mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

7

heihei! 

her kommer bloggens første sangvideo. videoen er fra UKM, derfor høres jeg jævlig nervøs ut. hva syns du? 

 • 5

  Heioo! Kan ikke akkurat si at været i Trondheim er noe å skryte av fortiden, heller fare for flom snart! Hahaha, neida. Men gud som jeg savner sommeren og som jeg gleder meg! Sommer og soool, være ute med venner til langt på natt, og mest sansynlig skal jeg også til syden i år, kan ikke vente! Har ikke vært i syden på to år, så gledes veldig, må bare finne ut hvor vi skal dra først. Jeg klarer selvfølgelig å pine meg slev ved å se på bilder av strender, hav og sol på we♥it. Kan virkelig ikke vente til sommeren kommer!
  ♥ Noen av dere som skal noe spessielt i sommerferie?   // Sandra

 • 6


  // sandra ♥

 • 9

  heihei! 

  nå sitter jeg på skolen, og har nettopp redigert ferdig bildene som jeg skal levere inn  på onsdagen eller noe sånt. er skikkelig fornøyd med bildene. takk til verdensbeste Astrid Børmark som stilte opp som modell!♥  Hva syns du om bildene? 

 • 8


  Bilder tatt av Maiken, besøk ho!    // sandra

 • 3

  Heia! I kveld kom endelig Paradise hotel på TVskjermen igjen. Vet det er mange som synes dette programmet er utrolig teit, synes vel egentlig det selv også, men så utrolig underholdene det er! Har sett alle de norske sesongene som har vært, og synes deltakerne bare blir dummere og dummere! Huff, tenk å drite seg sånn ut på TV, kunne jeg nok aldri funnet på å ha gjort! Siden det bare har vært en episode, har jeg enda ikke funnet meg noe favoritt. Ikke var det veldig bra utvalg av gutter heller, haha! Men lille, blonde Iselin, jaggu.. det var underholdning til tusen det. Tror aldri jeg har vært så flau på noen andres bekostning, noen gang. Stakkars lille jente! 


  Flere som har sett PH i kveld? og hva er deres mening deltakerne? :))

  // Sandra 

 • 3

  Var så smart og tok med meg kamera på skolen idag, og jeg gadd og redigere. Så nå blir det bildedryss dere! Håper dere blir fornøyd, slik at jeg kan fortsette med dette, når jeg ikke har så mye annet og blogge om.


  Bilder tatt av meg, Lise Marie