mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

3

Heihei! Var innom bloggen til Erica (www.l0ve.blogg.no) og fant inspirasjon til å lage meg en egen ukeplan, da den jeg har fra før ikke er så veldig pen! Fikk laget meg en som var litt mer meg og mer feminin, så den kommer selvsagt til å bli byttet ut med den jeg har fra før. Har du laget din egen ukeplan før? // Lise Marie

 • 3

  Hei og hå! Idag har det vært enda en dag med skole og jobb. Kjenner det skal bli godt med helg. Idag er planen egentlig bare å gjøre igjen noen lekser, slik at jeg slipper å tenke på dem, samt se noen episoder med Castle. Men må heller gjøre det etter leksene som en slags "belønning" for strevet. Haha, noe må jeg gjøre for å klare å holde motivasjonen oppe. Har tatt bilder av dagens outfit, så håper dere blir fornøyde! Begynner selv å bli rimelig lei av bakgrunnen til bildene mine, så må spørre Benedikte om hun gidder å ta bilder av meg en dag.


  Bukse - hm  genser - zara  smykke - ur&penn
  Hva har du gjort idag? // Lise Marie 

 • 4

  Heia!
  I dag var alle tre trinnene på media på tur. Veldig fint der vi var, så var egentlig noen koselige timer. Vi mediefolket er ikke akkurat kjente for å være spreke, så var heldigvis ikke lange tiden å gå, haha! I løpet av dagen hadde vi noen leker, spillte vollyball og grillet litt. Nå skal jeg pakke før jentegjengen med noen kompiser drar på hyttetur resten av helga. Håper på en kjempe koselig tur!    Hva skal du i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 5

  Nå holder jeg på å forbrede meg på skolen ved å pakke veska, finne fram klær osv. Må innrømme at sommeren i år har gått utrolig fort, og jeg føler det ikke er så lenge siden vi satt på skolebenken. Men nå er det siste året og påbygg, så jeg skal virkelig stå på og prøve så godt jeg kan for å holde motivasjonen oppe. Jeg vet jeg må gjøre det bra for å få gjøre det jeg vil etter videregående. Og jeg vet det ikke er bare å si at man skal gjøre det bra, det bruker jo som regel og bli glemt etter første uken, men nå vet jeg at jeg må! Også ønsker jeg alle lykke til med et nytt skoleår, og ekstra lykke til til de som nå begynner på videregående eller ungdomsskole. 


  Har du gjort deg klar til skole i morgen? // Lise Marie

 • 1

  Heihei! 

  Nå har jeg kommet hjem fra Astrid etter to veldig koselige dager. En veldig fin måte å avslutte sommerferien på. På lørdag bare slappet vi av før vi dro til Øysand og så litt av solnedgangen, mens idag var vi i byen på cafe. Var kjempekoselig å bare snakke å gå rundt i byen. Nå er det bare å pakke til skole å legge seg. Kjenner jeg både gruer og gleder meg til skolen. Håper dette skoleåret går fort! 


  Hva har du gjort denne helgen? // Lise Marie

 • 4

  Hola!

  Dag nr. 2 i Spania startet med en tur på stranda. Kjennes på kroppen at jeg har fått litt sol! Ikke bare har jeg fått farge, men jeg sliter også med å sove fordi jeg er så fordømt solbrent på øvre del av ryggen og på brystet. Som en liten pause fra strandlivet fant vi ut at vi kunne gå oss en tur til nabo byen å se litt. Det var en veldig fin (og varm) tur, som endte på en forlatt hotelresturant hvor serivtøren både var servitør, bartender og resepsjonist, mulitasker til hundre! På kvelden tok vi det bare helt rolig på en pizzaresturnat hvor ene servitøren viste seg å være halvt norsk, halvt svensk men snakket flytende spansk! Ble også mye latter denne kvelden, med mye interne vitser!

  Tidligere i dag var vi på marked, utrolig mye fine smykker osv, med mange fine farger! Jeg endte opp med kun et armbånd, angrer nå på at jeg ikke kjøpe meg fler, men får vel flere sjanser! Nå er det ikke lenge til vi skal begynne å fikse oss litt før det blir partykveld i Benidorm! Håper dere alle koser dere siste helgen i ferien♥  Hva skal dere i helga?
  //Sandra ♥

 • 2

  Heisann!
  I går kveld tok vi turen ned til Albir og spiste en god middag. Hvem kunne tro at stekt ris med kylling kunne smake himmelskt? Deretter dro vi bort på ut er finfint utested, og tok oss en mindre himmelsk Pina colada. Super fornøyde når vi så hvor store drinkene var, mindre fornøyde når vi fant ut at vi skulle ha i oss alt også. Smake virkelig ikke godt! Men likevel et stort pluss til disse homsene som jobbet der, som drop opp stemingen, haha! På turen hjemmover møtte vi på litt av hvert. Alt i fra knall kåte, gamle spanjoler, til to artige og sjarmerende engelskmenn! Ble utrolig overrasket over at han ene faktisk snakket veldig godt norsk! Alt i alt var det en utrolig koselig kveld med mye latter og mye sladder!

  Kjole - Nelly / Sko - Bianco / Belte - H&M / Øredobber - Gave fra Lise Marie


   

  Kjole - Nelly / Sko - Nelly

  Hva synes du om antrekkene?
  //Sandra ♥ 

 • 2

  Helluu!
  I dag har vi tilbrakt meste av dagen på stranda! Det er 36 grader i skyggen og nok med sol. Kan trygt si jeg ikke savner været og temperaturen hjemme! Etter 4 timer på stranda har jeg prestert å få verdens styggeste bikiniskille, Bianca holdt på å le seg ihjel når ho så det, ikke fun, haha! Heldigvis får jeg hvertfall litt farge! Nå skal vi dusje og slappe av litt, før det blir pynting og en liten drink senere i kveld. Må si jeg koser meg masse! 

  Hvordan har været vært hos dere i dag?
  //Sandra ♥

 • 2

  Hellooo!

  Nå har jeg endelig annkommet Spania og jeg er godt planta i senga til Bianca! Turen gikk overraskende fint, litt kjedelig, men ellers greit. Bretta meg som en stranda hval på mine tre ledige seter, med tre kaklende spanjoler bak meg. Nå er det ikke lenge siden jeg og Bianca kom tilbake fra en koselig resturant i Alfaz Del Pi, hvor jeg faktisk, helt tilfeldig, møtte en nærmeste naboer, verden er liten! Veldig koselig selskap, men pizzaen min smakte forferdelig i motsetning til Bianca's deilige cæsar-salat. Var utrolig godt å se henne igjen, og gleder meg til å se hva resten av uken har å by på!
  Må forresten bare påpeke hvor utrolig mange koselige gater det er her!

  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra ♥ 

   

 • 6

  Heia!
  Nå holder jeg på å pakke, for i morgen reiser jeg til Spania, til min kjære Bianca! Har enda en del jeg skal pakke ned, pluss jeg skal rydde og vaske rommet mitt før jeg legger meg, nok å gjøre i dag med andre ord! Gleder meg i allefall kjempe masse til å komme meg nedover. I og med at Bianca allerede er i Spania, må jeg reise nedover alene, håper det kommer til å gå greit. Reist mye alene før, men blir noe annet når man skal til et annet land. Kommer til å ta en masse bilder, men er ikke sikker på om jeg får blogget der nede, isåfall blir det en del blogging når jeg kommer hjem igjen! Kan virkelig ikke vente til jeg kommer til varmere strøk, kunne sole meg, kose meg noen drinker og bare leve livet, men ei av mine beste venner!

  Har dere vært i syden i år?
  //Sandra 

   

 • 8

  Okei, så imens jeg holdt med med null og ingenting, kom jeg over en gammel sangvideo som jeg la ut ifjor. Tenkte jeg kunne dele den med dere igjen. Helt sykt å tenke på at dette er så og si akkurat et år siden, og at stemmen min har utviklet seg kjempemasse siden videoen her ble tatt. Morsomt med slike videoer og se hvor mye man utvikler seg gjennom årene.  Tenkte jeg skulle spille inn en ny sangvideo, har dere noen forslag til hvilken sang? 


