mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

9

Heihei dere!

da er jeg trygt tilbake til norge etter en helt fantastisk spania-tur sammen med den herlige familien min! har hatt det helt supert med masse varme, bading og shopping. dro også inn til gammelbyen en dag, der vi tok hestetaxi både til og fra byen. koselig ja! ellers så tilbringte vi hver dag på stranda, etterfulgt av kvelder i gatene. er skikkelig rart og komme hjem og må ordne seg mat hjemme. ble helt skjemt bort på hotellet, da de både lager masse mat, mye forskjellig, og tar talerkenen din med en gang, så man henter seg et nytt et for hvert måltid. haha, digg! 

kommer til og legge ut bilder av det jeg kjøpte meg, men jeg må bare ta bildene først, også har jeg heller ikke så mange bilder fra sydenturen og legge ut, fordi jeg ikke hadde strøm på telefonen min før den siste dagen. jeg er så smart, jeg vet. jeg har vell noen da, så dere kan få se. 


-her er et bilde fra flyet før vi nådde spania. gledde meg som en griiis! første gangen jeg skulle på en ordentlig sydentur, og det sto virkelig til forventningene! 


-strandkos

det var en kjempekoselig tur, og kunne godt vært ei uke til, men var utrolig godt og komme hjem til senga si også! hva syns du om bildene? skal du til syden i år? 
 • 6

  HeiHei! Fredagen for to uker siden feiret jeg og Maiken bursdagen vår. Vi valgte Bimbo/Barbie som tema, noe som ga oss rosa og korte kjoler, haha. Hadde en utrolig fin kveld med masse fine mennekser! Kan si det sånn at kvelden ble vellykket, hvertfall i mine øyne. Humøret og stemningen var på topp, ingen ting som er bedre enn det! Siden jeg endelig har kjøpt meg nytt kamera nå, ble det tatt greit mange bilder denne kvelden, så tenkte jeg kunne legge ut noen! ♥ 


  Synne og Lise fikser neglene til party!  Maiken og kjæresten ♥

  // Sandra ♥ • 10

  I går sang jeg på en konsert på ungdomstorget! det var veldig spennende, men jeg klarte og gjennomføre det. glemte selvfølgelig en linje på sangen, men tok meg fort inn igjen. etter konserten dro jeg og mommo på mama rosa og spiste pizza. deilig! 
  har ikke blogget på ei stund, og kommer vell ikke til og blogge fremover heller, siden jeg skal til syden snart! gleder meg som en gris. med mindre jeg kommer opp i muntlig da, da må jeg være hjemme imens de andre drar.. den blir kjip, men satser på at jeg ikke kommer opp!

  hva syns du om videoen? 

 • 4


  // sandra ♥