mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

6

Heihei! Nå har vi akkurat kommet hjem fra en lang tur til minde på Hitra. Var en kjempekoselig tur, og jeg å Benedikte utnyttet sjansen til å jogge litt i marka. Siden vi kom fram mye tidligere enn de voksne, satt vi oss i bilen og hørte på høy musikk.

Hva har du gjort så langt idag? // Lise Marie

 • 5

  Heihei! Nå er jeg godt plassert i sofaen etter å ha vært ute å gått en tur samt tatt noen bilder. Da vi gikk nedover til sjøen så vi et lam som nettopp hadde blitt født, og fortsatt hadde navlestrengen på seg, og moren var fortsatt blodig. De var så søte at jeg bare måtte ta bilde av dem. Seinere i kveld har jeg veldig lyst til å jogge meg en tur, så vi får se hva je ender opp med å gjøre. Ha en fin lørdagskveld videre!

  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 5

  Heia! I går var jeg i bursdag til Synne. Kjempe koselig kveld var det, med god mat og drikke. Glemte selvfølgelig å ta med meg kamera, men ble tatt en del bilder med Iphonen som jeg tenkte jeg kunne legge ut. Ellers i dag har jeg kun slappet av og skrevet litt på en samfunnsfagsframføring vi har imorgen. Blir vell å fortsette på den og se litt Rosenborg-kamp resten av kvelden!

  Hva har dere gjort i helgen?
  //Sandra ♥ 

 • 6

  Heia, Som lise har nevnt i ett tidligere innlegg var klassen å tok bilder i byen i går. Tenkte jeg også kunne legge ut noen av arkitektur bildene jeg tok! Blitt lite blogging fra mis side i det siste, men får satse på at det blir bedre etterhvert !

  Hva synes dere? 
  // Sandra Abelsen ♥

 • 2

  Heihei! Idag tilbrakte halve klassen dagen i byen. Vi skulle få opplæring i blitsfotografering, og ta arkitekturbilder. Jeg syns det var veldig spennede, og lærte kjempemasse nytt. Tok ganske mange bilder, og prøve ut litt forskjellige teknikker. Vi endte til slutt opp på bakklandet, der vi tok mange bilder. Til tross for kjempevær i byen idag, ble det litt kaldt da det en liten stundt regnet, så noen av oss jentene satt og på Cafe og varmet oss, noe som var veldig koselig.

  Etter skolen idag, dro jeg på jobb. Føler jeg begynner å få teket på det, og syns det er veldig morsomt. Så etter en lang tur i byen, etterfulgt av jobbing kan jeg med god sammvittighet ligge å slappe av idag. Tenkte jeg kunne dele noen bilder som jeg tok idag med dere. Håper virkelig dere liker dem!


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 5

  Jeg personelig syns at blogg er blitt til noe utrolig overfladisk. Man får feile inntrykk av folk fordi man bare viser den overfladiske siden av seg selv, ikke den man egentlig er. Jeg savner den tiden jeg kunne skrive om det jeg følte og syntes. Det var da blogging var gøy. Nå er det bare en ting jeg gjør fordi det er blitt til en vane å poste dagens antrekk og andre ting som har med klær, festing og sminke å gjøre. Jeg spør meg selv hvor det ble av den Lise som blogget om noe som faktisk ga mening, og ikke den Lise som blogger om hvilke klær hun har på seg. Jeg finner ingen svar. Er det fordi jeg ikke har lyst? Fordi jeg ikke får det til? Fordi jeg ikke tør? Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg ikke lengre kan beskrive det jeg føler. Jeg får ikke skrevet det ned, og derfor skyver jeg det bare unna. Heretter skal jeg prøve. Prøve å skrive noe som gir mening, prøve å ikke skrive overfladisk. 


  Bilde tatt av meg!
  Hva syns du om at blogg er blitt så overfladisk? // Lise Marie


 • 1

  Heihei!

  Idag er det men kjære lilesøster Benedikte som feirer 9 år. Gratulerer med dagen, Benedikte! Er så ubeskrivelig glad i deg. Du hører alltid på det jeg har å si, og er er bestandig for meg. Mitt lille lykketroll i hverdagen som bestandig sprer så utrolig masse glede rundt deg. Når jeg er sint og lei meg får du meg bestandig glad igjen, og for det er jeg evig takknemlig. Men nå skal vi feire dagen din med masse kake! Og igjen, GRATULERER MED DAGEN!


  loveyou ♥ // Lise Marie

 • 0

  Hei! Idag fikk vi en side der vi kunne hente bildene som ble tatt under filmfestivalen, og jeg har tenkt å dele noen med dere! Hvis dere er interresert i å se flere kan dere gå inn på denne nettsiden: http://www.mktiller.no/bilder/festival/ 

  Nå skal jeg bare sitte litt med medieoppgaven vi holder på med nå for tiden, samtidig som jeg passer på Benedikte. Er sinnsykt opptatt med andre ting som skole og trening, så jeg får rett og slett ikke tid til å blogge. Vi har hatt en drøss med prøver og innleveringer i det siste, og flere skal det bli siden vi snart begynner med prøveeksamen. Det blir veldig mye jobbing opp mot eksamen, og så kommer russetida i tillegg, så kan ikke regne med at det blir så mye blogging fremover. Men når alle eksamener og dritt er ferdig så er det back on track. Lover!


  Ingen av bildene er våre. De er lagt ut på ei nettside, og bildene er tatt av lærern vår, wiggo! 
  Hva syns du om bildene? // Lise Marie