mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

9

Her har dere en sneak peek på en fotoshoot som jeg tok i dag. Legger ut flere bilder senere!


Model: Andrea Kyllo
Fotograf: Sandra Abelsen / meg

Hva synes dere om bildet?

 • 13

  Hello! Surra litt rundt på nettet å sett på klær. Kjøpte meg en rød bukse på Bikbok i går, men ellers er det en god stund siden jeg kjøpte meg noe, så får se om det blir å klikke noe av dette hjem! 


  Kjole 1 her / Kjole 2 her - Begge fra Nelly


  Topp her / Kjole 3 her - Begge fra Nelly


  Shorts her / Genser her - Begge fra GinaTricot

  Hva synes dere om klærne? 
  //Sandra ♥

 • 1

  Helloo people!
  Vært dårlig med blogging i helga, men har heller ikke skjedd så mye spennende å blogge om. Har for det meste vært med venner og koset meg. Akkurat nå ligger jeg å slapper av og gjør meg klar til ny uke, etter å ha vært på kino. Så Jack Reacher med Jannicke, Frode og Fredrik - koselig, koselig! Filmen var kanskje ikke veldig "meg" film, mer for gutter tror jeg, haha! Har sett både bedre og værre thrillere, Men er du glad i thrillere, funker den sikkert! Nå skal jeg bare slappe av å se litt serier før jeg tar kvelden!
  Håper alle har hatt en fin helg, det har jeg! ♥
   

  Noen som har sett filmen før?
  //Sandra ♥ 

 • 6

  Heihei! Dagen i dag er som jeg bruker å kalle det en typisk søndag. Slapp, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hva jeg skal gjøre, for varmt, for kaldt, osvosv. Siden jeg har vært så rastløs idag har jeg satt igang husmorsevnene, og ryddet på kjøkkenet, ryddet kjøleskapet, hentet ved, satt på med maskin med klær, hendt opp klær, brettet sammen klær og skal snart ordne middag til min kjære bror, hvis ikke jeg får han til å gjøre det. Det å være hjemme alene en helg, gikk mye bedre enn forventet, og jeg hadde faktisk lyst til å gjøre husarbeid. Sånn ellers takler jeg det ikke, men nå har jeg faktisk lyst, wææ!

  Sitter i nuet og ser walking dead med Robert. 1 episode i 1 sessong. Liker å se ting litt fra starten. Skulle vell egentlig ha gjort litt lekser, og nå snakker jeg bare tull, så vi snakkes seinere med et kanskje litt bedre innhold i innlegget. 


  Hva gjør du idag? //Lise Marie

 • 17

  Heihei! Nå tenkte jeg at jeg skulle anbefale dere noe. Til jul fikk jeg både olje for kropp, hår og ansikt, samt en skrubb. Begge to var fra The Body Shop og lukter mango, noe som er helt fantastisk bare det. Ville teste den ut en stund før jeg kom med noen anbefalinger, slik at jeg visste at den var bra. Jeg vil jo ikke anbefale dere noe som ikke er ordentlig bra. 

  Skrubben bruker jeg hver eneste gang jeg dusjer. Den er utrolig fuktighetsgivende, og anbefaler den til alle som sliter med tørr hud. Huden blir fuktig, luker godt og alle døde hudceller forsvinner. Oljen er også helt fantastisk. Den jeg har er en som passer til veldig tørr hud, så når jeg har den på meg så får jeg skikkelig myk hud, og jeg bare elsker hvor fuktig og fin huden blir etter jeg har brukt disse produktene. Det eneste som er er at jeg må vente litt til oljen har vært på huden før jeg har på meg klær, ellers blir klærne oljete. Ellers er disse et supert produkt som jeg anbefaler dere alle og enhver. En virkelig god invistering.


  Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du? // Lise Marie

 • 3

  Heihei!
  I dag fikk jeg en pakke i posten som mamma hadde bestilt til meg på blivakker.no. Fikk nemlig gavekort av tante til jul, på denne nettsiden. Fant ikke så veldig mye spennende før jeg kom over tannblekinga "Smilelab". Synes selv jeg har sinnsykt  gule tenner, kommer nok av at jeg har hatt regulering i 3-4... Men iallfall så tenkte jeg å prøve disse noen ganger, før jeg lager et innlegg om hvordan jeg synes det virker, med før og etter bilder osv. Har hørt og lest mye bra om dem, så håper på at jeg blir fornøyd!   Har du prøvd Smilelab før?
  //Sandra ♥ 

   

 • 4

  Helloo. Formen har vært veldig opp og ned i det siste... Var hjemme fra skolen flere dager forrige uke, bra i helgen og på'n igjen nå! Så utrolig lei av å ha vondt i kropp, hals og rennende nese. Men satser på at jeg snart blir bra!

  Er jo ikke så mye å gjøre når man er syk, så jeg sitter for det meste å ser på serier, nå er det Dexter for tur. Hadde sett helt opp til sesong 4 fra før, og nå skal jeg starte på 7, haha sier litt om hva jeg har gjort den siste uken! Anbefaler iallefall denne serien til alle som liker krim osv, utrolig spennende! Trist at når jeg har sett ferdig sesong 7, så er det ikke mer å se.. Tips gjerne om du har en serie jeg kan se!

  Her har dere traileren til sesong 7! 

  Har du sett Dexter før?
  //Sandra ♥

 • 9

  Heihei! Kom hjem fra skolen tidligere enn forventet idag, siden vi fikk gå tidligere enn vi egentlig skulle fra skolen. Planene for idag er å gjøre lekser og gjøre litt husarbeid, som jeg allerede har kommet igang med. Skulle vell egentlig bare dele dagens antrekk med dere. 


  jakke - bikbok   topp - vero moda   lue - cubus   treningstights - hm
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie 

 • 5

  Heihei! Idag har jeg vært på trening sammen med Anne, der vi ble et par timer, før jeg dro videre på sang og øvde til en konsert som skal være på melhustorget om ikke så alt for lenge. Er ikke så veldig mye spennende som har skjedd idag, så orker ikke å skrive en hel bibel om det. Nå skal jeg gjøre litt lekser før det blir natta.


  Hva har du gjort idag? // Lise Marie

 • 5
  Bilder fra bursdagen i går! Ble ikke tatt så mange, så ble ikke så mange å legge ut heller. Men det var en koselig kveld med fine jenter! 

  //Sandra ♥ • 4

  Ett nettsted jeg bruker all min tid på, der jeg bare kan sikle etter nydelige bilder med kjempefin inspirasjon. Trenger jeg inspirasjon til klær, finner jeg det. Er jeg sulten kan jeg søke på mat og jeg får opp masse forskjellige nydeligheter som jeg kan lage. Er jeg lei meg, blir jeg i bedre humør. Quotes, kjærestepar, venner, mennesker som lever livet, mote. Alt er der. Weheartit, nettsiden jeg finner all min inspirasjon på. Jeg er så glad for at jeg laget meg bruker der, så jeg kan like de bildene jeg liker best, og ha dem på et samlet sted når jeg trenger noe å se på. Bilder som betyr noe for meg, og vekker følelser i meg. Jeg har til sammen likt 5375 bilder, og flere skal jeg like. Jeg tilbringer mange timer innpå der. På skolen, på bussen, hjemme. Min egen lille drømmeverden.


  Hva syns du om WeHeartIt? // Lise Marie

 • 2

  Heihei, Nå må jeg straks løpe ut døra! Skal på bursdag til Julie, så tenkte jeg bare kunne gi dere kveldens outfit, haha. Har vært litt dårlig blogging fra min side i det siste, men blir nok litt bedre blogging fra meg forrover også. Heldigvis har Lise vært veldig flink i det siste! Men nå må jeg dra, ha en fin kveld! Bloggeees ♠

  Hva synes du om antrekket?
  //Sandra ♥

 • 1

  Heihei! Dette innlegget er forhåndsskrevet, siden jeg ikke er hjemme før på søndag. Nå sitte jeg sikkert på veien til hitra eller så er jeg der allerede. Jeg tenkte at jeg like så godt kunne dele noen av sangene på sovelista mi som jeg er blitt så glad i. Jeg er særiøst avhengig av å høre på denne lista på vei til og fra skolen. Sitter å hører på den når jeg kommer hjem også, deriblandt nå!

   

   

   

   

   

   

  Hva syns du om sangene? // Lise Marie

 • 11

  Heihei! Idag har jeg vært på kino sammen med klassen og 1.året og så hobbiten. Ble positivt overrasket, siden jeg egentlig ikke er så veldig glad i slike filmer. Hadde skikkelig dårlige forventninger, så den oversteg hvertfall det. Koselig var det også, godt å komme seg ut litt, istede for å bare sitte foran skolebenken hele tiden. Håper virkelig vi kan gjør slike ting oftere. 

  Nå skal jeg bare rydde rommet, som jeg egentlig har utsatt veldig lenge nå, så nå må jeg nesten sette igang. Skjemmes av at jeg faktisk bor i dette rotet, haha! Tenkte bare jeg skulle legge ut dagens outfit for dere. 
   


  Tights - Gina Tricot   Genser - bikbok   Jakke - bikbok   Smykke - Cubus   Øredobber - bikbok
  Hva syns du om antrekket? // Lise Marie