  Hva syns du? xoxo 

 • 0

  Hei!
  Ikke alltid like mye å ta seg til i ferien, derfor har jeg started på en scrapbook hvor jeg setter inn bilder fra forskjellige stunder med jentegjengen! Har laget flere slike før, og er utrolig koselig å se tilbake på. Har ikke kommet særlig langt, i og med at jeg akkurat har startet, men jeg håper den blir bra til slutt. Kanskje jeg skal legge ut bilder av det ferdige resultatet, når det blir?

  Om ikke så lenge skal jeg til Andrea på en liten jentekveld, med ho og Marte. Har det utrolig gøyalt med disse to jentene, ingen som er helt riktig i hodet for å si det sånn! Også har vi utrolig lik humor. Satser hvertfall på en utrolig koselig kveld!  Også håper jeg alle dere ute også koser dere masse ♥

  Har du gjort noe lignende før? 
  // Sandra ♥

 • 1

  Heia!

  Den siste tiden har det vært utrolig varmt her i Trondheim. I dag ligger det faktisk på 30 grader i skyggen! Så i dag har jeg vært ute å sola meg litt, helt til det brått ble helt overskyet.. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til Spania om en uke. Dit skal jeg med en av mine bestevenniner, Bianca, som jeg faktisk ikke har sett på 1 år! Kommer til å bli så koselig å være med henne en hel uke, og kun kose oss, og gjør hva vi vil! Fram til da håper jeg været holder seg fint, så sommerfølelsen holdes lenger, ingenting er jo bedre enn sommer og sol!

  Hvordan er været hos dere?
  // Sandra ♥

   

 • 2

  Hei på dere!

  Gikk inn på Erica sin blogg (www.l0ve.blogg.no) og så en helt fantastisk video. Jeg tror det er den beste sangvideoen jeg noen gang har hørt, og tårene trillet samtidig som at jeg satt igjen med frysninger til 1000. Jeg anbefaler alle sammen å se den. Enn at en så liten gutt kan ha en så fantastisk stemme, og det at han har skrevet teksten selv er helt utrolig! Jeg bare måtte dele den med dere.

  Har du sett den før? Hva syns du? 

  xoxo

 • 5

  Heihei! 

  Nå er jeg hjem etter en kooselig jentekveld i går. Lovte dere jo å legge ut innkjøpene fra jenteturen, så here you go. Nå skal jeg begynne å rydde rommet, for det trengs virkelig nå. Ha en fin søndagskveld alle sammen! 


  Tights - outlet


  Armbånd - Ur&Penn


  Smykke - Ur&Penn


  Topp - Vero moda  Skjørt - bikbok


  Interiør - vet ikke? 


  Topp - bikbok 


  Klokke - Ur&Penn
  Hva syns du om innkjøpet? 

  xoxo

 • 1

  Heia!
  I går var vi hos Astrid med noen av jentene i gjengen. Der spiste vi taco, så på filmen Ted og koset oss med godis. Det var faktisk så koselig at jeg og Lise Marie kke kom oss hjem før halv 4 i natt! Praten gikk i ett sett og det merkes at jentene savnes når man ikke ses hver dag. Morsomt at man kan sitte i så mange timer med gode venner og bare snakke! Skjønner ikke hvor alle temaene osv kommer ifra, men vi fikk oss hvertfall noen gode lattere! Nå skal Lise Marie dra hjemover, og jeg må ha meg på jobb! Ha en fin Søndag videre.

  Hva har dere gjort i helgen?
  // Sandra ♥

 • 4

  Heihei!

  Har ikke blogget på en stund nå! Var jo som sagt på jentetur, så da hadde jeg rett og slett ikke tid. dro tidlig og kom hjem seint hver kveld. Jeg fik tatt noen bilder, men heller ikke så mange. På turen var vi både på hunderfossen, i Sverige, tusenfryd og røros. Så det ble mye kjøring og mye aktiviteter. Det var en kjempekoselig tur, og har mange minner som jeg kommer til å ta med meg videre. 


  Vet det er dårlig kvalitet på bildet, men jeg måtte bare! Se på uttrykket, hahah!


  mamii som har bursdag idag, gla i deg ♥

  I morgen kommer jeg til å legge ut innkjøpene fra turen. Så det er bare å holde seg oppdatert.
  Har du noen gang vært på jentetur? 

  xoxo