mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

4

Hei på dere.

Etter over en måned uten macen min, har jeg endelig fått den tilbake. Må si jeg har savnet å blogge, og kommer til å poste noen innlegg nå og da alt etter som hva jeg har tid til. Ellers kan jeg fortelle at for ca en måned siden var jeg i Oba (Tyrkia) med jentegjengen. Var en helt vill tur med mange minner jeg kommer til å ta med meg videre. Med mye soling og sene kvelder med gode drinker og morsom musikk og dans må jeg si at jeg trivdes svært godt. Jeg kommer virkelig til å savne jentene mine nå som alle drar til hver sin kant. Jeg drar selv til Bakketun Folkehøgskole for å gå Musikk;Artist, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Har dere gjort noe spennende så lang i sommer? 
♥ Lise Marie 

 • 2

  Heihei! Begynner å bli en veldig god stund siden forrige innlegg. Har skrevet flere, men har ikke publisert dem, haha! Har vell egentlig bare nedpriotert bloggen skikkelig de siste månedene. På skolen har vi forresten et prosjekt som heter "Visuelle Trondheim" og i den anledning dro jeg til byen sammen med Astrid og tok noen bilder. Blir til at jeg må dra en gang til, siden jeg ikke ble fornøyd med noen bilder.. Men tenkte likevell at jeg kunne legge ut noen her alikevell. De er vell ikke "mediabra", men de er vell god nok for bloggen. Ellers så har jeg også gått med bøsser for kreftforeningen, noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde, i og med at det er en sak jeg liker veldig godt.

  Idag var jeg på shopping med familien, og det ble noen innkjøp som jeg tenkte jeg kunne dele med dere i morgen. Jeg orker ikke å stille meg opp for å ta bilder ikveld hehe. Ellers så skal jeg øve til prøve resten av helgen. Har en gigantisk prøve på tirsdag i historie, så da er det bare å lese seg opp å gjøre det så bra som overhodet mulig. Derfor tror jeg at jeg stopper her. Ha en fantastisk helg videre alle sammen!   // Lise Marie

 • 6

  For noen dager siden hadde bestefar bursdag, og det er på dager som det at man igjen begynner å tenke hvor jævlig urettferdig livet egentlig er. Hvilken rett har denne såkalte "Gud" til å ta de fineste englene først? Jeg skulle gjort så utrolig mye for å se han igjen. For å ta rundt den kulerunde magen hans og sagt hvor utrolig glad jeg er i han. Jeg kunne gitt alt jeg eier og har bare for å se det lure smilet hans igjen, for å høre han ramse opp reglene sine. Jeg husker den ene regla så godt, den du lærte meg da jeg var lita om han som var på hotell en fredagskveld. Jeg husker den så godt, men har så lyst å høre deg si den bare en gang til. 

  Jeg går med korssmykket jeg fikk av deg og mommo i konfirmasjonsgave hver eneste dag. Det er det mest dyrebare jeg eier. Jeg ser ned på det flere ganger om dagen og tenker på deg. Tenker på deg og mommo. Tenker på hvor heldig jeg er som har noe så fint som jeg kan bære med meg hver dag. Noe jeg kan se på når jeg vil. Jeg føler meg heldig for at du kom i konfirmasjonen min, da mine søsken ikke er like heldige. Jeg føler meg heldig som har fått gleden av å ha deg som bestefar de årene jeg kunne. Du er en av mange som har lært meg viktige ting her i livet, og jeg håper du er stolt av meg. Stolt over hva jeg har oppnådd. Jeg vet du hadde vært uenig i noen av valgene jeg har tatt, men jeg håper du hadde vært enig i mange av dem også. Jeg er evig glad i deg.


  ♥♥♥ // Lise Marie

 • 5

  Heihei! 

  Nå er vi endelig helt ferdig med særemne og forsvaringen av den, og det føles kjempegodt. Tusen kilo bare falt av skuldrene mine, så nå skal jeg bruke helgen på å sove (og øve til 3 prøver selvfølgelig)  Livet på påbygg er hardt, og jeg kjenner jeg gleder meg kjempemye til det endelig skal bli juleferie.

  Anyways så har jeg endelig funnet meg en kjole til nyttårsaften.Bestilte den fra nelly for noen dager siden, så jeg gleder meg til den kommer i posten. Får håpe den er like fin på meg og at den passer. Alltid like skummelt med netthandling når det kommer til slik, siden man aldri vet om det man kjøper, passer. 


  Hva syns du om kjolen? // Lise Marie

 • 10

  Heihei! 

  Idag har jeg vært på melhustorget og sunget. Håper det gikk bra, og følte vell at det gjorde det også, men man vet jo aldri. Jeg sang to sanger, Wrecking ball - Miley Cyrus og Clarity - Zedd. Ble kjørt hjem av Anne som øvelseskjørte (som forresten var kjempeflink) haha! Resten av denne lørdagen skal jeg tilbringe hjemme med særemnet mitt da det er meldt en kraftig storm og flom. Er ikke så gira på å dra ut da. Så dere får ha en fin lørdag videre alle kjære blogglesere! ♥


  Genser// Weekday  Skjørt//Cubus  Smykke//Ur & penn  Klokke//Ur & Penn  Ring//Spania


  Hva skal du gjøre i kveld? // Lise Marie

 • 12

  Heihei!

  Må bare takke alle som leser bloggen vår og legger igjen kommentarer, dette setter vi veldig stor pris på! 
  Ligger som et slakt på sofaen etter å ha deltatt på både OD-dagen og vært på jobb rett etter det. Jeg og Julie dro til sjetnemarka for å rake løv hos ei eldre dame. Vi jobbet ganske effektivt så vi ble ferdige på et par timer. Var ganske slitsomt, men med tanke på at dette gikk til noe viktig var veldig motiverende. 


  Har du jobbet på ODdagen idag? // Lise Marie

 • 20

  Heihei! Den siste tiden har jeg jo deltatt på flere konkurranser for moro skyld. Har jo selvfølgelig alltid hatt et lite håp om at jeg en gang kunne få vinne en, og det gjorde jeg jaggu meg også her forleden. Det jeg vant var en BB-Cream fra Vichy! Jeg ble så glad at jeg hoppet i taket, jeg hadde endelig vunnet min første konkurranse. Kanskje ikke de største greiene, men jeg vant hvertfall noe.Jeg var veldig kjapp til å prøve den på, og jeg må si nå ette rå ha brukt den i en lengre periode at jeg er veldig fornøyd med produktet. Har prøvd tidligere BB kremer, men har ikke likt de noe spessielt. Men denne imponerte hvertfall meg! 

  Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar til jobb og skole i morgen. Har vært utrolig slapp og døsig i hele dag, så blir godt å komme meg ut av huset i morgen. Ha en fin søndagskveld videre og lykke til med ny uke på skole/jobb/hjemme eller hva det enn er dere lesere bedriver dagen deres med!

  Har du vunnet en konkurranse før? // Lise Marie

 • 25

  Heihei! Idag er det endelig helg, og den skal nytes for å si det slik. På skolen idag hadde vi media og Norsk, som egentlig gikk ganske fort. Veldig godt at fredagene går såppas fort som de gjør. Tenkte jeg kunne legge ut bilder fra rommet mitt som jeg nettopp har pusset opp. Har mala alle veggene selv, og må innrømme det at malere ikke har en enkel jobb. Ble utrolig sliten, men sto på og fikk det gjort alt på en og en halv dag. 


  Hva syns du? Har du noen gang malet rommet ditt? // Lise Marie

 • 5

  Hei! 

  Idag har vært en veldig lang dag med både skrivedag i Norsk, matte og deretter jobb. Kom hjem veldig sent, og nå er det vell på tide å gjøre historielekse. Får så mye mer lyst til å gjøre lekser nå som jeg har pusset opp på rommet! Rart med det! Påbygging er hardt, men jeg prøver veldig for å holde motivasjonen oppe, dette er tross alt mtt siste år på skolen, Men jeg har vell ikke noe annet valg enn å sette i gang med leksene. Dere får ha en fortreffelelig mandag videre.
  // Lise Marie

 • 3

  Heihei! Var innom bloggen til Erica (www.l0ve.blogg.no) og fant inspirasjon til å lage meg en egen ukeplan, da den jeg har fra før ikke er så veldig pen! Fikk laget meg en som var litt mer meg og mer feminin, så den kommer selvsagt til å bli byttet ut med den jeg har fra før.   Har du laget din egen ukeplan før? // Lise Marie

 • 5

  Nå holder jeg på å forbrede meg på skolen ved å pakke veska, finne fram klær osv. Må innrømme at sommeren i år har gått utrolig fort, og jeg føler det ikke er så lenge siden vi satt på skolebenken. Men nå er det siste året og påbygg, så jeg skal virkelig stå på og prøve så godt jeg kan for å holde motivasjonen oppe. Jeg vet jeg må gjøre det bra for å få gjøre det jeg vil etter videregående. Og jeg vet det ikke er bare å si at man skal gjøre det bra, det bruker jo som regel og bli glemt etter første uken, men nå vet jeg at jeg må! Også ønsker jeg alle lykke til med et nytt skoleår, og ekstra lykke til til de som nå begynner på videregående eller ungdomsskole. 


  Har du gjort deg klar til skole i morgen? // Lise Marie

 • 1

  Heihei! 

  Nå har jeg kommet hjem fra Astrid etter to veldig koselige dager. En veldig fin måte å avslutte sommerferien på. På lørdag bare slappet vi av før vi dro til Øysand og så litt av solnedgangen, mens idag var vi i byen på cafe. Var kjempekoselig å bare snakke å gå rundt i byen. Nå er det bare å pakke til skole å legge seg. Kjenner jeg både gruer og gleder meg til skolen. Håper dette skoleåret går fort! 


  Hva har du gjort denne helgen? // Lise Marie

 • 2

  Hei på dere!

  Gikk inn på Erica sin blogg (www.l0ve.blogg.no) og så en helt fantastisk video. Jeg tror det er den beste sangvideoen jeg noen gang har hørt, og tårene trillet samtidig som at jeg satt igjen med frysninger til 1000. Jeg anbefaler alle sammen å se den. Enn at en så liten gutt kan ha en så fantastisk stemme, og det at han har skrevet teksten selv er helt utrolig! Jeg bare måtte dele den med dere.

  Har du sett den før? Hva syns du? 

  xoxo

 • 5

  Heihei! 

  Nå er jeg hjem etter en kooselig jentekveld i går. Lovte dere jo å legge ut innkjøpene fra jenteturen, så here you go. Nå skal jeg begynne å rydde rommet, for det trengs virkelig nå. Ha en fin søndagskveld alle sammen! 


  Tights - outlet


  Armbånd - Ur&Penn


  Smykke - Ur&Penn


  Topp - Vero moda  Skjørt - bikbok


  Interiør - vet ikke? 


  Topp - bikbok 


  Klokke - Ur&Penn
  Hva syns du om innkjøpet? 

  xoxo

 • 4

  Heihei!

  Har ikke blogget på en stund nå! Var jo som sagt på jentetur, så da hadde jeg rett og slett ikke tid. dro tidlig og kom hjem seint hver kveld. Jeg fik tatt noen bilder, men heller ikke så mange. På turen var vi både på hunderfossen, i Sverige, tusenfryd og røros. Så det ble mye kjøring og mye aktiviteter. Det var en kjempekoselig tur, og har mange minner som jeg kommer til å ta med meg videre. 


  Vet det er dårlig kvalitet på bildet, men jeg måtte bare! Se på uttrykket, hahah!


  mamii som har bursdag idag, gla i deg ♥

  I morgen kommer jeg til å legge ut innkjøpene fra turen. Så det er bare å holde seg oppdatert.
  Har du noen gang vært på jentetur? 

  xoxo 

 • 2

  Dette innlegget er forhåndsskrevet!

  Hei! 

  Siden jeg la ut musikkvideoen vår i går tenkte jeg at jeg kunne dele den andre sangen som også ligger ut på nettet. Det er ikke en musikkvideo, men en lyricsvideo. Håper dere liker denne også like godt som den andre. Vi har også en annen sang, men den har vi ikke blitt ferdig med enda, så den har vi ikke lagt ut. Jeg håper vi kan klare å få fikset den ferdig så vi får vist den til dere.  


  Hva syns du om sangen? 

  xoxo

 • 0

  Dette innlegget er forhåndsskrevet!

  Heihei! 

  Nå er jeg vell ferdig på jobb og sitter på vei til Oslo med jentene, med pakket pag og hører forhåpentligvis på høy musikk som jeg har vært så flink til å brenne. Jeg vet ikke om det kommer til å være internett der vi skal være, men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg i tilfelle det ikke er det. Kommer selvfølgelig ikke til å være verdens mest spennende innlegg, men det kommer hvertfall til å være noe. 


  Hva gjør dere idag? 

  xoxo

 • 9

  Heihei!

  I kveld har jeg vært på Stjørdal for å hente Viktoria. Når vi kom derfra og hjem igjen, satte vi oss ned i jacuzzien vår og koste oss kjempemasse. Godt når det er litt kjørlig ute, å sette seg i boblene! Nå gjenstår det bare pakking og brenne cd'er som jeg enda ikke har satt av tid til. Her gjøres alt i siste liten. 


  Har du noen gang badet i jacuzzi?

  xoxo

 • 4

  Heihei! 

  Solen var ikke så mye å skryte over, gikk veldig fort over for å si det slik. Så da skal jeg tilbringe dagen med å brenne cd'er og pakke til Oslotur i morgen. Så hvis det er noen som har musikkforslag så er det bare å si ifra!

  Imens jeg holdt på å så på youtube etter sanger, kom jeg over musikkvideoen vår. Lenge siden jeg har tenkt på den gitt. Den er det jeg, Christian, Maiken og Heidi som har laget i et skoleprosjekt, samt sangen. Det er jeg og Christian som synger førstestemmene, også er det Maiken og Heidi som synger andrestemmene. 


  Har du noen musikktips for biltur?
  Hva syns du om musikkvideoen vår?

  xoxo 

 • 7

  Når Benedikte tok antrekkbildene mine for meg tidligere idag, tok jeg også bilder av henne. Det er et bilde jeg ble spessielt fornøyd med som jeg bare måtte spørre om å få dele med dere. Jeg syns hun er så nydelig på det bildet.

  Veslepia mi! Det er ikke mange 9 åringer som er så voksen og smart som deg. Du er på mange måter så spessiel. Kanskje det er fordi du er søstren min, men jeg må ærlig innrømme at du er den nydeligste 9åringen jeg har sett. Jeg ser opp til deg på mange måter, og beundrer deg for din ærlighet og åpenhet. Er så uendelig glad i deg! 


  Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 8

  Hadde så lyst til å gjøre noe crazy med neglene mine, så jeg bestemte meg for å lakke dem selvlysende gul. De er vell kanskje litt gulere på bildene. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å beholde dem, men jeg syns de var superknall. Idag har jeg bare slappet av og roet ned. Føler meg fortsatt ikke 100%. Satser på at formen blir bra til i morgen. 


