mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

6

heiaa!

nå sitter jeg og benedikte og har jentekveld, med både film, brus, popcorn og kjekse. men siden planen er og være en flink blogger måtte jeg bare kjappe meg og mekke sammen et innlegg. men nå skal jeg kose meg videre med bestepia, så kommer til og legge fra meg pcen. dere får kose dere med bilder imens. kommer sikkert til og blogge mere senere. ha en super kveld alle sammen, snakkes!


hva gjør du idag? :-)

 • 2

  Helloo! Idag måtte jeg dra hjem fra skolen, fordi formen ikke er helt bra. Har vært uggen i flere dager egentlig, kanskje det ikke var så lurt på nattbade i helga. Satser hvertfall på å bli bedre snart. Lei av å ha vondt i hodet, og i resten av kroppen egentlig.. Nå ligger jeg på sofaen å ser på Audrina, bare slapper av. Blir vell litt soving etterhver!  

  Alltid like godt med joggebukse når formen er ræva!

   // sandra • 26

  heihei! 

  da har jeg vært på an igjen og farget håret. ble fornøyd, men manglet kanskje noen plasser her og der og farge, men ordner seg. er så og si fornøyd med fargen, vil bare den skal bli litt lysere, men går seg vell til tenker jeg. ellers idag har jeg vell egentlig bare vært på skolen, hadde vår første ordentlige dag på skolen i dag. kjedelig, men sykt godt og komme inn i vanlige rutiner igjen. etter skolen var jeg på sang, og det var like morsom t som alltid, fikk vite noen sanger jeg skulle synge på midnattskonserten som er om ei ganske god stund. bra at vi begynner og øve så tidlig syns jeg! 

  her er hvertfall før og etter bilder:


  Hva syns du var finest? :-)

 • 17

  heihei! 

  Da var det vell egentlig på tide å ha en ny spørrerunde. Ganske lenge siden vi har hatt en nå, og siden lesertallet har steget en del i det siste, er det vell på sin plass å ha en liten spørsmålsrunde for de nye leserne. Vi kommer til og svare på alt sammen så her er det bare og spørre ivei. Men advarer bare på at om det blir veldig personelige spørsmål, som dere forhåpentligvis skjønner at man ikke burde spørre, kommer ikke de til og bli svart på :-)


  SPØRSPØRSPØRSPØRSPØR

  HVA LURER DU PÅ? 

 • 9

  heihei! 

  her kommer det innkjøpet jeg har snakket om å legge ut. Det jeg kjøpte da jeg var i byen sammen med Karoline! Alt er bra gina tricot, og jeg er veldig ornøyd med inkjøpet. Det er også et par øredobber til jeg har kjøpt som det ikke er bilde av, fordi jeg ikke kan finne dem, men det er helt vanlige perleøredobber, for dere som lurer. 


  Hva syns du om innkjøpet? 

 • 11

  heiaa!

  Ble ikke noe blogging i går, siden vi var fullt opptatt med andre ting. men uansett var vi på klassetur. Hadde egentlig forbredt meg på at vi ikke skulle gå så veldig langt, siden vi så absolutt ikke gjorde det i fjor, så jeg skulle egentlig bare ha på meg treningsklær for å se litt sporty ut, MEN jeg tok grundig feil. Det var en utrolig lang tur, og jeg ble virkelig sliten. Men turen var veldig koselig, og ble kjent med noen få folk. Er egentlig litt vanskelig, siden folk bare holder seg til sin klasse.

  Etter skolen ble jeg med Sandra hjem sammen med Maiken. Satt der en liten stund og sov litt på sofaen før vi dro til Maiken og hadde en real jentekveld, som også Benedicte ble med på. Vi spiste nachos, snakket og supet litt. Det var kjempekoselig! Dro også ut en liten tur for å nattbade, haha! Det er det villeste jeg har vært med på! Kaldt, men suuperdeilig jo.   Nå sitter jeg egentlig bare i senga, men slakseklær. og hører på musikk. Vurderer og legge ut en ny sangvideo, men ikke idag da.. hehe! skal også legge ut innkjøpene fra da jeg og Karolina var i byen! :-) 

 • 4

  Idag skulle vi på konsert med skolen, på thora storm konsert. Der skulle vi høre Sigurd Julius og et band kalt 22. Det var utrolig mange folk der for å si det mildt. Veldig mange skoler, og myyye folk. Siden jeg ikke har ro i ræva og var ganske rastløs, og ting inne i spektrum gikk veldig sakte, valgte jeg tilslutt og dra til byen istede. Skulle jo uansett i byen etterpå med Karoline. Så både jeg, Karoline og Tonje gikk innover til byen, og lette etter en plass der vi kunne sette oss ned så jeg kunne spise, haha! endte opp på egon. Når tonje dro, gikk egentlig jeg og Karoline og så oss rundt i hele byen på alle butikkene, skal være helt ærlig og si at jeg kommer til og slite med føttene mine i morgen. haha, sliten. Ble selvfølgelig noen innkjøp, men ikke mange,m har jo ikke så mye penger for tiden.. Men uansett var det driiiitdeilig og få tilbringt itt tid med bestevenninna si, er så lenge siden nå! Er så utrolig glad for at vi går på samme skole nå, for nå kan jeg se henne hver dag! ?

  Etter at jeg hadde dratt fra byen, tok jeg bussen til melhus, for så og dra til onkel Kay og tante Nora. De hadde fått det rååfint i leiligheten sin, har såå lyst til og ha det slik jeg også når jeg flytter ut. Fikk servert sunn kake, vet egentlig ikke hvordan kake det er, men sikkert noe supersunt regner jeg med. 

  Bilder av innkjøpene kommer forresten i morgen, så her kommer det de få bildene som ble tatt idag. skulle jo være en så flink blogger og drasse med meg det tunge og svære kameraet for og ta mange bilder, men så glemmer jeg det.. haha, jeg vet jeg er flink! 


  Var du på thora storm konserten?

 • 3

  Heihei! Tenkte jeg skulle legge ut outfit i går, men ble litt sent, så da tar jeg det heller i dag. Bedre sent en aldri, eller hva? 


  skjorte//gina tricot  topp/cubus  bukse//bikbok  armebånd//gina tricot & gave  ring//glitter  sko// converse

 • 5

  Helluen. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, etter og ha ligget over til Sandra fra igår. Vi hadde fri idag, så vi utnyttet dagen til å sove lenge. Tror vi trengte det, for tror ikke jeg har sovet så lenge på ei god stund, med tanke på at vi la oss ganske tidlig. Mens jeg var der fant vi ut at vi skulle bytte design, så vi dro ut for og ta nye headerbilder. Godt med en oppfriskning, hvertfall med nye bilder. Blir gansk kjedelig om vi skal bruke de samme om og om igjen, så det var egentlig ganske forfriskende. Vi tok også outfit-bilder i samme slengen, så here you go; 


  skjorte//bikbok  topp/bikbok  bukse//bikbok  smykke//hm  øredobber//bikbok  ringer//syden
  Hva syns du om antrekket?

 • 5

  Nå har vi endelig fått nytt design på bloggen. igjen. vi er kjempefornøyde, og brukte faktisk tid til og ta nye header bilder. det har vært dårlig med oppdatering her på bloggen i det siste, men blir mer nå etter som at vi har begynt på skolen og er litt mer sossiale. Blir mye flere bilder da også, så blir ikke så kjedelig. seinere i dag kommer det også outfitbilder av oss, så det er bare og følge med.  • 2

  Heihei!

  Idag har jeg vært på hestsjøen hovedsakaelig med Sandra, men var også mange andre folk der som vi var med. Sola stekte og vi bada masse, selv om vannet var iskaldt. Ingenting stopper oss vell. Føler vell egentlig ikke at jeg har fått noe særlig til farge, men samma det. Hadde det dritkoselig sammen med Sandra, og håper virkelig at det kan gjentaes. Er så herlig å være med den jenta der at jeg ikke kan sette ord på det. Må le hver gang. Her kommer det hvertfall noen bilder fra dagen.

