mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

4

Heihei! Denne dagens prosjekt er å lage konfirmasjonskort til min lillebror Robert. Så idag har jeg tatt litt bilder av han, og begynt så vidt. Seinere i dag skal jeg på fest i grendstuggu sammen med en gjeng goinger. Gleder meg kjempemasse. Har gledet meg en god stund nå, siden denne festen er bestandig en av de beste festene i året. 


Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 0

  Heia! Skjer fortsatt ikke så mye spennende her i heimen, bortsett fra å bake boller, haha, så jeg tenkte å legge ut mine siste Instagram-bilder! Dere kan følge meg på Sandraa4 ♥


  Tyholttårnet fra klassen var på NRK / Påtegna tatovering jeg ønsker meg / Min tatovering / Lise og meg på tur hjem i snøen♥


  Glad og blid i Vassfjellet med klassen / Lise og meg på bursdagen til Maiken / Egobilde før bursdagen / Russebuksa endelig kommet! ♥


  Egobilde / ♥  Eric Saade live ♥ / Jannicke tar sin første tatovering / Quote fra We♥it ♥


  Lise og med etter photoshoot / Nyklipt og sminkefri / Godfrokosten på Søndagen med Andrea / Søteste tantebarnet, Edwin ♥

  Noen bilder du likte?
  // Sandra ♥ 

 • 1

  Heiaa. En liten uke siden jeg har blogga nå, ikke gjort så mye spennende uansett, haha. Hadde fri på Fredagen som dere kanskje vet, så har hatt en ekstra lang helg, godt! Lå hos Frode fra Torsdag til Lørdag. Kosa oss med filmer osv, måtte hjem en tur på Fredag for å rydde og vaske rommet.. Ble fint å rent til Andrea kom på lørdagen da. Slappa egentlig bare av vi også, snakke litt shit osv. Lagde oss en utrolig god frokost med egg og bacon på Søndagen da! Fikk også besøk av tanteungene mine igår. Ellers har det vært en veeldig slapp med koselig helg. Veldig interessant innlegg igrunn.. not! Haha, nå skal jeg bare slappe av og se litt Vampire Diaries ♥


  Hva har dere gjort i helga?
  // Sandra ♥ 

 • 4

  Heihei! Da er jeg nettopp kommet hjem fra skolen, siden vi arrangerte en filmfestival for de fleste mk-elevene som går 2året media i sør-trønderlag. Det ble et veldig fint arrangement, og jeg må ærlig innrømme at det ble vellykket! Alle skolene hadde noen filmer å vise frem, og så var det en filmfyr som avgjorde hvilken film som var best osv.  


  Vi meldte også på musikkvideoen vår samtidig som vi sang live på den nye sangen vår, noe som gikk ganske greit egentlig! 
  Har du påskeferie nå? // Lise Marie 

 • 7

  Heihei! Idag måtte jeg dra tidligere fra skolen, siden det var konsert på lundamoskolen. Også den konserten gikk jo bra, så kan si meg fornøyd! Syns det er så bra at kulturskolen finner på slike ting å gjøre, og at det ikke bare er øvelser osv, men at vi faktisk gjør noen prosjekt i ny og ned. Resten av dagen har vell egentlig bare vært chill. Sola tittet fram også, så nå er det ordentlig påskestemning!


  Bildet tatt fra hytteturen tidligere i vinter.
  Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 8

  Heihei! Da har jeg kommet hjem fra konsert på rådhuset, noe som gikk helt fint! Klarte for første gang å synge sangen helt rett uten noen feil, så det var jo flott. Før idag tok jeg og Benedikte noen bilder sammen, som egentlig skulle vært postet for lenge siden, men mens jeg holdt på å laste opp bildene, klikka nettet og kom aldri tilbake så jeg måtte vente til nå for å fullføre innlegget. 