  Hva syns du? // Lise Marie

 • 3

  Heihei! 
  Da har jeg kommet trygt hjem fra hitra, så nå er det bare å pakke ut baggene, vaske klær å pakke til jentetur. Gleder meg kjempemasse og skal bli kjempekoselig med tur til tusenfryd med jentene mine. Var utrolig nydelig vær på hitra, så ble mye soling og strandkos. Jeg ok til og med mitt første norske bad for i år. Var utrolig kaldt i og med at det var i sjøen, men det var veldig forfriskende. Ble også fisketur, der vi fikk masse fisk, og en tur ned til fjæra for å finne perler i blåskjell. Tok litt bilder, så tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere.  


  Hva har dere gjort de siste dagene? // Lise Marie

 • 1

  Heihei! 

  Idag har jeg bare sløva og virkelig tatt livet med ro. Skal på jobb i morgen, så må være opplagt til det. Hadd gått i joggedrakten i hele dag, og selvøflgelig yndlingstøflene mine som jeg fikk i julegave av Ingunn for ei stund siden. Ellers har jeg vell bare sett Castle, ryddet rommet, hørt musikk og laget meg mat, masse mat! En ordentlig daffedag. Men det er vell lov en gang i blandt det, hæ? 

  Nå skal jeg ( ingen overraskelse ) fortsette å se castle. Har nemlig tenkt å nå igjen det som går på tven, slik a jeg kan begynne å se det der. Castle tror jeg må være en av mine favorittserier av alle serier og jeg håper bare det aldri tar slutt. Håper de produserer Castle leenge enda. 


  Hva har du gjort idag? Har du noen serier du følger med? // Lise Marie

 • 5

  Nå er jeg på vei ut døra. Skal på bad taste party så det gleder jeg meg kjempemasse til! Har tatt med kamera, så planen er å ta mange bilder. Ha en super lørsdagskveld alle sammen!


  Hva skal dere gjøre i kveld? // Lise Marie

 • 5

  Heihei! 

  Igår kom jeg hjem fra en koselig tut i Ålesund sammen med familien. Der var vi i et akvarium å så på mange forskjellige fisker og show. Det var veldig fasinerende, men ble også litt kjedelig når vi hadde sett alle fiskene og ventet på at ting skulle skje. Tror det var mye artigere for de små. Men noe jeg syns var ganske kult, var at de hadde dykkershow med gigantiske fisker som svirret rundt han som dykka. Akvariet han dykket i besto av bla. torsk, sei, kveite, steinbitt osv.

  På veien hjem kjørte vi ned Trollstigen som var veldig kult. Var litt dumt at det var så dårlig vær med masse tåke, men opplevelsen var hvertfall kjempebra. Var veldig bratt, og vi kunne se veien som var flere hundre meter rett ned mens vi kjørte. Håper å få tatt turen når det er oppholdt og fint vær slik at man kan se hele veien helt fra toppen uten at den er dekket med tåke. Tok mange bilder på turen, så tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere. 


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 2

  Heihei! 

  Igår kom vi hjem fra Sverige etter å ha vært der i 3 dager. Var deilig å komme seg til varmere strøk, men var veldig trist å reise fra 30 grader og skyfri himmel også. Var utrolig koselig i Sverige sammen med familien. Tok også mange bilder, å tenkte jeg kunne dele noen av dem med dere.  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! 

  Da er jeg trygt tilbake til Melhus etter en alletiders helg i Steinkjer. Var en kjempemorsom helg med masse bra musikk, der jeg og Anne var så heldig å få stå forrestpå konsertene til både Morten Abel, Åge Aleksandersen og Karpe Diem. En helg jeg seint glemmer for å si det slik. Alle artistene var kjempebra. Vi fikk også med oss Team Me som var helt fantastisk! Selvfølgelig andre artister også, men det er de konsertene jeg husker best. Tok ingen bilder på selve festivalen, siden jeg er veldig redd for kameraet mitt, og det å ta det med nedover til festivalomerådet med mye fulle folk og mye søl ville jeg ikke risikere. Men vi tok noen bilder når vi vorset, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av dem. 


  fine annemii ♥

  Da jeg kom hjem var jeg veldig sliten tross 3 dager med mye fanterier. Men istede for å sette med ned gikk jeg heller en tur til Liin, en skog nær ved der vi bor. Idag var det tidlig opp på jobb, noe jeg også skal i morgen og resten av uka. Håper jeg også kan klemme inn litt tid sammen med venner selv om jeg jobber. Hva har dere gjort i helgen? // Lise Marie

 • 1

  heihei!

  Igår hadde jeg og Anne en lang dag som startet med at jeg dro på jobb, før vi så tok toget til Steinkjer. Syns alt tar så lang tid når jeg venter på noe. Når vi kom fram var det vell egentlig bare å spise å hive seg ivei til første dagen av festivalen. Det var skikkelig rått! Hvertfall det siste bandet som spilte, som da var tonka!

  Nå ska vi egentlig bare dusje, å begynne å gjøre oss klar til en ny festivaldag, haha! dere får kose dere masse i helgen, det skal hvertfall jeg gjøre!

 • 0

  Heihei!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang gårtur sammen med familien, noe som gjorde meg veldig oppmerksom på at jeg trengte mer trening for å si det slik. Ble utrolig sliten. Når vi kom hjem diska mamma og lillebror opp med oreoshake, noe som var utrolig godt. flinke kokker altså! Rakk ikke å knipse før den var borte heller, haha!

  Skal nå sette meg i boblebadet med et glass hvitvin før jeg legger meg å satser på at jentegjengen finner på noe kos i morgen! krysser fingrene for fint vær så vi får dra på stranden å spille volleyball og grille litt :-)

  Hva har dere gjort idag? //Lise Marie

 • 2

  Heihei! Endelig kan jeg  si at det er sommerferie. Jeg har så mye å se fram til denne sommeren selv om jeg ikke skal til syden eller noe sånt. Det jeg ser frem til er å bruke masse tid på familie og venner, som jeg ellers ikke har så mye tid til. Jeg gleder meg til å jobbe, til å feste. Til å bli brun, spise is, sene kvelder, bade og alt det andre sommeren har å by på. Allerede neste helg skal jeg på festival sammen med Anne. Har også veldig mange andre planer som roadtrip til tusenfryd etc. 

  Den siste tiden har gått med til skoleavslutning og det å la kroppen slappe av helt. Koble av etter en langt skoleår. Hele forrige uke lå jeg til Heidi, noe som var veldig koselig. Endelig gjorde jeg noe annet enn å sitte under dyna etter en lang skoledag og en lang skolevei hjem. Ellers har jeg trent, vært med venner, jobbet, å vært en helt vanlig tenåring.

  I forrige uke dro jeg og Robert på fisketur sammen nede ved vannet der vi bor. Var veldig koselig med kvalitetstid med lillebror. Det er ikke akkurat noe vi har så alt for ofte, så man må nesten bare utnytte den tiden man får brukt sammen. Er så glad for at vi har klart å holde et veldig fint forhold opp igjennom tiden. Det betyr veldig mye å ha noen jeg kan komme å snakke om mine innerste tanker til. Hvertfall så ble det ikke noe fisk, noe som var veldig skuffende, siden vi satt å fisket noen timer. Bredre lykke til neste gang.. eller? 


  Har du noen planer denne sommeren? // Lise Marie

 • 6

  Heihei! Nå har vi akkurat kommet hjem fra en lang tur til minde på Hitra. Var en kjempekoselig tur, og jeg å Benedikte utnyttet sjansen til å jogge litt i marka. Siden vi kom fram mye tidligere enn de voksne, satt vi oss i bilen og hørte på høy musikk.

  Hva har du gjort så langt idag? // Lise Marie

 • 5

  Heihei! Nå er jeg godt plassert i sofaen etter å ha vært ute å gått en tur samt tatt noen bilder. Da vi gikk nedover til sjøen så vi et lam som nettopp hadde blitt født, og fortsatt hadde navlestrengen på seg, og moren var fortsatt blodig. De var så søte at jeg bare måtte ta bilde av dem. Seinere i kveld har jeg veldig lyst til å jogge meg en tur, så vi får se hva je ender opp med å gjøre. Ha en fin lørdagskveld videre!

  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 2

  Heihei! Idag tilbrakte halve klassen dagen i byen. Vi skulle få opplæring i blitsfotografering, og ta arkitekturbilder. Jeg syns det var veldig spennede, og lærte kjempemasse nytt. Tok ganske mange bilder, og prøve ut litt forskjellige teknikker. Vi endte til slutt opp på bakklandet, der vi tok mange bilder. Til tross for kjempevær i byen idag, ble det litt kaldt da det en liten stundt regnet, så noen av oss jentene satt og på Cafe og varmet oss, noe som var veldig koselig.

  Etter skolen idag, dro jeg på jobb. Føler jeg begynner å få teket på det, og syns det er veldig morsomt. Så etter en lang tur i byen, etterfulgt av jobbing kan jeg med god sammvittighet ligge å slappe av idag. Tenkte jeg kunne dele noen bilder som jeg tok idag med dere. Håper virkelig dere liker dem!


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 1

  Heihei!

  Idag er det men kjære lilesøster Benedikte som feirer 9 år. Gratulerer med dagen, Benedikte! Er så ubeskrivelig glad i deg. Du hører alltid på det jeg har å si, og er er bestandig for meg. Mitt lille lykketroll i hverdagen som bestandig sprer så utrolig masse glede rundt deg. Når jeg er sint og lei meg får du meg bestandig glad igjen, og for det er jeg evig takknemlig. Men nå skal vi feire dagen din med masse kake! Og igjen, GRATULERER MED DAGEN!


  loveyou ♥ // Lise Marie

 • 0

  Hei! Idag fikk vi en side der vi kunne hente bildene som ble tatt under filmfestivalen, og jeg har tenkt å dele noen med dere! Hvis dere er interresert i å se flere kan dere gå inn på denne nettsiden: http://www.mktiller.no/bilder/festival/ 

  Nå skal jeg bare sitte litt med medieoppgaven vi holder på med nå for tiden, samtidig som jeg passer på Benedikte. Er sinnsykt opptatt med andre ting som skole og trening, så jeg får rett og slett ikke tid til å blogge. Vi har hatt en drøss med prøver og innleveringer i det siste, og flere skal det bli siden vi snart begynner med prøveeksamen. Det blir veldig mye jobbing opp mot eksamen, og så kommer russetida i tillegg, så kan ikke regne med at det blir så mye blogging fremover. Men når alle eksamener og dritt er ferdig så er det back on track. Lover!


  Ingen av bildene er våre. De er lagt ut på ei nettside, og bildene er tatt av lærern vår, wiggo! 
  Hva syns du om bildene? // Lise Marie 

 • 4

  Heihei! Denne dagens prosjekt er å lage konfirmasjonskort til min lillebror Robert. Så idag har jeg tatt litt bilder av han, og begynt så vidt. Seinere i dag skal jeg på fest i grendstuggu sammen med en gjeng goinger. Gleder meg kjempemasse. Har gledet meg en god stund nå, siden denne festen er bestandig en av de beste festene i året. 


  Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! Da er jeg nettopp kommet hjem fra skolen, siden vi arrangerte en filmfestival for de fleste mk-elevene som går 2året media i sør-trønderlag. Det ble et veldig fint arrangement, og jeg må ærlig innrømme at det ble vellykket! Alle skolene hadde noen filmer å vise frem, og så var det en filmfyr som avgjorde hvilken film som var best osv.  


  Vi meldte også på musikkvideoen vår samtidig som vi sang live på den nye sangen vår, noe som gikk ganske greit egentlig! 
  Har du påskeferie nå? // Lise Marie 

 • 7

  Heihei! Idag måtte jeg dra tidligere fra skolen, siden det var konsert på lundamoskolen. Også den konserten gikk jo bra, så kan si meg fornøyd! Syns det er så bra at kulturskolen finner på slike ting å gjøre, og at det ikke bare er øvelser osv, men at vi faktisk gjør noen prosjekt i ny og ned. Resten av dagen har vell egentlig bare vært chill. Sola tittet fram også, så nå er det ordentlig påskestemning!


  Bildet tatt fra hytteturen tidligere i vinter.
  Hva syns du om bildet? // Lise Marie

 • 8

  Heihei! Da har jeg kommet hjem fra konsert på rådhuset, noe som gikk helt fint! Klarte for første gang å synge sangen helt rett uten noen feil, så det var jo flott. Før idag tok jeg og Benedikte noen bilder sammen, som egentlig skulle vært postet for lenge siden, men mens jeg holdt på å laste opp bildene, klikka nettet og kom aldri tilbake så jeg måtte vente til nå for å fullføre innlegget. 


  Hva syns du om bildene? // Lise Marie

 • 4

  Heihei! Idag var vi å besøkte NRK, noe som jeg syns var veldig spennende å få være med på. Å få se måten de jobber på, og selvfølgelig få se personene som snakker på radio, og de som snakker på midtnytt (starstrucked!!! neidaa). Men det var kjekt å se hvordan de jobbet der, og at det finnes en slik mulighet også i Trondheim! Det jeg kanskje syns var det mest morsomme, var å stå der de spiller inn midtnytt, hærregud så tøft! Men tror ikke det er noe for meg å stå forran en tvskjerm på den måten.

  Må forresten utnytte sjansen med å gratulere verdens beste >Maiken< med 18-årsdagen og lappen!!!!!! Kjempeglad i deg snuppa ♥ 


  Har du noen gang vært på besøk hos NRK? // Lise Marie

 • 5

  Heihei! Denne helgen tilbringte jeg sammen med Sandra, noe som var utrolig koselig siden vi ikke har funnet på noe på en evighet. På søndag satte vi opp en plan rett og slett for å få et sunnere kosthold, så nå skal vi motivere hverandre med å klare det! Men nok om det, bloggen her kommer ikke til å handle om det å spise sunt, kosthold og trening. 

  Idag var det mandag igjen, og skolen startet litt for brått. Hadde så sinnsykt skulle ønske det var en lengre ferie nå. Var så trøtt på skolen at tårene rant. Skrev et foredrag om samer, dro til fretex ( noe som egentlig bare var bortastet ), skrev på enda et foredrag osv. Gleder meg sånn til jeg er ferdig med skolen, jeg kan faktisk ikke få beskrivet det en gang. 


  Vår sunne kveldsmat - mager kesam med epler og pærer, går an å spise sunt når det er så godt!
  Hva har du gjort idag? // Lise Marie 

 • 14

  Heihei! På fredagen var jeg på shopping med mamma, Karoline og Helene. Det var en superkoselig tur. Kjøpte en del og satt oss ned på egon og spise mat. Tenkte at jeg skulle dele innkjøpene med dere, siden det er det bloggere gjør. Neida, eller det er jo forsåvidt sant!

  Tenkte også jeg skulle legge ut en video der jeg viser alle innkjøpene fra Canada, siden det er så mange som lurer på om jeg kan gjøre det. Men vet fortsatt ikke om det blir bilder eller video. Noe blir det ihvertfall. Men kan ikke love dere når det blir, siden jeg har en fullpakket vinterferie med mange planer. Men skal alltids få skvist det inn på en eller annen måte. Tiden får vise.


