mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

20

Heihei! Da har jeg mekket en videoblogg for dere, med innkjøpene fra Canada. Denne gangen ble det produktene jeg kjøpte, mens neste del blir av klærne jeg kjøpte meg. Håper dere liker videoen, og beklager for at det tok så lang tid, youtube tar særiøst en evighet!


Utrolig heldig med stillbildet, som alltid.. Hva syns dere om videoen? // Lise Marie

 • 14

  Heihei! På fredagen var jeg på shopping med mamma, Karoline og Helene. Det var en superkoselig tur. Kjøpte en del og satt oss ned på egon og spise mat. Tenkte at jeg skulle dele innkjøpene med dere, siden det er det bloggere gjør. Neida, eller det er jo forsåvidt sant!

  Tenkte også jeg skulle legge ut en video der jeg viser alle innkjøpene fra Canada, siden det er så mange som lurer på om jeg kan gjøre det. Men vet fortsatt ikke om det blir bilder eller video. Noe blir det ihvertfall. Men kan ikke love dere når det blir, siden jeg har en fullpakket vinterferie med mange planer. Men skal alltids få skvist det inn på en eller annen måte. Tiden får vise.


  Topp fra bikbok


  skjørt fra vero moda


  Sko fra falkanger


  Dip-liner, mascara, øyenbrynspenn og hand lotion fra vita


  Armyjakke fra vero moda
  Hva syns dere om innkjøpet?? // Lise Marie

 • 21

  Har hatt noen utrolig herlige dager her i Canada sammen med fantastiske mennesker. Har gjort litt forskjellige ting, som å besøkt en filmskole og vært på en medierelatert jobb. Syns det har vært en veldig spennende opplevelse, som jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Dette er en tur jeg virkelig kommer til å huske resten av livet. Men denne turen er forsatt ikke over, og jeg gleder meg virkelig til dagene som kommer. Vil ikke hjem enda, selv om jeg savner familien min ♥ // Lise Marie • 13

  Heia. Her om dagen la jeg ut et bilde jeg hadde tatt til et skoleprosjekt. Tenkte jeg kunne legge ut et til! Hva synes dere om bildet?

  //Sandra♥

 • 6

  Heihei! Igår var jeg en liten tur på city syd sammen med Katarina og Heidi mens vi ventet på bussen. Da kjøpte jeg med meg hårfarge med det samme, siden etterveksten begynner å komme til et punkt at det ser ut som jeg har dipdyet håret. Så ikveld blir det farging av hår, noe som jeg gleder meg kjempemasse til. Føler meg bestandig like fresh etter at jeg har farget det. Fargen jeg bruker er nr 4 av garnier sin, for de som lurte på det, den er veldig mørk, mørkere enn på det bildet her. Den er veldig bra, og holder lenge i, samtidig som det er med en conditioner som gjør håret ekstremt glansfullt og glatt. Nesten så jeg føler at håret mitt er mindre slitt etter at jeg har farget det.


  Bruker du å farge håret? // Lise Marie

 • 2

  Hei og god lørdagsformiddag! Jeg har til min forskrekkelse nettopp voknet, så nå sitter jeg å koser meg med ett glass te, frokost og litt ghost whisperer. Har fått helt dilla på det programmet igjen! Ellers idag skal jeg begynne å pakke til canadatur, vi drar mandagsmorgen (!!!!!) så det er ikke så veldig lenge til. Gleder meg som en liten unge. Kommer til å oppdatere bloggen daglig, så dere kan få et lite innblikk på hvordan vi har det og hva vi gjør osv.  Men ha en super lørdag videre alle sammen!
  Hva skal du gjøre idag? // Lise Marie