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 8

  Heihei! Dagen min har gått til å øve til konsertene vi skal ha denne uka. Så har tilbringt hele søndagen på rådhuset. Var egentlig deilig å komme seg ut av huset på en søndag. Søndager er uansett så kjedelige, og man ender altid opp forran pcskjermen eller tven uansett. Så idag har jeg fått sunget litt istedet. Bildene her skulle egentlig postes før jeg dro idag, men siden jeg er liitt treg, så rakk jeg det ikke, så da får dere bare få dem nå! Fant forresten ut at bildene er litt uskarpe, men det får duge!


  strømpebukse // hm, shorts // bikbok, topp // weekday, skjerf // forever21
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! I går var vi jo på bursdagsparty til vår kjære venn Maiken. Hadde en helt fantastisk kveld med mange fine jenter, og stemninga var på topp til langt ut på natt! Virker som om alle koset seg veldig, og det virket som om Maiken var rimelig fornøyd med gaver osv. Gleder meg alt mye til neste bursdagsparty med disse jentene! Formen i dag var faktisk helt på topp også, ikke værst! Kommer vel noen bilder fra bursdagen senere.


  Kjolene jeg og Lise hadde på oss i går! Lise har kjøpt sin i Canada og min er fra Nelly.com

  Hva synes dere om kjolene?
  //Sandra ♥ 

 • 5

  Heihei! I dag har alle MK klassene på skolen vært på "skidag" i Vassfjellet. Jeg har verken snowboard eller slalomski så jeg endte opp på rattkjelke, haha. Var jo ganske artig det også men. Vi hadde også en lek om å komme fortest ned barnebakken med presenning. Tapte hardt mot 1 og 3 klassen ja.. Men synes det var en veldig koselig dag, og at dagen egenltig gikk veldig fort! Godt å gjøre noe annet med klassen enn å bare sitte i et klasserom å ha timer. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og lade opp til en real bursdagsfest i morgen!
  Noen bilder som ble tatt i dag!

  Hva har du gjort i dag? 
  // Sandra

 • 4

  Heihei! Idag var vi å besøkte NRK, noe som jeg syns var veldig spennende å få være med på. Å få se måten de jobber på, og selvfølgelig få se personene som snakker på radio, og de som snakker på midtnytt (starstrucked!!! neidaa). Men det var kjekt å se hvordan de jobbet der, og at det finnes en slik mulighet også i Trondheim! Det jeg kanskje syns var det mest morsomme, var å stå der de spiller inn midtnytt, hærregud så tøft! Men tror ikke det er noe for meg å stå forran en tvskjerm på den måten.

  Må forresten utnytte sjansen med å gratulere verdens beste >Maiken< med 18-årsdagen og lappen!!!!!! Kjempeglad i deg snuppa ♥ 


  Har du noen gang vært på besøk hos NRK? // Lise Marie

 • 3


  De to eneste bildene jeg egentlig ble fornøyd med etter fotoshooten i går! Lyset på resten av bildene ble ikke særlig bra, så ender vel opp med å ta nye på Mandagen eller noe!


  Hva synes dere om disse bildene?
  // Sandra   

 • 4

  HeiHei! Skoledagen i dag har egentlig vært veldig slapp for min deg, også Lise sin tror jeg. Vi er midt i en PTF-periode, som betyr at vi kan gjøre hva vi vil. Jeg har valgt foto som vanlig! Blir bare et lite-lite prosjekt denne gangen, i og med at vi skal ha filmfestival om noen uker, og må bruke mye tid på det. Blir nok gøøy! Jeg tok noen bilder av Lise i studio i dag, til prosjektet mitt. Ble helt greit fornøyd med bildene, får se hvordan dem blir når jeg får redigert dem. Nå skal jeg feire litt mer bursdag med familien min, siden mamma har bursdag! ♥


  "Backstage" bilde fra shooten. Fine jenta!

  //Sandra 

 • 5

  Heihei! Denne helgen tilbringte jeg sammen med Sandra, noe som var utrolig koselig siden vi ikke har funnet på noe på en evighet. På søndag satte vi opp en plan rett og slett for å få et sunnere kosthold, så nå skal vi motivere hverandre med å klare det! Men nok om det, bloggen her kommer ikke til å handle om det å spise sunt, kosthold og trening. 

  Idag var det mandag igjen, og skolen startet litt for brått. Hadde så sinnsykt skulle ønske det var en lengre ferie nå. Var så trøtt på skolen at tårene rant. Skrev et foredrag om samer, dro til fretex ( noe som egentlig bare var bortastet ), skrev på enda et foredrag osv. Gleder meg sånn til jeg er ferdig med skolen, jeg kan faktisk ikke få beskrivet det en gang. 


  Vår sunne kveldsmat - mager kesam med epler og pærer, går an å spise sunt når det er så godt!
  Hva har du gjort idag? // Lise Marie