mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

11




Modell / Lise Marie Bagøien - Fotograf / Sandra Abelsen,Meg

Din mening om bildene?
//Sandra ♥

 • 2

  I går dro hele klassen til Trondheim, for å se på årets MK-festival som charlottenlund arrangerte. Var en veldig interresant opplevelse, og jeg kan med handa på hjerte si at jeg syns vår var bedre - hvertfall teknisk. Men det var mange fine innslag, og mange fortjente prisene de fikk. 

  I pausen av festivalen, dro jeg og Marthe ut og tok bilder til prosjektet vårt, som vi holder på med i media. Visuelle Trondheim. Jeg tror det må være noe av det vanskeligste temaet jeg har vært borti hvertfall, men jeg kommer vell opp med et sluttprodukt til slutt. Tenkte hvertfall jeg skulle dele noen bilder jeg tok i går. 



  Hva syns du om bildene? 
  //Lise Marie 

 • 7




  Modeller / Andrea Kyllo og Marte Nygård - Fotograf / Sandra Abelsen,Meg

  Likte du bildene? 
  // Sandra ♥

 • 3

  Flere av dere som har vært på russetur?
  //Sandra ♥ 

 • 18

  Heihei! 

  På skolen idag hadde jeg og Sandra en liten photshoot i medietimene. Den ble ganske impulsiv, siden vi ikke hadde avtalt dette på forhånd. Ble tatt ganske mange bilder, og det ble jo en del å plukke ut også, så nå blir det mest sannsynelig et nytt design på bloggen. Ellers i dag skal jeg lese på særemnet mitt og øve til jeg skal synge på konsert på lørdagen. Wish me luck! 



  Hva syns du om bildene? // Lise Marie 

 • 8

  Heii.
  Nå har vi startet opp med bildeperiode på skolen, eller jeg har i allefall valgt foto. Jeg har planer om å ta street-bilder, altså av mennekser osv. på gata. Lise, Ola og jeg var i byen i nesten hele dag og tok bilder. Ble ikke så veldig mange brukbare bilder til oppgaven, men tok også noen andre for morroskyld, under her. Når man skal ta bilde av ukjente mennesker må man helst gå bort å spørre vedkommende om man kan ta bilde av dem, og dette turte da altså ikke jeg. Litt rart siden jeg kan gjerne drite meg ut forran mennesker, uten at jeg skal bry meg, men dette klarte jeg da altså ikke.. Var noen uteliggere som jeg fikk ta bilde av da, så og si de eneste bildene som ble brukbare. Blir en tur til i morra, så får vi se om det blir litt bedre da!  




  Hva synes dere om bildene?
  //Sandra ♥