mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

7

Heihei!
Tenkte jeg først kunne ta en liten oppdatering om de siste dagene. De siste dagene har gått fort unna, og vi har hatt mye å gjøre! På mandagen var Lise og jeg på Tiller til klokken 5. Der spiste vi blant annet en bedre middag på Asia House, og tok sol. Kjempekoselig å gjøre noe sånt sammen av og til! Etter et kjempe godt måltid, dro vi hjem til meg og så rett på trening. Kan godt si at rompe, lår og legger ble godt slitt ut på mandagen, for en økt! Desverre gikk dagen i ett, og det ble veldig lite tid til blogging..  
I går var vi i byen for å ta noen bilder til skoleoppgaven igjen, men pga. masse snø, ble det tatt lite med gode bilder. Nå virker det også som om snøen kanskje har kommet for å bli.. Jeg som ønsket meg sommer og sol, haha! Så sprek som jeg har blitt (hahahaha), så skal jeg på trening i dag også, håper jeg klarer å holde det oppe framover! Ikke så alt for lenge til jeg skal på sesjon del 2 i forsvaret heller!!

Når det kommer til bloggen er Lise og jeg nå litt fattige på hva vi kan bloggen om, så vi lurte på om dere har noen tips eller ønsker? Vi har fortiden mye å gjøre på skolen, blant annet særemne som skal levers på søndagen, så mye av vår tid blir brukt til dette, og det vil kanskje ikke bli like mye blogging denne uka, som det ellers har vært i det siste! Men vi lover å komme sterkt tilbake neste uke!


Bilder jeg har tatt i forbinnelse med skoleoppgaven!

Tips eller ønsker til hva vi kan blogge om framover?
//Sandra ♥ 

 • 22

  HeisannHeisann!
  Kanskje noen av dere som har merket at vi har endret litt på designet i det siste. Skulle egentlig vært ferdig for et par uker siden, men nå er det iallefall ferdig! Vi var ganske lei av sort-hvit bildene vi hadde fra før. Dessuten begynte bildene å bli litt gamle. Motivasjonen til å blogge blir også mye større når man har et design man liker, og er fornøyd med. Det kan vi trygt si vi er nå! Helt enkelt, men forsatt veldig fint, mener da vi! Dere kan foresten like facebooksiden vår HER.  Hva synes du om det nye designet?
  // Mediapusan ♥ 

 • 2

  Heihei!

  Var så lei det gamle designet at jeg følte jeg måtte spy hver gang jeg så det. Så nå har jeg bare justert litt på det, for å endre litt på det, både overskrift, header osv. Hadde vært veldig morsomt med noe sommerlig, men det er veldig lenge siden jeg å Sandra har tatt ordentlige bilder sammen. 

  Nå skal jeg hvertfall rydde rommet før jeg skal pakke til Steinkjerfestivalen som jeg skal på sammen med Anne. Gleder meg noe sinnsykt. Vi drar på torsdag, så vet ikke om dere hører så mye fra meg frem til neste uke, men da får dere hvertfall oppdatering med masse bilder i og med at planen er å ha med kameraet så jeg får tatt masse bilder. 


  Hva syns dere om designet? // Lise Marie

 • 1

  HelluHellu! Sa jo i går at jeg skulle legge ut julegave ønskene mine, so here they come;

  Haha, kunne vel sotte det opp litt finere, men samma shiten! Først og fremst ønsker jeg meg penger eller gavekort. Kanskje litt kjedelig, men da kan jeg heller kjøpe meg noe jeg finner og ønsker meg senere. Også som dere kanskje vet, så er jeg en super duper fan av OTH, og må jo da selvfølgelig ha dem to siste sesongene på DVD også! Også ønsker jeg meg faktisk bøker av Jo Nesbø. Kanskje ikke alle som visste at jeg liker å lese? Men klarer faktisk ikke sove uten å ha lest litt først, haha! Så har jeg to speilrefleks-kameraer, men ingen veske å legge dem i, kunne kanskje vært lurt å ha! Samme med selvutløser-kontroll, så det blir litt bedre med bilder på den bloggen her!  Ellers ønsker jeg meg klær osv, blir vel somregel fornøyd med det meste! 

  Hva ønsker du deg til jul?
  //sandra ♥ 

 • 5

  Nå har vi endelig fått nytt design på bloggen. igjen. vi er kjempefornøyde, og brukte faktisk tid til og ta nye header bilder. det har vært dårlig med oppdatering her på bloggen i det siste, men blir mer nå etter som at vi har begynt på skolen og er litt mer sossiale. Blir mye flere bilder da også, så blir ikke så kjedelig. seinere i dag kommer det også outfitbilder av oss, så det er bare og følge med.  • 11

  På fredagen var vi på bursdag til Astird. Var utolig koselig å møte jentene igjen, synd ikke alle kunne komme. Vi hadde det uansett utrolig koselig og morsomt denne kvelden! Danset og sang masse, har også filmet noe av dette, men tviler på at det blir å legge ut på bloggen. Her har dere uansett noen bilder fra kvelden ♥
 • 30

  Heihei!
  Da tenkte jeg at jeg kanskje skulle vurdere noen blogger, så jeg bestemte meg for å vurdere 2 blogger.
  Det eneste du trenger og gjøre for å bli med i trekningen for å bli vurdert er rett og slett og kommentere at du er med, og selvfølgelig må bloggandressen være med. 
  ( du kan også gjerne like facebooksiden vår, https://www.facebook.com/pages/mediapusanbloggno/313259745389277 ) 

  Kommer også til å vurdere dem i løpet av kvelden, så det er bare og følge med videre!


