mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

11

På fredagen var vi på bursdag til Astird. Var utolig koselig å møte jentene igjen, synd ikke alle kunne komme. Vi hadde det uansett utrolig koselig og morsomt denne kvelden! Danset og sang masse, har også filmet noe av dette, men tviler på at det blir å legge ut på bloggen. Her har dere uansett noen bilder fra kvelden ♥
 • 7

  Idag som igår har jeg kosekveld med min kjære lillesøster Benedikte. Derfor vurderer jeg ikke bloggene før i morgen! 
  Vi har nettopp sett "lol" med Mily Cyrus. En film som jeg anbefaler alle sammen og se, den var dritbra, både morsom, trist, romantisk og spennende. æh, helt min type film hvertfall! Vi redigerte også et bilde sammen, som jeg kan legge ut. Vi ble veldig fornøyde begge to, haha! 
  Nå sitter vi vel egentlig bare og koser oss med godteri, brus, levende lys og film under dyna. herligherlig! 
  OG JA, vi har fått bieberfeber begge to.. faen, det trodde jeg faktisk aldri kom til og skje, men det har det altså da gjort. den nye cd-en er jo helt fantastisk bra. jeg blir jo helt forelsket i den..    Hva syns du om bildet?

 • 30

  Heihei!
  Da tenkte jeg at jeg kanskje skulle vurdere noen blogger, så jeg bestemte meg for å vurdere 2 blogger.
  Det eneste du trenger og gjøre for å bli med i trekningen for å bli vurdert er rett og slett og kommentere at du er med, og selvfølgelig må bloggandressen være med. 
  ( du kan også gjerne like facebooksiden vår, https://www.facebook.com/pages/mediapusanbloggno/313259745389277 ) 

  Kommer også til å vurdere dem i løpet av kvelden, så det er bare og følge med videre!


  LYKKE TIL! :-)

 • 18

  Mens jeg var på hitra var jeg på fillan og fikk meg noe, klær fra oldemor, også fikk jeg meg skolesko av mamma :-) militærgrønne converse som jeg har siklet på i to år nå! 
  Hva syns du om innkjøpet? 

 • 16

  heihei!

  igår var jeg som sagt på fjøsfestivalen på melhus for å synge en sang. det gikk jo egentlig helt greit selv om jeg også denne gangen glemte en linje og diverse. men jaja, sangvideoen er hvertfall lagt ut på youtube, og her på bloggen nå, så dere får se :-) 

  La meg få høre hva du syns! :-)

 • 2

  Heihei! 

  Jeg har kommet hjem fra hirta, har tilbringt to dager der. Når vi var der, dro vi på konsert til noen i familien, siden de hadde vært på verden-rundt tur og levd som gatemusikanter. det var helt fantastisk bra!! anbefaler og dra på konsert med dem, eller hvertfall se dem på tv'en på sommeråpent i morgen! De er helt sinnsykt flinke, og jeg sitterigjen med frysninger etter hver eneste sang, det er helt sinnsykt. 


  idag skal jeg møte Ann Kristin. det kommer sikkert til og bli kjempekoselig! ellers skal jeg bare øve på sanger og brenne cd, fordi jeg skal synge på en festival imorgen, i melhus sentrum, KOMKOM! ;-)
  men nå skal jeg stikke, snakkeees!


 • 23

  Heiaa!

  Igår var vi på bowling sammen med Christian, siden vi hadde sånn biletter fra kinoen. Men når vi kom dit hadde de fått et nytt opplegg slik at man kunne betale 159kr for å gjøre det man ville en hel dag. Siden vi hadde 2 biletter trengte vi bare og betale den ene. Så vi utnyttet sjansen med 3 runder bowling og 1 runde gocart. Det var kjempekoselig! Lise vant en runde på bowlingen, Christian to, mens Sandra grusa resten i gocart. Etter bowlingen fant vi ut at vi skulle gå oss en til tiller, så vi gikk i over en time før vi tilslutt satte oss ned på mcdonalds og spiste et godt måltid.  Det var enda en koselig dag!

  Nå skal vi straks på city syd, så vi bloggeees! 
  ♥Mediapusan 

 • 25

  Hellooo! ♥
  I går var det VG-lista i Trondheim, og det måtte jo selvfølgelig vi få med oss. Selvom Eric Saade ikke var der (?!?!?!), hva er det for noe liksom? Heldigvis var det noen andre gode artister der som redda dagen! Vi stod ganske lagt unna scenen, så fikk ikke sett så mye, men fikk jo med oss det viktigste, som var musikk. Det var også suuuper varmt, så fikk ordentlig sommerfeeling, herlig! Vi møtte Lasse og Christian der, som vi skulle på kino med senere på kvelden. Så Safe, veldig guttefilm, men var egentlig bra. Liker du action anbefaler vi denne filmen! Etter å ha stått i 3-4 timer, var det greit godt å sette seg ned med en god film og godis. Var en utrolig koselig og fin dag hvertfall!  Når vi kom inn i kinosalen satt det ingen andre der, så var nesten så vi trodde vi ble alene. Så sånn ut helt til filmen nesten startet, da kom det noen få folk til. Men koste oss på øverste rad vi!   ♥Var dere på vg-lista?

 • 4

  Heihei!
  Nå har vi akkurat laget oss blåmær smoothie. Den er veldig enkel å lage, men faktisk veldig god! Så vi tenkte vi kunne vise dere hvor lett.
  Det eneste du trenger er frosne blåbær, skogsbær joghurt og sukker. Ta hele boksen med joghurt og kvarte posen av blåbær å kjør det sammen i en blender. Deretter tilsetter dere sukker til hvor søt dere vill at smoothien skal være. 


  Hvis dere vil at den skal se litt søtere ut, kan dere bruke noen bær eller vannmelon, som vi har gjort til pynt. Nytes best med sugerør!

  XOXO, disse søte pikene;


    • 12

  long time no see. her kommer en liten sangvideo der jeg også spiller gitar. grunnen til sangen kan jeg takke en av mine nærmeste venner for, Ingunn Alseth, som inspirerte meg til og lære meg den. 

   

  den ser sikkert litt vridd ut, men samma det!
  Hva syns du?