mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

10

heihei! 

var på på hitra fra 17.mai og hele den helga, det er derfor jeg ikke blogga da. grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene skyldes det jævlig deilige været ute. idag var det jo ikke så alt for fint, så da ble det innedag. har funnet på skikkelig mye koselig sammen med fine folk de siste dagene, men selvfølgelig har jeg ingen bilder fra det, siden jeg bestandig glemmer og dra opp kameraet heletiden. det jeg derimot var ganske flink til var å finne fram kameraet når vi var på hitra, så her er et lite bildedryss fra da vi var der. hihi, føler meg flink som gidder og redigere dem og legge dem ut for dere, tar syykt lang tid. har ike gjort annet med bildene enn å gjøre dem lysere! bortsett fra det av mamma, det gjorde jeg sort-hvitt ♥

hva syns du om bildene? 
- Lise Marie 

 • 4

  Heihei! Idag har jeg og Maiken vært ute å tatt bilder til en oppgave på skolen. Utrolig fornøyd med noen av bildene som ble tatt av Maiken! Her kan dere få se noen av bildene ;)


  FINESTE BILDET !! ♥ (uredigert) 

  Kommer flere senere! 

 • 2

  // Sandra ♥

 • 1
  // sandra ♥

 • 6

  heihei! 

  idag har jeg vært på konfirmasjon til verdens beste bonussøster, Pernille (som er med på de fleste bildene) endelig er du konfirmant du også! er så ufattelig glad i deg, og du hadde en utrolig fin dag sammen med masse slekt. det syns hvertfall jeg, og håper du også ble fornøyd med både gavene og dagen din. du fortjente den så masse kjære deg. vi tok veldig mange bilder sammen, og her kan dere jo få se selv, hvordan dagen har vært. koselig rett og slett :-) håper det er greit for alle som er med i bildene at de blir lagt ut her, ellers så er jeg screwd!   du har så fine øyne, Victoria Helene ♥

 • 3

  Heihei! Er akkurat ferdig med å rydde på rommet. Sitter å venter på at Maiken skal komme over for en jentekveld, også hører jeg på musikk. Helt hekta på spessielt en av coverlåtene til Sam Tsui, If i die young. Kan sitte å høre på den i evigheter. Han har utrolig mange bra coverlåter, så tenkte jeg kunne legge ut noen av dem jeg liker best!

   Hva synes dere? Fine ikke sant?     // Sandra♥

   

 • 2


  Hekta på pixlr.com! Her kan man redigere masse bilder. Har redigert og tatt alle bildene selv ♥ // sandra

 • 1

  nå har jeg egentlig bare vært på weheartit og forskjellige googlesider, for å finne ut noe og blogge om, men jeg fant ingenting, så tenkte bare jeg skulle legge ut inspirerende bilder, hvertfall som jeg syns er inspirerende da. noen som har forslag til hva jeg kan blogge om? begynner nemlig å gå tom for ideer.

  Image_largeTumblr_ln606exzvi1qgajuco1_500_largeTumblr_lpjo8wqmri1qe31xzo1_500_largeTumblr_lo89ogf63o1qgajuco1_500_largeTumblr_lypr6tc8yw1qhigdxo1_500_large8_largeMickymouse1_156728199_largeTumblr_lojmk4kpqj1qma5kdo1_1280_large45_large

 • 3

  Heii, Sandra her! I dag jeg vært på skolen, holder på med å lage reportasje om pollenalergi av alle ting. Haha, men det går faktisk veldig bra! I kveld kommer Maiken en tur for vår study-date ♥ Vi skal skrive ferdige engelsk foredragene våre om Australia til i morra, snakk om og starte i siste liten..

  I det siste har jeg blitt hekta på Instagram! Utrolig glad for at det ikke bare er på Iphone lenger. Eneste minuset er at jeg definitivt ikke har et bra kamera på mobilen min, men artig likevell.

  Følg meg på Instagram, sandraa4 ♥