Tips eller ønsker? (mediapusan)
Lise Marie Sandra Facebook

7

Tips eller ønsker?

Heihei!
Tenkte jeg først kunne ta en liten oppdatering om de siste dagene. De siste dagene har gått fort unna, og vi har hatt mye å gjøre! På mandagen var Lise og jeg på Tiller til klokken 5. Der spiste vi blant annet en bedre middag på Asia House, og tok sol. Kjempekoselig å gjøre noe sånt sammen av og til! Etter et kjempe godt måltid, dro vi hjem til meg og så rett på trening. Kan godt si at rompe, lår og legger ble godt slitt ut på mandagen, for en økt! Desverre gikk dagen i ett, og det ble veldig lite tid til blogging..  
I går var vi i byen for å ta noen bilder til skoleoppgaven igjen, men pga. masse snø, ble det tatt lite med gode bilder. Nå virker det også som om snøen kanskje har kommet for å bli.. Jeg som ønsket meg sommer og sol, haha! Så sprek som jeg har blitt (hahahaha), så skal jeg på trening i dag også, håper jeg klarer å holde det oppe framover! Ikke så alt for lenge til jeg skal på sesjon del 2 i forsvaret heller!!

Når det kommer til bloggen er Lise og jeg nå litt fattige på hva vi kan bloggen om, så vi lurte på om dere har noen tips eller ønsker? Vi har fortiden mye å gjøre på skolen, blant annet særemne som skal levers på søndagen, så mye av vår tid blir brukt til dette, og det vil kanskje ikke bli like mye blogging denne uka, som det ellers har vært i det siste! Men vi lover å komme sterkt tilbake neste uke!


Bilder jeg har tatt i forbinnelse med skoleoppgaven!

Tips eller ønsker til hva vi kan blogge om framover?
//Sandra ♥  • Mediagutn
  20.11.2013 kl.15:54
  Hællæ mediadamer! Dåkk kan blogge litt om dagens innkjøp, dagens outfit, dagen høydepunkt, dagens cola osv! Det gjør et stort hit når det gjelds populæritet! Prøv å skriv bredt med dialekt! Ta også med noen videoblogger!

  Fortsett med bildan, dem e konge! ;)
  20.11.2013 kl.16:25
  Blogge om beste minner, opplevelser, venner osv ? :)
  20.11.2013 kl.16:26
  Mediagutn: Takk for tips :) Jeg snakker bokmål, så da får Lise ta seg av trøndersken i såfall, haha ;)
  20.11.2013 kl.16:26
  Victoria Venbakken: Takk for gode tips, det skal vi prøve å gjøre :D
  20.11.2013 kl.17:18
  ÅÅh, korr fin bildan va Sandra <3 <3
  20.11.2013 kl.19:39
  Maiken: Tusen takk Maiken ;* <3
  25.11.2013 kl.17:32
  så flink du er til å ta bilder!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta