mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

1

heihei!

Igår hadde jeg og Anne en lang dag som startet med at jeg dro på jobb, før vi så tok toget til Steinkjer. Syns alt tar så lang tid når jeg venter på noe. Når vi kom fram var det vell egentlig bare å spise å hive seg ivei til første dagen av festivalen. Det var skikkelig rått! Hvertfall det siste bandet som spilte, som da var tonka!

Nå ska vi egentlig bare dusje, å begynne å gjøre oss klar til en ny festivaldag, haha! dere får kose dere masse i helgen, det skal hvertfall jeg gjøre!

 • 2

  Heihei! Har ikke vært så flink til å blogge i det siste, så jeg tenkte jeg kunne ta ett lengere innlegg i dag! Har ikke gjort så mye spennende den siste tiden, men noe er vel verd å nevne:

  Tatt min andre tatovering, utrolig fornøyd med den! Først var jeg litt redd for at den var for stor, men nå elsker jeg den!

  Jeg har også vært på hyttetur med mine brødre og noen av deres venner. Var en greit artig tur, med mye godt å drikke, poker, sene kvelder og kubb! Kubb laged av ved-kubber faktisk, ikke noe galt med kreativiteten i allefall!  Og mest av alt har jeg vært med venner! Det best jeg vet, spesielt med jentegjengen, har det alltid så koselig. Vi har både feiret at ingen kom opp til eksamen, og bare koset oss for hyggen sin skyld! iloveu
  Har dere gjort noe spennende den siste tiden? 
  // Sandra ♥


   

 • 2

  Heihei!

  Var så lei det gamle designet at jeg følte jeg måtte spy hver gang jeg så det. Så nå har jeg bare justert litt på det, for å endre litt på det, både overskrift, header osv. Hadde vært veldig morsomt med noe sommerlig, men det er veldig lenge siden jeg å Sandra har tatt ordentlige bilder sammen. 

  Nå skal jeg hvertfall rydde rommet før jeg skal pakke til Steinkjerfestivalen som jeg skal på sammen med Anne. Gleder meg noe sinnsykt. Vi drar på torsdag, så vet ikke om dere hører så mye fra meg frem til neste uke, men da får dere hvertfall oppdatering med masse bilder i og med at planen er å ha med kameraet så jeg får tatt masse bilder. 


  Hva syns dere om designet? // Lise Marie

 • 0

  Heihei!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang gårtur sammen med familien, noe som gjorde meg veldig oppmerksom på at jeg trengte mer trening for å si det slik. Ble utrolig sliten. Når vi kom hjem diska mamma og lillebror opp med oreoshake, noe som var utrolig godt. flinke kokker altså! Rakk ikke å knipse før den var borte heller, haha!

  Skal nå sette meg i boblebadet med et glass hvitvin før jeg legger meg å satser på at jentegjengen finner på noe kos i morgen! krysser fingrene for fint vær så vi får dra på stranden å spille volleyball og grille litt :-)

  Hva har dere gjort idag? //Lise Marie

 • 2

  Heihei! Endelig kan jeg  si at det er sommerferie. Jeg har så mye å se fram til denne sommeren selv om jeg ikke skal til syden eller noe sånt. Det jeg ser frem til er å bruke masse tid på familie og venner, som jeg ellers ikke har så mye tid til. Jeg gleder meg til å jobbe, til å feste. Til å bli brun, spise is, sene kvelder, bade og alt det andre sommeren har å by på. Allerede neste helg skal jeg på festival sammen med Anne. Har også veldig mange andre planer som roadtrip til tusenfryd etc. 

  Den siste tiden har gått med til skoleavslutning og det å la kroppen slappe av helt. Koble av etter en langt skoleår. Hele forrige uke lå jeg til Heidi, noe som var veldig koselig. Endelig gjorde jeg noe annet enn å sitte under dyna etter en lang skoledag og en lang skolevei hjem. Ellers har jeg trent, vært med venner, jobbet, å vært en helt vanlig tenåring.

  I forrige uke dro jeg og Robert på fisketur sammen nede ved vannet der vi bor. Var veldig koselig med kvalitetstid med lillebror. Det er ikke akkurat noe vi har så alt for ofte, så man må nesten bare utnytte den tiden man får brukt sammen. Er så glad for at vi har klart å holde et veldig fint forhold opp igjennom tiden. Det betyr veldig mye å ha noen jeg kan komme å snakke om mine innerste tanker til. Hvertfall så ble det ikke noe fisk, noe som var veldig skuffende, siden vi satt å fisket noen timer. Bredre lykke til neste gang.. eller? 


  Har du noen planer denne sommeren? // Lise Marie

 • 6

  Lenge siden vi har blogget nå, så da tenkte jeg bare å slenge inn noen bilder fra da jeg feiret bursdagen min forrige helg! Hadde det veldig koselig med fine venner! Får se om det ikke blir bedre på blogginga framover, nå som vi er ferdig med det meste av eksamener osv!

  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra