mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

6

Denne tattoveringen har jeg bestemt meg for å ta den dagen jeg fyller 18. Jeg syns den er utrolig fin, og jeg elsker sitatet som er på den. Syns det beskriver ganske mye av meg selv. Gleder meg skikkelig til å få tatt den, om jeg enda vil ha den når jeg endelig får lov til å ta den. "fall down seven times, stand up eight" står det på den. Et veldig fint sitat som jeg føler passer veldig godt til meg som person, siden jeg altid klarer og reise meg opp når jeg møter motgang her i livet. 

Hva syns du om tattoveringen?

 • 5

  Heioo, Sandra her! Lenge siden jeg har blogga, no shit.. Akkurat nå er jeg i Fredrikstad, har med kamera, men desverre ikke noe kabel til å overføre. I helga har jeg da møtt en del venner som jeg har savna massee, masseee! I dag har jeg vært med Bianca, har ikke sett ho siden Spania i fjord, huff.. Å siden jeg ikke får lagt inn bilder fra kamera, får dere overleve med ekstremt søte photoboot bilder av oss! (y) Tommel opp!


  Som sagt, kjempe søte bildeeeer! hahaha, love u <3


 • 3 • 5

  Heioo, i dag har jeg og Lise vært i byen for å ta bilder til PTF prosjektet våres. Nøkkelordet var byggninger. Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene som jeg tok. Håper dere liker dem, selvom jeg ikke vet om jeg skal bruke disse enda.

      

  Hva synes dere?

 • 2


  FacebookI'm not stupid in love, the heart isshit happens.Never Give Up!TumblrTumblr&lt;3 amalie -Its not about you anymore

 • 11  heihei! nå har vi tenkt og sette i gang en spørsmålsrunde, der dere kan spørre om det dere lurer på om oss osv. Vi kommer til å svare på video, så dette blir spennede! Ha en fortsatt fin dag puser, klem fra oss ♥

 • 4

  Bilder fra weheartit.me .  Sandra//

 • 11

 • 9

  Heia, Sandra her! Ser Lise Marie har vær en smuuule flinkere enn meg til å blogge i det siste, men det skal det bli slutt på! Grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig enda, er pga. mangel på kamera.. Men også min feil, har rett og slett vært for lat til å gå 300 meter opp i gata og hente det hos en kompis. Skal se om jeg får løfta på rompa å gjøre det imorra! eller hva?

  Isteden for å blogge, så har jeg da sittet slukt foran pckjermen å sett på 90210, totally addicted! Sannheten er at jeg er en super stor serieslave. Ser på alt som er av serier nesten! Så tenkte jeg kunne legge ut min topp 3 liste på tv-serier atm, siden jeg ikke har noe kamera ;)

  1. One three hill! Alltid vært #1 her i gården. Kan sitte å se på det i timeshvis! Har alle sesongene, bortsett fra 8 på DVD, men tro meg - den står snart i hylla den også! Gleder meg forresten som en liten unge til Lucas kommer tilbake i sesong 9, bare 4 dager igjen!


  2. 90210! som sagt, heeelt hekta!   3. Var litt vanskelig å velge, men tror nok det blir Pretty Little Liars. Får aldri nok av ordentlig jenteserier, med masse drama og love!  Hva er din favorittserie?
   :)