  Topp fra bikbok


  skjørt fra vero moda


  Sko fra falkanger


  Dip-liner, mascara, øyenbrynspenn og hand lotion fra vita


  Armyjakke fra vero moda
  Hva syns dere om innkjøpet?? // Lise Marie

 • 21

  Har hatt noen utrolig herlige dager her i Canada sammen med fantastiske mennesker. Har gjort litt forskjellige ting, som å besøkt en filmskole og vært på en medierelatert jobb. Syns det har vært en veldig spennende opplevelse, som jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Dette er en tur jeg virkelig kommer til å huske resten av livet. Men denne turen er forsatt ikke over, og jeg gleder meg virkelig til dagene som kommer. Vil ikke hjem enda, selv om jeg savner familien min ♥ // Lise Marie • 6

  Heihei! Igår var jeg en liten tur på city syd sammen med Katarina og Heidi mens vi ventet på bussen. Da kjøpte jeg med meg hårfarge med det samme, siden etterveksten begynner å komme til et punkt at det ser ut som jeg har dipdyet håret. Så ikveld blir det farging av hår, noe som jeg gleder meg kjempemasse til. Føler meg bestandig like fresh etter at jeg har farget det. Fargen jeg bruker er nr 4 av garnier sin, for de som lurte på det, den er veldig mørk, mørkere enn på det bildet her. Den er veldig bra, og holder lenge i, samtidig som det er med en conditioner som gjør håret ekstremt glansfullt og glatt. Nesten så jeg føler at håret mitt er mindre slitt etter at jeg har farget det.


  Bruker du å farge håret? // Lise Marie

 • 2

  Hei og god lørdagsformiddag! Jeg har til min forskrekkelse nettopp voknet, så nå sitter jeg å koser meg med ett glass te, frokost og litt ghost whisperer. Har fått helt dilla på det programmet igjen! Ellers idag skal jeg begynne å pakke til canadatur, vi drar mandagsmorgen (!!!!!) så det er ikke så veldig lenge til. Gleder meg som en liten unge. Kommer til å oppdatere bloggen daglig, så dere kan få et lite innblikk på hvordan vi har det og hva vi gjør osv.  Men ha en super lørdag videre alle sammen!
  Hva skal du gjøre idag? // Lise Marie 

 • 6

  Heihei! Dagen i dag er som jeg bruker å kalle det en typisk søndag. Slapp, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hva jeg skal gjøre, for varmt, for kaldt, osvosv. Siden jeg har vært så rastløs idag har jeg satt igang husmorsevnene, og ryddet på kjøkkenet, ryddet kjøleskapet, hentet ved, satt på med maskin med klær, hendt opp klær, brettet sammen klær og skal snart ordne middag til min kjære bror, hvis ikke jeg får han til å gjøre det. Det å være hjemme alene en helg, gikk mye bedre enn forventet, og jeg hadde faktisk lyst til å gjøre husarbeid. Sånn ellers takler jeg det ikke, men nå har jeg faktisk lyst, wææ!

  Sitter i nuet og ser walking dead med Robert. 1 episode i 1 sessong. Liker å se ting litt fra starten. Skulle vell egentlig ha gjort litt lekser, og nå snakker jeg bare tull, så vi snakkes seinere med et kanskje litt bedre innhold i innlegget. 


  Hva gjør du idag? //Lise Marie

 • 5

  Heihei! Idag har jeg vært på trening sammen med Anne, der vi ble et par timer, før jeg dro videre på sang og øvde til en konsert som skal være på melhustorget om ikke så alt for lenge. Er ikke så veldig mye spennende som har skjedd idag, så orker ikke å skrive en hel bibel om det. Nå skal jeg gjøre litt lekser før det blir natta.


  Hva har du gjort idag? // Lise Marie

 • 4

  Ett nettsted jeg bruker all min tid på, der jeg bare kan sikle etter nydelige bilder med kjempefin inspirasjon. Trenger jeg inspirasjon til klær, finner jeg det. Er jeg sulten kan jeg søke på mat og jeg får opp masse forskjellige nydeligheter som jeg kan lage. Er jeg lei meg, blir jeg i bedre humør. Quotes, kjærestepar, venner, mennesker som lever livet, mote. Alt er der. Weheartit, nettsiden jeg finner all min inspirasjon på. Jeg er så glad for at jeg laget meg bruker der, så jeg kan like de bildene jeg liker best, og ha dem på et samlet sted når jeg trenger noe å se på. Bilder som betyr noe for meg, og vekker følelser i meg. Jeg har til sammen likt 5375 bilder, og flere skal jeg like. Jeg tilbringer mange timer innpå der. På skolen, på bussen, hjemme. Min egen lille drømmeverden.


  Hva syns du om WeHeartIt? // Lise Marie

 • 1

  Heihei! Dette innlegget er forhåndsskrevet, siden jeg ikke er hjemme før på søndag. Nå sitte jeg sikkert på veien til hitra eller så er jeg der allerede. Jeg tenkte at jeg like så godt kunne dele noen av sangene på sovelista mi som jeg er blitt så glad i. Jeg er særiøst avhengig av å høre på denne lista på vei til og fra skolen. Sitter å hører på den når jeg kommer hjem også, deriblandt nå!

   

   

   

   

   

   

  Hva syns du om sangene? // Lise Marie

 • 10

  Heihei! Idag har jeg passet på lillesøstra mi, noe som var veldig koselig. Lagde oss kakao og toast før vi satte i gang med å spille monopol. hehe! Ble jo også selvfølgelig tatt noen bilder, som jeg kan vise dere her på bloggen. Jeg og Benedikte holdt på å le oss ihjel av bildene som ble tatt fordi hun på en eller annen måte bestandig får skikkelig kineserøyne på bilder, hun klarer rett og slett ikke å ha de fullt åpne.. 
  Blir ikke bilder av dagens outfit idag, siden jeg bare har slappet av å sitter her i en stor tskjorte. Resten av dagen går vell bort på å se gossip girl, mens resten av vennene mine fester og hygger seg. Jaja, ha en super kveld alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld? //Lise Marie

 • 13

  Heihei!

  Her er musikkvideoen vår som vi brukte så lang tid på. Vi er veldig fornøyde med resultatet og håper at dere liker den. Vi vil takke for alle positive tilbakemeldinger, det er så koselig å få høre slike ting når vi har jobbet så hardt med den. Så tusen takk alle sammen!


  Hva syns du om musikkvideoen? // Lise Marie

 • 1

  Heihei!

  Idag er det endelig helg! Har ventet så sinnsykt lenge på det, har vært en utrolig lang og slitsom uke. Idag har jeg bare tenkt å slappe av, og egentlig bare ha litt tid for meg selv. Tenkte å lakke neglene, lese litt, redigere header til Pernille og se serier på macen. Digg! 


  Hva skal du gjøre i helga? // Lise Marie

 • 3

  Heihei!

  Idag skal jeg tilbringe dagen min under denne dyna, og se Mamma mia igjen. Blir tredje dagen på rad jeg ser den, men den er så koselig, så jeg blir aldri lei av den. Etter filmen skal jeg sove. Er så utrolig trøtt av denne mørketiden. Se derja, fikk dere planene mine og greier. Men jo, jeg har vell egentlig ikke så veldig mye å blogge om idag, annet enn at skolen har vært digg og at dagen har vært digg! Har planer om å pine dere litt etterpå, siden vi skal spise fruktsalat. Det må selvfølgelig dokumenteres, siden det så sjeldent skjer at jeg spiser frukt fremfor annet usunn dritt. Men ja, nå skal jeg vell egentlig bare hoppe i den deilige senga mi å se litt god gammaldags film! Ha en fin tirsdags-ettermiddag da dere! :-)


  Hva skal du gjøre idag? // Lise Marie

 • 7

  Heihei!

  Idag var jeg, Maiken, Heidi og Christian i krika igjen og spilte inn musikkvideo til sangen vår. Tror dette blir kjempebra, og gleder meg kjempemasse til vi begynner å redigere den, å får se resultatet, noe som vi er fast bestemt på at skal bli superduperawsome! Jeg virkelig elsker å tilbringe skoledagene mine med disse herlige menneskene ♥ Beste gruppaaa!


  tihi!! //Lise Marie

 • 7

  Heihei!

  Igår var jeg på bowling med jentene. Det var skikkelig koselig, og jeg kjente at jeg trengte en tur ut sammen med dem, begynner og bli en stund siden sist sånn egentlig. Spilte et par runder bowling, kosa oss med slush, noen kjørte gocart, spiste, snakka og lo. Fikk også en hyggelig bursdagsgave fra Sandra, men jeg trenger vell egentlig ikke gå så mye nærmere inn på hva det var for noe.


  Har du gjort noe spennende i helga? // Lise Marie

 • 14

  Heihei!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra lydprøve, så nå er det bare og vente til i morgen. Begynner faktisk og glede meg nå, siden jeg merket hvor bra det gikk på lydprøven. Ingenting er bedre enn det, så skal vell gå bra i morgen også tenker jeg! Skal også ha fremføring og generalprøve med koret, så det blir en veldig stress dag, men når helga er over, er alt stresset ferdig, og jeg kan slappe mer av enn det jeg gjør nå.


  ♥♥ // Lise Marie 

 • 17

  Savn er den værste følelsen man kan ha. Når man savner noe så føles det ut som det er noe som mangler, noe som skulle ha vært der, men som ikke er der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg savner mange forskjellige ting. Mennesker, minner, tider og stunder. Ting jeg vil ha tilbake, ting jeg vil endre på fordi det føles så unødvendig nå, men som føltes så rett akkurat der og da. Det er vondt og savne, det er det. Men av og til er det kanskje sunt også. Av og til skulle jeg ønske at alle sammen bodde rundt meg, slik at jeg kunne møte alle de viktige personene i livet mitt hver dag, men jeg vet jo at det ikke går an.

  Slengte sammen noen bilder i sta av personer og tider jeg savner. Det er selvfølgelig flere jeg savner, men siden jeg nettopp har oppdatert macen min, har jeg ikke særlig mange bilder innpå her. Selv om det er veldig mange på dette bildet jeg savner veldig masse, er selvfølgelig savnet størst hos en annen person jeg savner aller mest. Selv om det snart har gått to hele år, kan jeg ikke si annet enn at det ikke går en dag uten at jeg tenker på deg, bestefar! Hver gang folk nevner sin bestefar, tenker jeg hvor urettferdig det er at jeg ikke har en. Husker du alltid satt i stolen din når jeg kom på besøk og smilte bredt og ventet på at jeg skulle gi deg en klem. Husker fortsatt smilet ditt, latteren din. Du var så fantastisk på så mange måter, og jeg kan ikke beskrive hvor stort savnet er. Jeg begynner først nå og forstå at du ikke kommer tilbake, at du er borte for godt. Men jeg vil ikke innse det, jeg vil ikke det. 


  Elsker dere alle ♥

 • 1

  Heihei!

  I helga var jeg å lå over på bedehuset sammen med teens i koret. Det var superhyggelig og bli bedre kjent med alle sammen. Vi spiste pizza, så film, dansa, sang rundt pianoet og snakket. Ble jo selvfølgelig tatt noen bilder da, siden jeg er så flink. 


  Godt med pizza jaa


  ser ut som en sløvsekk, noe som jeg for all del også er.


  herlig gjeng!


  Sophie i en posisjon hun liker godt, haha søte deg!


  sandra ♥


  haha, søte frida! 


  Har alltid sagt du har vært pen tonje! 

 • 17

  Heihei!

  Vet det har blitt veldig mye innkjøp og klesinnlegg, men samma det. Her er hvertfall innkjøp fra tirsdagen som jeg har vært supertreg med å legge ut siden dagene mine har vært stappfulle med program. Kroppen min er helt død og jeg er sinnsykt sliten. Er så sliten nå at jeg har store problemer med og følge med på skolen og konsentrere meg, er så fjern for tiden. Menmen, her skal jeg ikke sitte og syte, sikkert mange som har det værre. Her er hvertfall innkjøpene;


  skjerf//bikbok 150kr  tskjorte//only 50kr  bluse//vero moda 75kr  topp//kapphal 30kr  sportsbh//hm 199kr  matboks//amigos 99kr

  blir desverre ikke noe bilde av trynet mitt idag, siden jeg ikke føler meg så pen, haha! Som dere ser så er jeg blå i håret enda, det går virkelig ikke av i dusjen, har dusjet et par ganger for og få det vekk, men funker det? NEI.. finvær i dag forresten, lykke!

  Hva syns du om innkjøpet?

 • 6

  heiaa!

  nå sitter jeg og benedikte og har jentekveld, med både film, brus, popcorn og kjekse. men siden planen er og være en flink blogger måtte jeg bare kjappe meg og mekke sammen et innlegg. men nå skal jeg kose meg videre med bestepia, så kommer til og legge fra meg pcen. dere får kose dere med bilder imens. kommer sikkert til og blogge mere senere. ha en super kveld alle sammen, snakkes!


  hva gjør du idag? :-)

 • 26

  heihei! 

  da har jeg vært på an igjen og farget håret. ble fornøyd, men manglet kanskje noen plasser her og der og farge, men ordner seg. er så og si fornøyd med fargen, vil bare den skal bli litt lysere, men går seg vell til tenker jeg. ellers idag har jeg vell egentlig bare vært på skolen, hadde vår første ordentlige dag på skolen i dag. kjedelig, men sykt godt og komme inn i vanlige rutiner igjen. etter skolen var jeg på sang, og det var like morsom t som alltid, fikk vite noen sanger jeg skulle synge på midnattskonserten som er om ei ganske god stund. bra at vi begynner og øve så tidlig syns jeg! 

  her er hvertfall før og etter bilder:


  Hva syns du var finest? :-)

 • 9

  heihei! 

  her kommer det innkjøpet jeg har snakket om å legge ut. Det jeg kjøpte da jeg var i byen sammen med Karoline! Alt er bra gina tricot, og jeg er veldig ornøyd med inkjøpet. Det er også et par øredobber til jeg har kjøpt som det ikke er bilde av, fordi jeg ikke kan finne dem, men det er helt vanlige perleøredobber, for dere som lurer. 


  Hva syns du om innkjøpet? 

 • 11

  heiaa!

  Ble ikke noe blogging i går, siden vi var fullt opptatt med andre ting. men uansett var vi på klassetur. Hadde egentlig forbredt meg på at vi ikke skulle gå så veldig langt, siden vi så absolutt ikke gjorde det i fjor, så jeg skulle egentlig bare ha på meg treningsklær for å se litt sporty ut, MEN jeg tok grundig feil. Det var en utrolig lang tur, og jeg ble virkelig sliten. Men turen var veldig koselig, og ble kjent med noen få folk. Er egentlig litt vanskelig, siden folk bare holder seg til sin klasse.

  Etter skolen ble jeg med Sandra hjem sammen med Maiken. Satt der en liten stund og sov litt på sofaen før vi dro til Maiken og hadde en real jentekveld, som også Benedicte ble med på. Vi spiste nachos, snakket og supet litt. Det var kjempekoselig! Dro også ut en liten tur for å nattbade, haha! Det er det villeste jeg har vært med på! Kaldt, men suuperdeilig jo.   Nå sitter jeg egentlig bare i senga, men slakseklær. og hører på musikk. Vurderer og legge ut en ny sangvideo, men ikke idag da.. hehe! skal også legge ut innkjøpene fra da jeg og Karolina var i byen! :-) 

 • 4

  Idag skulle vi på konsert med skolen, på thora storm konsert. Der skulle vi høre Sigurd Julius og et band kalt 22. Det var utrolig mange folk der for å si det mildt. Veldig mange skoler, og myyye folk. Siden jeg ikke har ro i ræva og var ganske rastløs, og ting inne i spektrum gikk veldig sakte, valgte jeg tilslutt og dra til byen istede. Skulle jo uansett i byen etterpå med Karoline. Så både jeg, Karoline og Tonje gikk innover til byen, og lette etter en plass der vi kunne sette oss ned så jeg kunne spise, haha! endte opp på egon. Når tonje dro, gikk egentlig jeg og Karoline og så oss rundt i hele byen på alle butikkene, skal være helt ærlig og si at jeg kommer til og slite med føttene mine i morgen. haha, sliten. Ble selvfølgelig noen innkjøp, men ikke mange,m har jo ikke så mye penger for tiden.. Men uansett var det driiiitdeilig og få tilbringt itt tid med bestevenninna si, er så lenge siden nå! Er så utrolig glad for at vi går på samme skole nå, for nå kan jeg se henne hver dag! ?

  Etter at jeg hadde dratt fra byen, tok jeg bussen til melhus, for så og dra til onkel Kay og tante Nora. De hadde fått det rååfint i leiligheten sin, har såå lyst til og ha det slik jeg også når jeg flytter ut. Fikk servert sunn kake, vet egentlig ikke hvordan kake det er, men sikkert noe supersunt regner jeg med. 

  Bilder av innkjøpene kommer forresten i morgen, så her kommer det de få bildene som ble tatt idag. skulle jo være en så flink blogger og drasse med meg det tunge og svære kameraet for og ta mange bilder, men så glemmer jeg det.. haha, jeg vet jeg er flink! 


  Var du på thora storm konserten?

 • 2

  Heihei!

  Idag har jeg vært på hestsjøen hovedsakaelig med Sandra, men var også mange andre folk der som vi var med. Sola stekte og vi bada masse, selv om vannet var iskaldt. Ingenting stopper oss vell. Føler vell egentlig ikke at jeg har fått noe særlig til farge, men samma det. Hadde det dritkoselig sammen med Sandra, og håper virkelig at det kan gjentaes. Er så herlig å være med den jenta der at jeg ikke kan sette ord på det. Må le hver gang. Her kommer det hvertfall noen bilder fra dagen.

  Nå sitter jeg godt plantet under dynen med macen på fanget. Kan virkelig ikke beskrive hvor godt det var og komme seg inn i tørre klær og sette seg ned etter en lang dag. Man blir fort sliten når man sitter ut i sola, og vi var jo tross alt og badet fra kl 14.00 til 19.00 ca. Men nå skal jeg sende alle bildene til Sandra, så da burde jeg egentlig bare sette igang, siden det er jævlig mange, og jeg må sende ett og ett via facebook, ønsk meg lykke til! 

 • 6

  Hei! 

  Sorry for lite oppdatering fra min side, men jeg har vært så opptatt i det siste. 
  På lørdagen var jeg på flesktur med noen jenter, Heidi, Synne, Astrid og Julie. Vi tok fleskbussen til Sverige og handlet inn masse godsaker. Det ble en vellykket tur, og var veldig koselig! Håper vi kan gjenta turen, selv om man måtte stå opp jævlig tidlig. Jeg for min del måtte stå opp kl. 05.30 hvis jeg skulle rekke bussen. Men da jeg voknet fant jeg ut at det faktisk var lørdag, noe som ville si at det ikke gikk noen buss. Så i all hast, sendte jeg melding til alle sjåførene jeg visste om, og fant til slutt en. Pappa kjørte meg til cityn og jeg rakk fleskbussen sånn akkurat!

  Når vi kom tilbake tok jeg bussen til brekkåsen for og møte Sandra. Var så sinnsykt koselig og møte henne igjen, og etterhvert kom også Heidi, Elise og Mathias. Så vi gikk egentlig bare rundt om brekkåsen og soste, haha! Var egentlig ganske koselig det også, lenge siden jeg har gjort det for og si det sånn. Mommo kom etterhvert og hentet meg og kjørte meg hjem, og da dro jeg rett ut for og møte Silje. Vi satte oss ned utenfor butikken og snakket litt. Også veldig lenge siden jeg har møtt henne, så var veldig godt og få møte henne og snakke litt. ♥

  På søndagen var jeg egentlig bare en stor slask, helt til Ann Kristin kom hjem fra hytta, for da stakk jeg ut sammen med henne. Vi gikk til skolen og satt oss ned og pratet der, helt til Karl Petter og Robin kom kjørende. Vi kjørte litt rundt om vakre Hølonda, haaha! 

  Idag har det bare vært fint vær, så jeg har vært ute og solt meg igjen. GODT. Har ikke akkurat vært så fint vær her i sommer, så må nesten utnytte det når det først er det. Planen for seinere er og dra ut med Ann Kristin. I have a life again, people!! haahha, lenge siden jeg har fylt opp dagene mine for å si det slikt.

  (på søndagen var jeg forresten på blåbærtur i lysløypa sammen med søskene mine. Tok noen bider samtidig, som jeg har vært så snill og redigere for å legge ut på bloggen, *stolt*)

  Hvilket bilde likte du best?

 • 7

  Idag som igår har jeg kosekveld med min kjære lillesøster Benedikte. Derfor vurderer jeg ikke bloggene før i morgen! 
  Vi har nettopp sett "lol" med Mily Cyrus. En film som jeg anbefaler alle sammen og se, den var dritbra, både morsom, trist, romantisk og spennende. æh, helt min type film hvertfall! Vi redigerte også et bilde sammen, som jeg kan legge ut. Vi ble veldig fornøyde begge to, haha! 
  Nå sitter vi vel egentlig bare og koser oss med godteri, brus, levende lys og film under dyna. herligherlig! 
  OG JA, vi har fått bieberfeber begge to.. faen, det trodde jeg faktisk aldri kom til og skje, men det har det altså da gjort. den nye cd-en er jo helt fantastisk bra. jeg blir jo helt forelsket i den..    Hva syns du om bildet?

 • 18

  Mens jeg var på hitra var jeg på fillan og fikk meg noe, klær fra oldemor, også fikk jeg meg skolesko av mamma :-) militærgrønne converse som jeg har siklet på i to år nå! 
  Hva syns du om innkjøpet? 

 • 2

  Heihei! 

  Jeg har kommet hjem fra hirta, har tilbringt to dager der. Når vi var der, dro vi på konsert til noen i familien, siden de hadde vært på verden-rundt tur og levd som gatemusikanter. det var helt fantastisk bra!! anbefaler og dra på konsert med dem, eller hvertfall se dem på tv'en på sommeråpent i morgen! De er helt sinnsykt flinke, og jeg sitterigjen med frysninger etter hver eneste sang, det er helt sinnsykt. 


  idag skal jeg møte Ann Kristin. det kommer sikkert til og bli kjempekoselig! ellers skal jeg bare øve på sanger og brenne cd, fordi jeg skal synge på en festival imorgen, i melhus sentrum, KOMKOM! ;-)
  men nå skal jeg stikke, snakkeees!


 • 9

  Heihei dere!

  da er jeg trygt tilbake til norge etter en helt fantastisk spania-tur sammen med den herlige familien min! har hatt det helt supert med masse varme, bading og shopping. dro også inn til gammelbyen en dag, der vi tok hestetaxi både til og fra byen. koselig ja! ellers så tilbringte vi hver dag på stranda, etterfulgt av kvelder i gatene. er skikkelig rart og komme hjem og må ordne seg mat hjemme. ble helt skjemt bort på hotellet, da de både lager masse mat, mye forskjellig, og tar talerkenen din med en gang, så man henter seg et nytt et for hvert måltid. haha, digg! 

  kommer til og legge ut bilder av det jeg kjøpte meg, men jeg må bare ta bildene først, også har jeg heller ikke så mange bilder fra sydenturen og legge ut, fordi jeg ikke hadde strøm på telefonen min før den siste dagen. jeg er så smart, jeg vet. jeg har vell noen da, så dere kan få se. 


