mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

11
Modell / Lise Marie Bagøien - Fotograf / Sandra Abelsen,Meg

Din mening om bildene?
//Sandra ♥

 • 14

  åh herlige lørdag! Dagen startet med et aldri så lite seriemaraton, før jeg måtte begynne å ordne klart til kino med lillesøster. Vi skulle se Tingeling, noe som faktisk var en veldig bra film. Da vi kom hjem fikk jeg Benedikte til å ta antrekksbilder til bloggen, og hun stilte gledelig opp. Det hadde begynt å bli ganske mørkt da vi kom hjem, og kvaliteten på bildene er deretter også.. Men bedre enn ingenting sant?


  Cardigan//HM  Bukse//dr.denim  Veske//HM  Sko//Falkanger  Skjerf//Forever21  Klokke//Juvelen


  Hva syns du om antrekket?
  //Lise Marie 

 • 11

  Heihei! Endelig helg, den har jeg ventet lenge på! En tung uke med flere prøver, så føler jeg at jeg fortjener en aldri så liten helg nå. I morgen skal jeg ta med lillesøster på kino for å se tingeling. Koselig å gjøre slike ting for småsøsknene sine en gang i blandt også. Resten av helgen går med på å øve til prøve, så det blir godt å komme seg litt ut i morgen. Ellers idag har jeg bare vært på skolen. Marthe bestemte seg for å ta noen bilder av meg, så jeg bestemte like så greit at jeg kunne legge ut dagens antrekk. Som dere da skjønner er det Marthe som har tatt bildene! 


  Bukse//Dr.denim  Topp//Only  Armbånd og klokke// Ur&Penn

  Hva syns du om antrekket?
  //Lise Marie • 2

  I går dro hele klassen til Trondheim, for å se på årets MK-festival som charlottenlund arrangerte. Var en veldig interresant opplevelse, og jeg kan med handa på hjerte si at jeg syns vår var bedre - hvertfall teknisk. Men det var mange fine innslag, og mange fortjente prisene de fikk. 

  I pausen av festivalen, dro jeg og Marthe ut og tok bilder til prosjektet vårt, som vi holder på med i media. Visuelle Trondheim. Jeg tror det må være noe av det vanskeligste temaet jeg har vært borti hvertfall, men jeg kommer vell opp med et sluttprodukt til slutt. Tenkte hvertfall jeg skulle dele noen bilder jeg tok i går.   Hva syns du om bildene? 
  //Lise Marie 

 • 2

  Heihei! Begynner å bli en veldig god stund siden forrige innlegg. Har skrevet flere, men har ikke publisert dem, haha! Har vell egentlig bare nedpriotert bloggen skikkelig de siste månedene. På skolen har vi forresten et prosjekt som heter "Visuelle Trondheim" og i den anledning dro jeg til byen sammen med Astrid og tok noen bilder. Blir til at jeg må dra en gang til, siden jeg ikke ble fornøyd med noen bilder.. Men tenkte likevell at jeg kunne legge ut noen her alikevell. De er vell ikke "mediabra", men de er vell god nok for bloggen. Ellers så har jeg også gått med bøsser for kreftforeningen, noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde, i og med at det er en sak jeg liker veldig godt.

  Idag var jeg på shopping med familien, og det ble noen innkjøp som jeg tenkte jeg kunne dele med dere i morgen. Jeg orker ikke å stille meg opp for å ta bilder ikveld hehe. Ellers så skal jeg øve til prøve resten av helgen. Har en gigantisk prøve på tirsdag i historie, så da er det bare å lese seg opp å gjøre det så bra som overhodet mulig. Derfor tror jeg at jeg stopper her. Ha en fantastisk helg videre alle sammen!   // Lise Marie