super stoka fordi jeg ikke bare skal på en konsert i September, men to! Både Macklemore og Calvin Harris inntar Dødens dal i Trondheim, og jeg har kapret meg billetter til begge. Helt klart noe opplysende i denne ellers så triste måneden! Begge konsertene skal tilbringes med gode venner, så det her kan ikke bli noe annet enn bra! 

Har du noen gang vært på konsert, isåfall hvilken?
//Sandra ♥ 

 • 1

  Hei på dere! En stund siden dere har fått livstegn fra meg nå. Har vært veldig opptatt med skole og jobb og andre ting hverdagen byr på. Denne helgen har faktisk vært de eneste dagene jeg ikke har hatt noe å gjøre, og det er så sykt godt. Trengte denne helga mer enn noe annet. Har tittet innom weheartit og ser veldig mye hus-og rom bilder, og blir ordentlig gira på å flyte for meg selv.Ikke minst å innrede mitt eget hus. Så jeg laget like så greit en liten inspirasjon slik at dere kan få se også. Skal komme tilbake med blogginga fremover!


  Gleder du deg til å flyte hjemmefra å innrede ditt eget hjem? // Lise Marie

 • 1

  Heihei!
  Lenge siden jeg har kjøpt meg noe på Nelly nå, og lenger blir det nok, haha! Pengene strekker nok ikke til akkurat nå, men er vel fortsatt lov til å drømme litt. Har funnet ut at jeg har mangel på topper jeg kan bruke på fest osv den siste tiden, så de to toppene nedenfor falt godt i smak! Like spesielt den nederste! Ellers ser den store genseren utrolig god ut nå som høsten nærmer seg. ♥  Genser her / Topp her  Topp her / Kjole her

  Noe som falt i smak?
  //Sandra ♥ 

 • 3

  Heisann!
  Igår var de fleste av jentene i klassen på hawaiiparty. Var utrolig artig med et litt annerledes tema enn normalt, så var absolutt noen stilige antrekk ute og gikk! Vi ble servert fruktpunch og fruktspyd som gjorde hele tema enda mer gjennomtenkt. Det var veldig koselig, men festen tok brått stopp. Hamburger frista, så Maiken, Lise og jeg stakk på Esso for og kjøpe oss en. Videre dro vi på nach hvor vi koset oss i jacuzzi, men noen kompiser. Overalt så var dette en av de bedre kveldene på lenge! Nå skal Lise og jeg leve "dagen der på" - dagen helt ut, med film og junk. Ha en fortsatt god helg! ♥

   
  Denne sangen gikk forresten på repeat hele kvelden. For en genial verson, kan jo ikke noe annet enn å digge den!

  Har du vært på hawaiiparty før?
  // Sandra

 • 7

  Alle bildene tatt av meg, Synes?
  //Sandra ♥ 

 • 3

  Heihei!
  Forrige helg var jo jentegjengen, med fler, på hytta til Heidi. Hadde det utrolig artig med den gjengen der, så blir vel å gjennta om ikke så lenge! Været og stemingen var bare super, så mesteparten av tiden ble tilbrakt ute. Vi spillte kubb, solte oss, grillet og spilte litt alias! Tenkte egentlig bare jeg skulle legge ut litt bilder, men har desverre bare bilder fra Lørdagen, og ikke resten av helgen..  Synes om bildene?
  // Sandra ♥

 • 3

  Hello! 

  Som Lise har informert om i et tidligere innlegg, så har jeg ikke plass på Mac'n min til å laste inn bilder. Har masse bilder og innlegg jeg gjerne skulle postet! Derfor må jeg ordne meg en harddisk å legge inn gammle skoleting på, så jeg blir kvitt litt på Mac'n. Fikk heldigvis lastet inn noen få bilder til dette innlegget, etter litt sletting av mye drit!

  I går kveld hadde jeg vors med jentene før turen gikk videre på byen! Ikke alle av jentene i gjengen er 18 enda, så ikke alle fikk være med.. Vi hadde det uansett veldig koselig på vorset! Bussturen ned til byen var noe av det mest underholdende på lenge! Vi var ca 20 jenter på en buss, godt i formen alle sammen, så det ble mye synging og skravling kan man si. Byen er jo, etter min mening, veldig oppskrytt, men det var en fin kveld uansett! Møtte en del venniner jeg ikke har sett på en stund, så det var koselig. Ellers i helga har jeg bare koset meg med søskenbarnet mitt Andrea og Marte, både på Fredagen og idag. Må si jeg elsker helger hvor all tid blir tilbrakt med gode venner og godt humør! Nå skal jeg lese ferdig historieleksa, før jeg hopper til sengs. God natt!
  Hva har du gjort i helga?
  //Sandra ♥