  -her er et bilde fra flyet før vi nådde spania. gledde meg som en griiis! første gangen jeg skulle på en ordentlig sydentur, og det sto virkelig til forventningene! 


  -strandkos

  det var en kjempekoselig tur, og kunne godt vært ei uke til, men var utrolig godt og komme hjem til senga si også! hva syns du om bildene? skal du til syden i år? 
 • 10

  heihei! 

  var på på hitra fra 17.mai og hele den helga, det er derfor jeg ikke blogga da. grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene skyldes det jævlig deilige været ute. idag var det jo ikke så alt for fint, så da ble det innedag. har funnet på skikkelig mye koselig sammen med fine folk de siste dagene, men selvfølgelig har jeg ingen bilder fra det, siden jeg bestandig glemmer og dra opp kameraet heletiden. det jeg derimot var ganske flink til var å finne fram kameraet når vi var på hitra, så her er et lite bildedryss fra da vi var der. hihi, føler meg flink som gidder og redigere dem og legge dem ut for dere, tar syykt lang tid. har ike gjort annet med bildene enn å gjøre dem lysere! bortsett fra det av mamma, det gjorde jeg sort-hvitt ♥

  hva syns du om bildene? 
  - Lise Marie 

 • 6

  heihei! 

  idag har jeg vært på konfirmasjon til verdens beste bonussøster, Pernille (som er med på de fleste bildene) endelig er du konfirmant du også! er så ufattelig glad i deg, og du hadde en utrolig fin dag sammen med masse slekt. det syns hvertfall jeg, og håper du også ble fornøyd med både gavene og dagen din. du fortjente den så masse kjære deg. vi tok veldig mange bilder sammen, og her kan dere jo få se selv, hvordan dagen har vært. koselig rett og slett :-) håper det er greit for alle som er med i bildene at de blir lagt ut her, ellers så er jeg screwd!   du har så fine øyne, Victoria Helene ♥

 • 4

  heihei! 

  idag hadde vi en koselig bytur. skulle ha en skoleoppgave der vi skulle finne klær på fretex, og leie dem til photoshoot, slik at vi kan reklamere for dem. så mens vi ventet på at det skulle åpne satt vi å kosa oss i sola på en benk, etter å ha kjøpt oss noen godsaker på Deli DeLuca. elsker sol, og endelig kom den til byen. gleder meg bare mer og mer til sommer nå! så for meg alt jeg skulle gjøre, hahah! 
  etter en god stund på fretex, dro vi nesten hele gjengen til egon og spiste en bedre lunch, som for det meste bestod av tacosalat og diverse. sunn gjeng, det skal vi ha. og siden jeg fant ut at jeg er en blogger, måtte jeg for en gangs skyld være flink til å ta bilder, så her får dere et lite innblikk på hvordan min dag har vært;  


  //Lise Marie

 • 3

  har tatt noen bilder som jeg redigerte veldig vintage. er veldig fornøyd med dem, men er veldig nyskjerrig på hva dere syns om dem? :-) 
  // Lise Marie 

 • 9

  heihei! 

  nå sitter jeg på skolen, og har nettopp redigert ferdig bildene som jeg skal levere inn  på onsdagen eller noe sånt. er skikkelig fornøyd med bildene. takk til verdensbeste Astrid Børmark som stilte opp som modell!♥  Hva syns du om bildene? 

 • 3

  Var så smart og tok med meg kamera på skolen idag, og jeg gadd og redigere. Så nå blir det bildedryss dere! Håper dere blir fornøyd, slik at jeg kan fortsette med dette, når jeg ikke har så mye annet og blogge om.


  Bilder tatt av meg, Lise Marie

 • 8

  heihei !

  inatt skal jeg ligge over til verdens beste Anne. er så lenge siden vi har møttes, at nå gjør jeg ikke annet enn og glede meg. må bare vaske ferdig rommet mitt og pakke ferdig så drar vi! wiii ?

  glad i deg, vennen ♥// Lise Marie

 • 4

  haha, gjett hva, eller rettere sakt hvem jeg så i trønderbladet da! 


  jo, nemlig et bilde av meg, fra da jeg var med i ukm. skulle egentlig få videoen også av mormor, men jeg glemte helt av det, så får mase på henne seinere :-) // Lise Marie

 • 8

  heihei!

  nå sitter jeg og ser på homsepatruljen. koselige fyrer altså. i dag skal jeg til byen med min aller kjæreste mormor. blir sikkert kjempekoselig kan jeg tenke meg. blir kjempegodt og komme seg til byen nå, selv om jeg var der for fire dager siden med Katarina og Sandra. Det var også råkoselig. Vi gikk litt rundt i byen og så på ting, før vi satte oss ned på egon og spise nydelig mat.


  snuppa♥ • 5


  Noen bilder av vakre Trondheim som jeg tok til PTF-prosjektet mitt. Har enda ikke fått karakter på det. Gleder meg til å få høre hvordan jeg gjorde det.
  - Lise Marie♥

 • 6

  Denne tattoveringen har jeg bestemt meg for å ta den dagen jeg fyller 18. Jeg syns den er utrolig fin, og jeg elsker sitatet som er på den. Syns det beskriver ganske mye av meg selv. Gleder meg skikkelig til å få tatt den, om jeg enda vil ha den når jeg endelig får lov til å ta den. "fall down seven times, stand up eight" står det på den. Et veldig fint sitat som jeg føler passer veldig godt til meg som person, siden jeg altid klarer og reise meg opp når jeg møter motgang her i livet. 

  Hva syns du om tattoveringen?

 • 15

  Ja, jeg heter da Lise Marie. Jeg er 17 år og går medier og kommunikasjon på Tiller Vgs sammen med Sandra og mange andre herlige personer. 
Grunnen til at jeg valgte media når jeg skulle velge linje er at jeg ville bli fotograf. Nå har jeg endret mening og vil heller jobbe som fiskeoppdretter eller bli artist. 

  Fritiden min bruker jeg på å synge i kulturskolen, trene, være med vennene mine, feste, se på serier og være med kjæresten min. Ellers har jeg egentlig ingenting fornuftig å ta meg til.

  Det at jeg blogger er at jeg er veldig glad i å skrive og dele mine meninger. Jeg har veldig mange meninger som jeg liker å lufte til andre mennesker. Jeg syns også at det å skrive om følelsene mine og mine erfaringer er en slags healing. Samtidig syns det er så kjedelig når folk aldri blogger, at jeg like så godt kan gjøre det selv. 

  Jeg må vell kanskje si litt om hvordan jeg er som person? Det er vell kanskje det som er viktig å få med om dere skal få et lite innblikk i hvordan jeg er.. 
Vell, jeg får høre at jeg er en veldig blid jente, som også forsåvidt stemmer ganske bra. Jeg er kanskje ikke den som sitter og klager på alt, og blir sur for ingen sak. 
Jeg har jobbet kjempehardt med meg selv, og har i dag klart og fått et veldig bra selvbilde, og har ingen problemer med å gjøre flaue ting. På grunn av den selvfølelsen jeg har så har jeg blitt en veldig livsglad og eventyrlysten jente. Ellers kan jeg beskrive meg selv som en omsorgsfull, glad, lat, sta, hyggelig person.


  Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre :-)