mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

2

Dette innlegget er forhåndsskrevet!

Hei! 

Siden jeg la ut musikkvideoen vår i går tenkte jeg at jeg kunne dele den andre sangen som også ligger ut på nettet. Det er ikke en musikkvideo, men en lyricsvideo. Håper dere liker denne også like godt som den andre. Vi har også en annen sang, men den har vi ikke blitt ferdig med enda, så den har vi ikke lagt ut. Jeg håper vi kan klare å få fikset den ferdig så vi får vist den til dere.  


Hva syns du om sangen? 

xoxo

 • 0

  Dette innlegget er forhåndsskrevet!

  Heihei! 

  Nå er jeg vell ferdig på jobb og sitter på vei til Oslo med jentene, med pakket pag og hører forhåpentligvis på høy musikk som jeg har vært så flink til å brenne. Jeg vet ikke om det kommer til å være internett der vi skal være, men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg i tilfelle det ikke er det. Kommer selvfølgelig ikke til å være verdens mest spennende innlegg, men det kommer hvertfall til å være noe. 


  Hva gjør dere idag? 

  xoxo

 • 9

  Heihei!

  I kveld har jeg vært på Stjørdal for å hente Viktoria. Når vi kom derfra og hjem igjen, satte vi oss ned i jacuzzien vår og koste oss kjempemasse. Godt når det er litt kjørlig ute, å sette seg i boblene! Nå gjenstår det bare pakking og brenne cd'er som jeg enda ikke har satt av tid til. Her gjøres alt i siste liten. 


  Har du noen gang badet i jacuzzi?

  xoxo

 • 4

  Heihei! 

  Solen var ikke så mye å skryte over, gikk veldig fort over for å si det slik. Så da skal jeg tilbringe dagen med å brenne cd'er og pakke til Oslotur i morgen. Så hvis det er noen som har musikkforslag så er det bare å si ifra!

  Imens jeg holdt på å så på youtube etter sanger, kom jeg over musikkvideoen vår. Lenge siden jeg har tenkt på den gitt. Den er det jeg, Christian, Maiken og Heidi som har laget i et skoleprosjekt, samt sangen. Det er jeg og Christian som synger førstestemmene, også er det Maiken og Heidi som synger andrestemmene. 


  Har du noen musikktips for biltur?
  Hva syns du om musikkvideoen vår?

  xoxo 

 • 7

  Når Benedikte tok antrekkbildene mine for meg tidligere idag, tok jeg også bilder av henne. Det er et bilde jeg ble spessielt fornøyd med som jeg bare måtte spørre om å få dele med dere. Jeg syns hun er så nydelig på det bildet.

  Veslepia mi! Det er ikke mange 9 åringer som er så voksen og smart som deg. Du er på mange måter så spessiel. Kanskje det er fordi du er søstren min, men jeg må ærlig innrømme at du er den nydeligste 9åringen jeg har sett. Jeg ser opp til deg på mange måter, og beundrer deg for din ærlighet og åpenhet. Er så uendelig glad i deg! 


  Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 8

  Hadde så lyst til å gjøre noe crazy med neglene mine, så jeg bestemte meg for å lakke dem selvlysende gul. De er vell kanskje litt gulere på bildene. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å beholde dem, men jeg syns de var superknall. Idag har jeg bare slappet av og roet ned. Føler meg fortsatt ikke 100%. Satser på at formen blir bra til i morgen. 


  Hva syns du? // Lise Marie

 • 1

  Heihei!
  En stund siden jeg har blogget nå, men det er fordi jeg er på ferie med min far og resten av familien! Dette er første stedet vi er med wifi, så har derfor ikke fått blogget noe tidligere. Akkurat nå så er jeg i Byske i Svergie, men har tidligere vært på besøk hos bestemor i Jektvika og bodd på hytta til min tante ikke så langt i fra Skellefteå. Har vært helt nydelig vær meste av tiden, og jeg har koset meg masse! Var veldig koselig å møte familie jeg ikke har sett på 2 år igjen. Mye av tiden har gått til kjøring, bading, soling, shopping osv, herlig spørr du meg! Nå skal vi snart i bryllup til min ene tante og onkel, og i morgen setter vi snuten hjem igjen!
  Synes om bildene?
   //Sandra 

 • 10

  Hei og god dag alle kjære lesere. Idag voknet jeg tidlig for å dra til melhus en liten snartur for å handle noen småtterier, før vi tok turen hjem igjen. Fikk Benedikte til å ta bilder idag også! søte lille tuppa mi! Det er også meldt torden og lyn idag.. Jeg som hadde håpet på at godværet skulle holde seg litt som det har gjort. Lei av drittvær, jeg vil ha sommer lengre enn to dager. 