  Nå sitter jeg godt plantet under dynen med macen på fanget. Kan virkelig ikke beskrive hvor godt det var og komme seg inn i tørre klær og sette seg ned etter en lang dag. Man blir fort sliten når man sitter ut i sola, og vi var jo tross alt og badet fra kl 14.00 til 19.00 ca. Men nå skal jeg sende alle bildene til Sandra, så da burde jeg egentlig bare sette igang, siden det er jævlig mange, og jeg må sende ett og ett via facebook, ønsk meg lykke til! 

 • 32

  Idag har jeg faktisk tatt meg tid til og legge ut outfitbilder. Hva skjer liksom? Men jo, nå skal jeg ut sammen med Mads, så får vi se hvor mange vi ender opp med å bli etterhvert. I det siste har jeg nemlig vært ute hver dag, og blitt rusa på livet. haha neida, men jo, livet er herlig! 


  bukse//bikbok armbånd//syden topp//hm

  Hva syns du om antrekket?

 • 6

  Hei! 

  Sorry for lite oppdatering fra min side, men jeg har vært så opptatt i det siste. 
  På lørdagen var jeg på flesktur med noen jenter, Heidi, Synne, Astrid og Julie. Vi tok fleskbussen til Sverige og handlet inn masse godsaker. Det ble en vellykket tur, og var veldig koselig! Håper vi kan gjenta turen, selv om man måtte stå opp jævlig tidlig. Jeg for min del måtte stå opp kl. 05.30 hvis jeg skulle rekke bussen. Men da jeg voknet fant jeg ut at det faktisk var lørdag, noe som ville si at det ikke gikk noen buss. Så i all hast, sendte jeg melding til alle sjåførene jeg visste om, og fant til slutt en. Pappa kjørte meg til cityn og jeg rakk fleskbussen sånn akkurat!

  Når vi kom tilbake tok jeg bussen til brekkåsen for og møte Sandra. Var så sinnsykt koselig og møte henne igjen, og etterhvert kom også Heidi, Elise og Mathias. Så vi gikk egentlig bare rundt om brekkåsen og soste, haha! Var egentlig ganske koselig det også, lenge siden jeg har gjort det for og si det sånn. Mommo kom etterhvert og hentet meg og kjørte meg hjem, og da dro jeg rett ut for og møte Silje. Vi satte oss ned utenfor butikken og snakket litt. Også veldig lenge siden jeg har møtt henne, så var veldig godt og få møte henne og snakke litt. ♥

  På søndagen var jeg egentlig bare en stor slask, helt til Ann Kristin kom hjem fra hytta, for da stakk jeg ut sammen med henne. Vi gikk til skolen og satt oss ned og pratet der, helt til Karl Petter og Robin kom kjørende. Vi kjørte litt rundt om vakre Hølonda, haaha! 

  Idag har det bare vært fint vær, så jeg har vært ute og solt meg igjen. GODT. Har ikke akkurat vært så fint vær her i sommer, så må nesten utnytte det når det først er det. Planen for seinere er og dra ut med Ann Kristin. I have a life again, people!! haahha, lenge siden jeg har fylt opp dagene mine for å si det slikt.

  (på søndagen var jeg forresten på blåbærtur i lysløypa sammen med søskene mine. Tok noen bider samtidig, som jeg har vært så snill og redigere for å legge ut på bloggen, *stolt*)

  Hvilket bilde likte du best?

 • 3

  // Sandra

 • 6

  Heia! Mens jeg var i Tyrkia tok jeg min første tatovering ♥♥♥ Hva synes dere?


  " Don't let yesterday take up too much of today"

  Akkurat nå er jeg hos pappa i Stavanger, imorgen går turen videre til Kristiansand så Danmark. Hadde egentlig planer om å legge ut bildedryss fra da jeg var i Tyrkia, men får se om jeg får tid eller ikke. 

  // Sandra