  LYKKE TIL! :-)

 • 4


  // sandra ♥ • 4

  Heihei! Idag har jeg og Maiken vært ute å tatt bilder til en oppgave på skolen. Utrolig fornøyd med noen av bildene som ble tatt av Maiken! Her kan dere få se noen av bildene ;)


  FINESTE BILDET !! ♥ (uredigert) 

  Kommer flere senere! 

 • 5

  Heioo! Kan ikke akkurat si at været i Trondheim er noe å skryte av fortiden, heller fare for flom snart! Hahaha, neida. Men gud som jeg savner sommeren og som jeg gleder meg! Sommer og soool, være ute med venner til langt på natt, og mest sansynlig skal jeg også til syden i år, kan ikke vente! Har ikke vært i syden på to år, så gledes veldig, må bare finne ut hvor vi skal dra først. Jeg klarer selvfølgelig å pine meg slev ved å se på bilder av strender, hav og sol på we♥it. Kan virkelig ikke vente til sommeren kommer!
  ♥ Noen av dere som skal noe spessielt i sommerferie?   // Sandra

 • 8


  Bilder tatt av Maiken, besøk ho!    // sandra

 • 3

  Heia! I kveld kom endelig Paradise hotel på TVskjermen igjen. Vet det er mange som synes dette programmet er utrolig teit, synes vel egentlig det selv også, men så utrolig underholdene det er! Har sett alle de norske sesongene som har vært, og synes deltakerne bare blir dummere og dummere! Huff, tenk å drite seg sånn ut på TV, kunne jeg nok aldri funnet på å ha gjort! Siden det bare har vært en episode, har jeg enda ikke funnet meg noe favoritt. Ikke var det veldig bra utvalg av gutter heller, haha! Men lille, blonde Iselin, jaggu.. det var underholdning til tusen det. Tror aldri jeg har vært så flau på noen andres bekostning, noen gang. Stakkars lille jente! 


  Flere som har sett PH i kveld? og hva er deres mening deltakerne? :))

  // Sandra 

 • 6

  heihei!

  da har vi skaffet oss en facebook side, der vi kommer til å dele innleggene våre, slik at man får en bedre oversikt over dem. blir litt rotete når man skal begynne og dele dem på sin egen facebook-profil. også er det jo frivillig om man vil se det eller ikke. siden kommer til å bli oppdatert titt og ofte! lik den da vell!

  https://www.facebook.com/pages/mediapusanbloggno/313259745389277 


  har så mange som 2 likes! haha

 • 4

  heihei! 

  nå har vi fått oss nytt design og er kjempefornøyd. ble litt mer sommerlig, nå som vi nærmer oss sommer her. kan jeg noengang få til og sette ord på hvor mye jeg elsker sommeren og ser frm til den nå? nei, jeg kan ikke det. umulig. men jeg er jo litt nyskjerrig da vet dere som alltid, så jeg lurer på hva dere syns om det nye designet? liker dere det, eller liker dere det forrige bedre?


  bilde tatt til skoleprosjekt - Lisemarie

  nå skal jeg fortsette med whatever jeg holder på med. Ha en fortsatt fin dag! :-) 

 • 5

  Heioo, Sandra her! Lenge siden jeg har blogga, no shit.. Akkurat nå er jeg i Fredrikstad, har med kamera, men desverre ikke noe kabel til å overføre. I helga har jeg da møtt en del venner som jeg har savna massee, masseee! I dag har jeg vært med Bianca, har ikke sett ho siden Spania i fjord, huff.. Å siden jeg ikke får lagt inn bilder fra kamera, får dere overleve med ekstremt søte photoboot bilder av oss! (y) Tommel opp!


  Som sagt, kjempe søte bildeeeer! hahaha, love u <3


 • 3 • 3

  Heihei! 

  Vi er to jenter fra Medier og Kommunikasjon, og sammen skal vi mekke tidenes kuleste blogg. Har nettopp svettet hjernen av oss med å lage design på bloggen, noe som enda ikke er helt ferdig! Men det blir vell etterhvert det også! 

  På denne bloggen kan du lese om alt fra hverdagen vår, outfit, videoblogger, inspo og andre viktige tema og emner vi tar opp. Og vi kommer også til å selvfølgelig skrive litt om media osv. 
  Vi skal også prøve så hardt vi kan for å legge ut fine bilder, istede for photobooth-bilder, samt oppdatere daglig og skrive gode og innholdsrike innlegg. 


  Sandra og Lise Marie ♥

  Vi håper du liker bloggen, og at du vil fortsette å følge oss!