  Skjørt - HM  Genser/topp - weekday  Klokke - vintage  Smykke - Sverige
  Hva syns du om dagens antrekk? // Lise Marie

 • 3

  Heihei! 
  Da har jeg kommet trygt hjem fra hitra, så nå er det bare å pakke ut baggene, vaske klær å pakke til jentetur. Gleder meg kjempemasse og skal bli kjempekoselig med tur til tusenfryd med jentene mine. Var utrolig nydelig vær på hitra, så ble mye soling og strandkos. Jeg ok til og med mitt første norske bad for i år. Var utrolig kaldt i og med at det var i sjøen, men det var veldig forfriskende. Ble også fisketur, der vi fikk masse fisk, og en tur ned til fjæra for å finne perler i blåskjell. Tok litt bilder, så tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere.  


  Hva har dere gjort de siste dagene? // Lise Marie

 • 1

  Heihei! 

  Idag har jeg bare sløva og virkelig tatt livet med ro. Skal på jobb i morgen, så må være opplagt til det. Hadd gått i joggedrakten i hele dag, og selvøflgelig yndlingstøflene mine som jeg fikk i julegave av Ingunn for ei stund siden. Ellers har jeg vell bare sett Castle, ryddet rommet, hørt musikk og laget meg mat, masse mat! En ordentlig daffedag. Men det er vell lov en gang i blandt det, hæ? 

  Nå skal jeg ( ingen overraskelse ) fortsette å se castle. Har nemlig tenkt å nå igjen det som går på tven, slik a jeg kan begynne å se det der. Castle tror jeg må være en av mine favorittserier av alle serier og jeg håper bare det aldri tar slutt. Håper de produserer Castle leenge enda. 


  Hva har du gjort idag? Har du noen serier du følger med? // Lise Marie

 • 5

  Nå er jeg på vei ut døra. Skal på bad taste party så det gleder jeg meg kjempemasse til! Har tatt med kamera, så planen er å ta mange bilder. Ha en super lørsdagskveld alle sammen!


  Hva skal dere gjøre i kveld? // Lise Marie

 • 5

  Heihei! 

  Igår kom jeg hjem fra en koselig tut i Ålesund sammen med familien. Der var vi i et akvarium å så på mange forskjellige fisker og show. Det var veldig fasinerende, men ble også litt kjedelig når vi hadde sett alle fiskene og ventet på at ting skulle skje. Tror det var mye artigere for de små. Men noe jeg syns var ganske kult, var at de hadde dykkershow med gigantiske fisker som svirret rundt han som dykka. Akvariet han dykket i besto av bla. torsk, sei, kveite, steinbitt osv.

  På veien hjem kjørte vi ned Trollstigen som var veldig kult. Var litt dumt at det var så dårlig vær med masse tåke, men opplevelsen var hvertfall kjempebra. Var veldig bratt, og vi kunne se veien som var flere hundre meter rett ned mens vi kjørte. Håper å få tatt turen når det er oppholdt og fint vær slik at man kan se hele veien helt fra toppen uten at den er dekket med tåke. Tok mange bilder på turen, så tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere. 


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 2

  Heihei! 

  Igår kom vi hjem fra Sverige etter å ha vært der i 3 dager. Var deilig å komme seg til varmere strøk, men var veldig trist å reise fra 30 grader og skyfri himmel også. Var utrolig koselig i Sverige sammen med familien. Tok også mange bilder, å tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere.  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! 

  Da er jeg trygt tilbake til Melhus etter en alletiders helg i Steinkjer. Var en kjempemorsom helg med masse bra musikk, der jeg og Anne var så heldig å få stå forrestpå konsertene til både Morten Abel, Åge Aleksandersen og Karpe Diem. En helg jeg seint glemmer for å si det slik. Alle artistene var kjempebra. Vi fikk også med oss Team Me som var helt fantastisk! Selvfølgelig andre artister også, men det er de konsertene jeg husker best. Tok ingen bilder på selve festivalen, siden jeg er veldig redd for kameraet mitt, og det å ta det med nedover til festivalomerådet med mye fulle folk og mye søl ville jeg ikke risikere. Men vi tok noen bilder når vi vorset, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av dem. 


  fine annemii ♥

  Da jeg kom hjem var jeg veldig sliten tross 3 dager med mye fanterier. Men istede for å sette med ned gikk jeg heller en tur til Liin, en skog nær ved der vi bor. Idag var det tidlig opp på jobb, noe jeg også skal i morgen og resten av uka. Håper jeg også kan klemme inn litt tid sammen med venner selv om jeg jobber. Hva har dere gjort i helgen? // Lise Marie