mediapusan -
Lise Marie Sandra Facebook

13

Heia!
I dag har vært en travel, men koselig dag. Var først på skolen, så dro jeg faktisk å trente(!!) med Karoline. Lenge siden jeg har trent nå, så tror jeg kan få problemer med stive legger og lår i morgen for å si det sånn! Var uansett godt å komme igang med treningen igjen, så får prøve å holde det gående framover. Tok deretter helg med god samvittighet. Nå kom jeg akkurat hjem fra Gry, hvor vi spiste nachos og så på film! Alltid like koselig å ha slike jentekvelder, hvor man egentlig ikke gjør noe spesielt, bare slapper av og har det koselig. 

Vil forresten anbefale filmen vi så, " The perks og feing a wallflower". Hadde hørt at det var en veldig spesiel film, og ikke en særlig bra en, så forventningene var ikke store. Ble derfor svært overrasket når filmen var ferdig og tårene trillet. Filmen var utrolig bra. Spesiel, men bra! Hvis man har lyst til å se en film med en god blanding av kjærlighet, latter, tårer og ungdomsproblemer, er dette en film å se! 

 Noen som har sett filmen før? Hva synes dere?
//Sandra ♥ 

 • 5

  Har fått ordentig dilla på nelly den siste tiden. Har på en måte aldri sett noe spessielt på siden, men nå etter jeg bestilte meg den kjolen har jeg fått nellyfeber. Så da sitter jeg da, dag inn og dag ut og titter på klær. Hvor sært det enn høres ut. Har plukket ut noen favoritter, som jeg har veldig lyst på, som jeg tenkte jeg kunne vise dere! 


  Bukse nr1// HER Bukse nr2// HER Shorts// HER


  Nr.1// HER  Nr.2// HER  Nr.3// HER  Nr.4// HER


  Nr.1// HER  Nr.2// HER  Nr.3// HER


  Jakke nr.1// HER  Jakke nr.2// HER
  Noe som falt i smak? // Lise Marie

 • 17

  Heihei! Nå tenkte jeg at jeg skulle anbefale dere noe. Til jul fikk jeg både olje for kropp, hår og ansikt, samt en skrubb. Begge to var fra The Body Shop og lukter mango, noe som er helt fantastisk bare det. Ville teste den ut en stund før jeg kom med noen anbefalinger, slik at jeg visste at den var bra. Jeg vil jo ikke anbefale dere noe som ikke er ordentlig bra. 

  Skrubben bruker jeg hver eneste gang jeg dusjer. Den er utrolig fuktighetsgivende, og anbefaler den til alle som sliter med tørr hud. Huden blir fuktig, luker godt og alle døde hudceller forsvinner. Oljen er også helt fantastisk. Den jeg har er en som passer til veldig tørr hud, så når jeg har den på meg så får jeg skikkelig myk hud, og jeg bare elsker hvor fuktig og fin huden blir etter jeg har brukt disse produktene. Det eneste som er er at jeg må vente litt til oljen har vært på huden før jeg har på meg klær, ellers blir klærne oljete. Ellers er disse et supert produkt som jeg anbefaler dere alle og enhver. En virkelig god invistering.


  Har du prøvd noen av disse produktene? Hva syns du? // Lise Marie

 • 17

  Hei!

  Nå tenkte jeg at jeg skulle anbefale de nye sukkerfrie pastillene som er kommet til butikkene nå det siste, nemlig Blink. De søte pastillene produseres i Tyskland og finnes i tre forskjellige smaker; lakris, solbær og grønt eple, og det smaker helt fantastisk! Nevnte jeg at de var sukkerfrie og at smaken holder kjempelenge? En virkelig god innvistering. 

  Det finnes også QR-kode på lokkene inni boksene som kan scannes så man kommer rett til nettsiden. Det som også er litt kult da er at det er en sang innpå siden som man kan laste ned og lage en egen danseversjon av som man kan laste opp og bli lansert som "BLINK WORLD STAR" og få sin dans presentert neste gang det kommer nytt design og ny QR-kode.

  Ville du kjøpt Blink, eller har du allerede prøv det?